...Druva: Vermentinu 20 år 25 hl/hec 6 500 flaskor.
Skörd: tidig och manuell
Vinifiering: Direktpressning utan svavel / Kall avskiljning 48h00 / Jäsning och fermentering 14-15°C
Lagring på fina jästfällningar 6 månader vid naturliga temperaturer.
Filtrering, lätt svavling och buteljering.
Buteljering på våren.
Provning:
- Klargul färg;
- Intensiv aromatisk karaktär kännetecknad av frukter med vit kött och gula blommor från maquis;
- Frisk, rund och spänd smak. Retronasal upplevelse i harmoni med näsan.
... vinodlingen från vårfrosten och främjar en tidig mognad av druvorna.
Druvor: 37% Cabernet Franc 34% Cabernet Sauvignon 29% Merlot
Vinifiering: Partiell skörd, temperaturreglerade rostfria ståltankar, betong och trä
Lagring: 18 till 24 månader i ekfat (75% nya fat, 16% i stora fat, 9% i terrakottakrukor)
Provsmakning: Klarröd färg. En doft av små röda bär och kryddor. I munnen är vinet runt och fruktigt med en vacker finess och elegans.
Företaget APIHAPPY erbjuder bisvärmar, drottningar, kungliga celler, honung, utrustning och utbildningar inom biodling söder om Paris. Det är ett företag som föddes ur Julien Perrins passion för insekter. Denna passion har gjort det möjligt för honom att utveckla en teknisk och människonära biodling i södra Île-de-France-regionen, i Essonne och Yvelines. För att möta utmaningarna kring bevarandet ...
...Destination: spannmål
Mycket bladrik växt anpassad för produktion av ensilage
Egenskaper:
TIDIGHET Tidigskörd
STORLEK medel-hög
FÄRG PÅ SPANNMÅL röd
TYP AV PANIKEL halv-kompakt
PANIKELUTRYMME bra
Tips:
Såtid: 1:a och 2:a tidig sådd
Såtäthet: 35-40 frön/m²; 10-11 kg/ha...
...Vår HOVEA Extra Jungfruolja finns i olika förpackningar:
20 ml; 150 ml; 250 ml; 500 ml; 1L; 5L; 200L; 1000L. (Flaskor och Kannor)
Den finns i Grön fruktighet, tidigskörd, robust och Mogen fruktighet, sen skörd, mild.
Vi kan också förse våra kunder med Olivolja och Extra Jungfruolja enligt deras behov.
... produceras på ler-kalksten och årgången 2018 var en tidigskörd, med hög kvalitet tack vare en exceptionell höst som gjorde att vi kunde plocka våra druvor vid optimal mognad. Detta är en av de största årgångarna på de senaste 30 åren.
CÉPAGES
Syrah 65 %
Grenache 35 %
VINIFIKATION
Hela skörden är manuell och druvorna avstjälkas vid ankomsten till källaren. Varje druvsort vinifieras separat; vinifikationen följer en traditionell metod i rostfria ståltankar.
... kontinuerliga utvecklingen av frukterna kan de stanna kvar längre på växten utan att påverka produktiviteten. Detta ger dig mer flexibilitet vid skörd. Frukterna, som är bäst att skörda när de når en längd av 20-25 cm, har en fin textur och en mild, söt smak.
- Tidig fruktsättning
- Mycket produktiv
- Flexibilitet vid skörd...