Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Det var februari 1982 när Antonietta Sgarra, en ung kvinna med beslutsamhet men samtidigt en stor drömmare, beslutade sig för att ge liv åt företaget som, efter många år, skulle överlämnas till hennes barn. Hennes stora önskan var att klä kvinnor, både små och stora, i drömmar och att smeka deras intima önskningar med lätta, sofistikerade och bekväma underkläder... Och framför allt "italienska".
Portfölj (47)
...De främre delarna av grisen har en fin muskulatur och en lycklig balans mellan magert och fett. Särskilt nackmusklerna, som grisen utvecklar när den äter och gräver. Detta är skärningen av coppa som, efter salting, peppar, kryddor, vila, är inslagen i naturligt tarm, torkad i kulleluft, och lagrad i minst fyra månader. Skivan kommer att vara som ett kompakt mosaik, intensivt röd-rosafärgad, med en doft av fräschör, söt, delikat smak, av stor finess.
Portfölj (10)
Italien, Annone Di Brianza
...Maskin lämplig för salting av kött, som bresaola, coppa, pancetta, skinka, osv. Maskin lämplig för salting av kött, som bresaola, coppa, pancetta, skinka, osv. Använder behållare i rostfritt stål eller plast. Elektropneumatisk drift. Modeller med PLC-styrning och säkerhetsbarriärer. Elektronisk variation av varvtal. Maskinen kan arbeta i normala temperaturmiljöer och gör det möjligt att minska salttiderna jämfört med traditionella metoder.
Portfölj (23)
Italien, Viterbo
...Coppa di testa, även kallad coppa in cassetta, produceras med köttet från huvudet och med tillsats av ädla delar av grisen. Tillverkad av "gamla norcini" och skickligt överförd från det gamla receptet. Lätt aromatiserad med citron och apelsin, utsökt som mellanmål eller serverad med extra jungfruolja och chili som en huvudrätt. Smakrik.
Portfölj (7)
...SEMIARTISAN SALUMI: FÄRSK OCH MODEN KORV, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SÖT OCH KRYDDAD SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfölj (9)
...E-handelsförsäljning av gastronomiska specialiteter från Emilia Romagna, med Emiliano-smak, skickas med expressbud över hela Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionell balsamvinäger, Lambrusco-viner, Cotechino och Zampone från Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, konserverade körsbär från Vignola, pärlor i balsamvinäger, Savoret.
Portfölj (10)
Italien, Marciano Della Chiana
...Denna version av Finocchiona IGP väger cirka 500 g och är förpackad hel i naturligt tarm. Finocchiona IGP tillverkas av förstklassiga styckningsdelar av svinkött. Bland dessa finner vi: axel, skinka, biff, coppa och bacon. Bearbetningen kännetecknas av tillsatsen av aromatiska frön av vild fänkål, salt, peppar och vitlök. Denna naturliga och genuina blandning ger den toskanska charkprodukten...
Portfölj (10)
Italien, Castelnuovo Rangone
...Skivad charkuterier i tray Vikt per enskild tray: 100 g Produktion: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinka, rå skinka, Milano salami, ungersk salami, coppa, mortadella och bresaola.
Italien, Villafranca Piemonte
... servera den italienska charkuterismaken. Företaget sysslar med slakt, bearbetning och handel med griskött och garanterar alltid ett fräscht och genuint sortiment. Bland produkterna: färskt och fryst griskött, korv, skinkor, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta och cotechino.
Italien, Bernalda
...Azienda Agricola Coppa D'Amore ligger i Bernalda (MT) och erbjuder den mångåriga och passionerade hantverks- och olivoljeerfarenheten hos sina ägare, som är arvtagare till den tusenåriga traditionen av olivbearbetning och kallpressning. Odlingen, skörden och malningen är processer som utförs med respekt för de naturliga metoder som våra farfäder lärde oss. Kvaliteten på våra oliver är en perfekt...
Italien, Castel Guelfo Di Bologna
... linjer av naturliga produkter som tillverkas hantverksmässigt. Charkuteriet producerar skinkor, extra färsk korv, lufttorkad korv, Luganega, salame zia ferrarese, grillkorv, bondgårdskorv och grov nostransk, Milano-korv, ungersk korv, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, lagrad guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino och zampone, bondiola, prästens hatt och andra specialiteter för detaljhandel, GDO och restaurangverksamhet.
...Inte en klassisk restaurang, inte en pizzeria och inte heller en agriturismo… Vi älskar att definiera 'La Coppa' som ett Ruralt Smakcenter. La Coppa är kärlek, passion, lidande… Gabriella, Giorgia och lilla Cesare (kejsaren) fortsätter idag det som Gabriele och Giacomo hade påbörjat och drömt så mycket om. Allt som serveras på bordet är typiskt och strikt marchigianskt, med början från den extra...
Italien, Cosenza
Advokat MARIO COPPA Advokat STEFANIA COPPA Advokat MASSIMILIANO COPPA...
PAULETTI - COPPA - RECH - ZANELLA...
Italien, Spilamberto
Vi är specialiserade på bearbetning av färska skinkor. En specialisering som vi har diversifierat med andra färska produkter som axlar, filéer, coppa, pancetta, osv.
Italien, Viterbo
BEARBETNING OCH HANDEL MED FÄRSKT OCH FRYST KÖTT 
EGEN PRODUKTION AV SKINKOR, COPPA, BACON OCH KORV (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Italien, Biella
Italien, San Giovanni Teatino
Italien, Forio
Italien, Fiorenzuola D'arda
Italien, Novi Ligure
Italien, Tagliolo Monferrato
Italien, Pescara
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play