Frankrike, Sarrola-Carcopino
...Coppa från Île de Beauté är tillverkad av fransk fläskkarré som mognar i minst 1,5 månader. Varje bit väger cirka 350g och har en längd på 12cm. Förpackning: kartong om 5kg för cirka 14 bitar Förvaring: högst 18°C Hållbarhet: 125 dagar...
Portfölj (8)
Frankrike, Laissac
... Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskkarré, denna Coppa erbjuder en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkrum genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga coppa kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skivas fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 600g Hållbarhet: 90 dagar...
Portfölj (29)
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Det var februari 1982 när Antonietta Sgarra, en ung kvinna med beslutsamhet men samtidigt en stor drömmare, beslutade sig för att ge liv åt företaget som, efter många år, skulle överlämnas till hennes barn. Hennes stora önskan var att klä kvinnor, både små och stora, i drömmar och att smeka deras intima önskningar med lätta, sofistikerade och bekväma underkläder... Och framför allt "italienska".
Portfölj (47)
...De främre delarna av grisen har en fin muskulatur och en lycklig balans mellan magert och fett. Särskilt nackmusklerna, som grisen utvecklar när den äter och gräver. Detta är skärningen av coppa som, efter salting, peppar, kryddor, vila, är inslagen i naturligt tarm, torkad i kulleluft, och lagrad i minst fyra månader. Skivan kommer att vara som ett kompakt mosaik, intensivt röd-rosafärgad, med en doft av fräschör, söt, delikat smak, av stor finess.
Portfölj (10)
Finland, Turku
Frankrike, Marseille
...Italiensk charkuterivaror AOP: speck, coppa, San Daniele-skinka Grossist av italienska charkuterivaror för professionella och industriella kunder. Vårt italienska sortiment inkluderar flera specialiteter från det italienska köket, såsom Coppa, Speck och den berömda San Daniele-skinkan. För att kunna distribuera de bästa produkterna av italiensk charkuterivaror väljer vi certifierade producenter...
Portfölj (9)
Italien, Annone Di Brianza
...Maskin lämplig för salting av kött, som bresaola, coppa, pancetta, skinka, osv. Maskin lämplig för salting av kött, som bresaola, coppa, pancetta, skinka, osv. Använder behållare i rostfritt stål eller plast. Elektropneumatisk drift. Modeller med PLC-styrning och säkerhetsbarriärer. Elektronisk variation av varvtal. Maskinen kan arbeta i normala temperaturmiljöer och gör det möjligt att minska salttiderna jämfört med traditionella metoder.
Portfölj (23)
...Intelligent teknik med antimikrobiellt, kopparhaltigt och 3-faldigt certifierat filtermaterial för skydd av familj och anställda. Coppa 3 luftrenare imponerar med tyst drift både dag och natt (4-stegs från 31 till 46 dB(A)) och är lämplig för rum upp till 120 m² beroende på den möjliga luftväxlingen. Enkel och säker hantering med minimal energiförbrukning garanteras genom EC-teknologi. Coppa 3...
Portfölj (6)
Italien, Viterbo
...Coppa di testa, även kallad coppa in cassetta, produceras med köttet från huvudet och med tillsats av ädla delar av grisen. Tillverkad av "gamla norcini" och skickligt överförd från det gamla receptet. Lätt aromatiserad med citron och apelsin, utsökt som mellanmål eller serverad med extra jungfruolja och chili som en huvudrätt. Smakrik.
Portfölj (7)
Frankrike, Pessac
...Korvar, salami, lonza, fårskinka, getskinka, lokala specialiteter, guanciale, pancetta, rå skinka, coppa, Desulo-skinka, vildsvin, porcini-korv, cannonau-salami, olivsalami...
Portfölj (8)
...SEMIARTISAN SALUMI: FÄRSK OCH MODEN KORV, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SÖT OCH KRYDDAD SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfölj (9)
Frankrike, La Fouillade
Vi är stolta över att vara producenter av ekologiska jordbruksprodukter, särskilt fläskkött och öl. Alla våra grisar uppfostras i enlighet med dessa standarder och får en kost bestående uteslutande av certifierade ekologiska spannmål från vår egen gård. Deras välbefinnande är en av våra främsta prioriteringar, och de lever i bekväma anläggningar med halm som strö, och har även tillgång till utomhu...
Portfölj (11)
...E-handelsförsäljning av gastronomiska specialiteter från Emilia Romagna, med Emiliano-smak, skickas med expressbud över hela Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionell balsamvinäger, Lambrusco-viner, Cotechino och Zampone från Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, konserverade körsbär från Vignola, pärlor i balsamvinäger, Savoret.
Portfölj (10)
Italien, Marciano Della Chiana
...Denna version av Finocchiona IGP väger cirka 500 g och är förpackad hel i naturligt tarm. Finocchiona IGP tillverkas av förstklassiga styckningsdelar av svinkött. Bland dessa finner vi: axel, skinka, biff, coppa och bacon. Bearbetningen kännetecknas av tillsatsen av aromatiska frön av vild fänkål, salt, peppar och vitlök. Denna naturliga och genuina blandning ger den toskanska charkprodukten...
Portfölj (10)
Italien, Castelnuovo Rangone
...Skivad charkuterier i tray Vikt per enskild tray: 100 g Produktion: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinka, rå skinka, Milano salami, ungersk salami, coppa, mortadella och bresaola.
Italien, Villafranca Piemonte
... servera den italienska charkuterismaken. Företaget sysslar med slakt, bearbetning och handel med griskött och garanterar alltid ett fräscht och genuint sortiment. Bland produkterna: färskt och fryst griskött, korv, skinkor, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta och cotechino.
Spanien, La Muela
Aibar Selección är ett familjeföretag med över 50 års erfarenhet inom tillverkning och distribution av skinkor, charkuterier, ostar och mycket mer. Alla produkter vi säljer är av hög kvalitet och till de bästa priserna. Vi har ett brett produktutbud, inklusive: iberisk skinka av ekollon, iberisk skinkben, iberisk salchichón, lufttorkad chorizo, färsk chistorra, guanciale, specialpizza coppa, etc...
Italien, Bernalda
...Azienda Agricola Coppa D'Amore ligger i Bernalda (MT) och erbjuder den mångåriga och passionerade hantverks- och olivoljeerfarenheten hos sina ägare, som är arvtagare till den tusenåriga traditionen av olivbearbetning och kallpressning. Odlingen, skörden och malningen är processer som utförs med respekt för de naturliga metoder som våra farfäder lärde oss. Kvaliteten på våra oliver är en perfekt...
Italien, Castel Guelfo Di Bologna
... linjer av naturliga produkter som tillverkas hantverksmässigt. Charkuteriet producerar skinkor, extra färsk korv, lufttorkad korv, Luganega, salame zia ferrarese, grillkorv, bondgårdskorv och grov nostransk, Milano-korv, ungersk korv, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, lagrad guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino och zampone, bondiola, prästens hatt och andra specialiteter för detaljhandel, GDO och restaurangverksamhet.
Frankrike, Plailly
... pålitlighet. Mer än 8 000 LUTETIA-system har installerats världen över för att utföra avfrostning, salting, fasackumulering, termisk behandling, torkning och rökning, kylning och kryogenik. LUTETIA utvecklar teknologiska processer för alla dina tillverkningar: Fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer), Torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), Inlagda produkter, Bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), Grillade och rökta kycklingar, Skaldjursprodukter (lax, bläckfisk).
Bulgarien, Sofia
Tillverkare av premiumglass för storkök och detaljhandel. Vi erbjuder ett urval av glassmaker från vårt varumärke Arcobaleno för hotell, restauranger och kaféer samt italienska glassdesserter (tårtor). Vi tillverkar också Coppa della Maga: den hälsosamma, läckra och prisbelönta helt naturliga glassen utan socker (istället med stevia som naturligt sötningsmedel) och gluten.
...Inte en klassisk restaurang, inte en pizzeria och inte heller en agriturismo… Vi älskar att definiera 'La Coppa' som ett Ruralt Smakcenter. La Coppa är kärlek, passion, lidande… Gabriella, Giorgia och lilla Cesare (kejsaren) fortsätter idag det som Gabriele och Giacomo hade påbörjat och drömt så mycket om. Allt som serveras på bordet är typiskt och strikt marchigianskt, med början från den extra...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Belgien, Casteau
... våra köttprodukter väljs ut efter kvalitetskriterier. Dessutom torkas alla våra charkuterier på gammaldags vis, vilket innebär att vi tillämpar en långsam mognad som garanterar den unika smaken och doften av våra produkter. Vår charkuteri är mycket varierad: olika typer av salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... och det finns något för alla smaker, både originella och traditionella!
Frankrike, Nogent Sur Oise
... saltad gammaldags, Coppa saltad, Skivad coppa saltad, Kub coppa saltad, Stämpel av coppa saltad, Pancetta saltad gammaldags, Pancetta saltad, Skivad pancetta saltad, Merguez, Hela merguez portion, Merguez styck 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 stick, Skivad pepperoni pizza.
Frankrike, Lacaune
Grundat 1956, är företaget OBERTI specialiserat på charkuterier och salterier. Med 60 års erfarenhet kombinerar OBERTI hantverk, gamla recept och moderna utrustningar. Köttet som används för produktion av charkuterier och salterier är kvalitetskött från regionen. Företaget producerar och erbjuder därmed korv, coppa, bacon, saltade och torkade skinkor, etc.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... teknologiska processer anpassade för alla dina tillverkningar: fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer och andra), torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), inlagda produkter, bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), grillade och rökta kycklingar, samt skaldjursprodukter (lax, bläckfisk och andra).
Österrike, St. Johann Bei Herberstein
...4x bästa österrikare vid den internationella glass tävlingen 'Coppa d'Oro'. Klassiska mjölkglassmaker, glass gjord av Zotter-choklad i 4 olika varianter, alla fruktglassar är veganska och laktosfria.
Italien, Cosenza
Advokat MARIO COPPA Advokat STEFANIA COPPA Advokat MASSIMILIANO COPPA...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play