Italien, Marmirolo
...Blandningar som är utformade för mjölet. Idealiskt för att lösa problem med degens vidhäftning till ytor, snabba upp utbakningen av degen, öka krispigheten hos den färdiga produkten, minska vidhäftningen av degen i ugnen. Följande versioner har utvecklats: - LASPOLVERA: med finmalen durumvetemjöl berikad med risgryn och majsmjöl. - LASPOLVERA P1: med finmalen durumvetemjöl och vetemjöl av typ '0'. 10KG...
Portfölj (56)
Italien, Orbassano
...Acqua, ägg och durumvetemjöl skapar den perfekta blandningen för denna pastasort, som kännetecknas av sin rörformade och grova, räfflade yta. Denna konsistens är utformad för att fånga och hålla kvar såser, vilket gör den till en idealisk följeslagare till rika ragù (sugo di carne).
Portfölj (57)
Il Mulino di Caraccio Corrado (Sava, Taranto) producerar mjöl av högsta kvalitet, som kan tillfredsställa behoven hos en kundkrets som blir alltmer medveten om smaker, äkthet, välbefinnande och hälsa samt upprätthållandet av en hälsosam livsstil. I detta perspektiv erbjuder kvarnen, förutom mjöl och semolina, även bakverk som härstammar från dem och andra typiska produkter från Apulien och särskil...
Italien, Villafranca
...Pennette Trafilate Passion och tradition är ingredienserna i vår stora framgång som ger liv åt de genuina specialiteterna från Kampanien, en region känd för sin gastronomiska kultur och njutningen av att smaka på färsk, hantverksmässig pasta, gjord med all tradition från förr. Processen för trafilatura innebär att man pressar degen bestående av durumvetemjöl och vatten genom kompression...
Portfölj (4)
Italien, Latina
Vi är ett import- och exportföretag, vår verksamhet är att utveckla och sprida livsmedelskvalitet i världen av 100% Made in Italy. _/..Torr pasta | kort pasta | lång pasta | färsk pasta | Livsmedel | Krossade tomater även amerikanska format | tomatsås | konserver | vin från Lazio, moscato från Terracina | Nero d'Avola vin från Sicilien | Kaffe, Kakao | exotisk frukt | torkad frukt | färsk frukt |...
Italien, altamura
... excellens. Producerad och förpackad enligt lag. BAS PIZZA RÖD TOMAT Ingredienser: Finmalen durumvetemjöl, vatten, potatisstärkelse, havssalt, extra jungfruolja, jäst, sojalecitin. Tomatsås. Innehåller gluten.
Portfölj (3)
Italien, Castellammare Del Golfo
Vår pastafabrik grundades 2018 med en tydlig traditionell inriktning, med syftet att producera pasta av högsta kvalitet. Genom hantverksmetoder tillverkas både klassiska och regionala torra pastasorter, med respekt för miljön och människors hälsa. Allt börjar med en noggrann urval av siciliansk och italiensk semolina samt andra råvaror som sammanställs med samma tekniker som förr, vilket innebär ...
Matchande produkter
Produktbroschyr
Produktbroschyr
Andra produkter
Conchiglione
Conchiglione
Italien, Catania
...SPECIALITETER AV LIVSMEDEL BASERADE PÅ DURUMVETE OCH HAMPFRÖMJÖL 6%. De spannmål som används odlas på Sicilien. Pastan är resultatet av ett hantverksmässigt arbete, den är formad med bronserade formar, torkad långsamt och förpackad för hand. INGREDIENSER: Siciliansk durumvetemjöl, siciliansk hampfrömjöl 6%, vatten. Allergiinformation: Innehåller GLUTEN. Nettovikt 500 g.
Portfölj (8)
Italien, Villafranca
... och traditionell smak. Hög kvalitet -Sträng urval av durumvetemjöl och rena ingredienser. Autentisk innovation -Du kombinerar traditionella tekniker med moderna teknologier. Överensstämmelse mellan färsk pasta och torkad pasta: Gör kvalitet till ett val för ett bättre liv. 270 kcal/100g för färsk pasta 350 kcal/100g för torkad pasta Färskt är bättre! Färsk medelhavspasta från Italien "Napoli" Först med Stef kyltransport.
... hemligheten bakom våra välbefinnande livsmedel. Det som särskiljer oss på marknaden är den FUNKTIONELLA LINJEN, en speciell pasta tillverkad av durumvetemjöl tillsatt med extrakt från andinska och amazonska växter med värdefulla näringsegenskaper. Fullkornspastan är dessutom tillverkad av fullkornsdurumvete som har en malningsdiagram som har studerats i samarbete med universitetet Federico II i Neapel...
Italien, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Rom) Bageri med vedeldad ugn som producerar hembakat bröd, Genzano-bröd, Lariano-bröd. Romersk pizza, vit och röd pizza, Velletrana-pizza och produktion av typiska bakverk från Castelli Romani. Från valet av de bästa blandningarna av durumvetemjöl, 00-mjöl och fullkornsmjöl föds våra underbara produkter. Varje morgon gräddas, enligt...
Italien, Salerno
Vår bageriverksamhet har funnits i trettio år, är familjeägd och kunde inte vara annorlunda med tanke på våra rötter. Vi kommer från Gragnano, pastans hemland, där doften av durumvetemjöl genomsyrar luften. Att baka bröd, sötsaker och allt som kommer från mjöl är en stor passion för oss, som vi har förvandlat till vårt arbete. Tecknen på denna passion är synliga i omsorgen och äktheten av allt vi...
Italien, Santa Maria La Carità
...Bearbetning av Torkad Pasta: den metod som används är skonsam och består i huvudsak av 4 olika faser: Fas av knådning: vi använder uteslutande 100% italienska durumvetemjöl med hög proteinhalt. Varje pastasort kräver en lämplig blandning av mjöl och vatten. Kallknådning (inte över 35°C) förhindrar "termisk denaturering" av gluten, den värdefulla substansen som finns i vete. Fas av pressning och...
Pasta Riscossa sedan 1902. Pasta av högkvalitativ durumvetemjöl från Italien och utlandet med minst 12,5% protein. Pastafabriken Riscossa erbjuder mer än tio olika produktområden: Torr pasta av semolina, Specialregional pasta, Halvfräsch och hantverksmässig pasta, Äggpasta, Gourmetpasta draget genom brons, Röd linje, Såser, Olja och Vinäger, Kakor, Mjöl och Semolina, Ris, Potatisgnocchi. 120 format. 250 distributörer i 80 länder.
... kvalitet, vilket är anledningen till att vi för vår färska pasta endast väljer durumvetemjöl och charkuterier, ricotta, kött, grönsaker och andra råvaror direkt från producenterna. Det vi vill erbjuda våra kunder är excellensen i våra produkter. Punkt... och Pasta!
Italien, Sant'egidio Del Monte Albino
Vår verksamhet är en helt hantverksmässig familjeägd pastafabrik som producerar pasta av durumvetemjöl, extruderad med bronspress, med 100% italienska gamla vetesorter... Vårt sortiment är mycket varierat och erbjuder verkligen autentiska pastatyper... Förutom klassiska paccheri, calamarata, scialatielli och handgjorda fusilli Al ferretto producerar vi även kryddade produkter med mer raffinerade...
Producerar ekologiskt durumvetemjöl...
Italien, Padova
...SOM ENDAST ÄR PRODUCERAD MED DURUMVETEMJÖL. VI HANDLAR DE BÄSTA ITALIENSKA VINERNA, SÄRSKILT FRÅN DEN VENETISKA REGIONEN SOM PROSECCO, AMARONE FRÅN VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. VI ERBJUDER ASSISTANS TILL KÖPARE SOM ÄR INTRESSERADE AV DE BÄSTA SÄRSKILDA PRODUKTERNA FRÅN ITALIENSK GASTRONOMI SOM EXTRAVIRGIN OLIVOLJA, MOZZARELLAOST, TOMATER (TORKADE ELLER FÄRSKA). VÄNLIGEN FÖRESLÅ VAD DU VILL KÖPA, SÅ GER VI DIG EN OFFERT.
Mitt företag producerar torr pasta, mandelkräm och durumvetemjöl, med enbart ekologiska produktionsmetoder och råvaror av högsta kvalitet. Gården ligger i Lombardiet och täcker en yta av cirka 80 hektar. Vi sysselsätter 40 personer och är verksamma på 8 utländska marknader.
Italien, Saviano
Vårt företag producerar pasta av durumvetemjöl på ett hantverksmässigt sätt, men med de modernaste maskinerna, vilket ger en helt hantverksmässig bearbetning, såsom långsam och lång torkning (cirka 3-4 dagar) vid mycket låga temperaturer (40°-45°). Matriserna är uteslutande i brons, för en unik porositet. Allt detta, tillsammans med vårt speciella urval av semoliner och kunskapen hos vår mästerpastör, ger liv åt en unik produkt.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play