Italien, Carmagnola
...Bronspasta med 1881-märket uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna som i sin tur har en positiv inverkan på både godhet och äkthet. Denna pasta är tillverkad uteslutande av italienskt vete som genomgår strikta kontroller och torkas vid låga temperaturer. Denna bearbetningsmetod kombinerar perfekt behoven hos ett modernt och växande företag med mer traditionella metoder.
Portfölj (3)
Italien, Castellamare
...100% italiensk porös och rynkig hantverkspasta, perfekt för att fånga upp alla såser, draget i brons med en långsam torkprocess för att helt bevara sin smak och doft.
Portfölj (26)
Italien, Palagianello
Italien, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Så kallad för sin form som liknar ett olivblad, är denna pasta typisk för Puglia, men är mycket utbredd i många andra delar av Italien.
Portfölj (4)
Italien, Villafranca
... pasta är typisk för Amalfi, där den skapades av kocken Enrico Cosentino 1978, när han presenterade Scialatielli i en matlagningstävling och vann årets entremetierpris med dem. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torr Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torr Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
Italien, Misano Adriatico
...Njut av den rika och intensiva smaken av MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi. Tillverkad av 100% ren italiensk komjölk, lagrad i 60 månader, är detta 1 kg hjul en sann njutning för dina smaklökar. Perfekt för att riva över pasta eller att avnjuta på egen hand.
Portfölj (200)
Italien, Imperia
... Kombinationer Den rika och omslutande smaken gör den perfekt för alla typer av pasta. Lätt uppvärmd, för att förstärka smaken, kan den hällas direkt över den lätt al dente pastan. Återigen, precis som med de andra såserna i vårt sortiment, är den också en idealisk sidorätt till smörgåsar och bruschetta. Förvaringsmetod Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den har öppnats, förvara i kylskåp (+4°C) och konsumera inom 3 dagar. Kod:SUOL 180...
Portfölj (44)
...Om Tomatpuré Italiensk Kvalitet Beskrivning: GECOM EXPORT SRL är specialiserat på produktion av dubbelkoncentrerad burktomatpuré i Italien. Italiensk burktomatpuré dubbelkoncentrerad har en klar röd färg och bra konsistens, producerad i södra Italien. Specifikation: Koncentrerad Tomatpuré Tillverkad i Italien Förpackning: BURKAR (BURKAD) Koncentration: 28/30% Förpackning: Kartong Hållbarhet: 24...
Italien, Brusaporto
...Mammamore, njut av smaken av färsk pasta med en rik och smakfull fyllning. Som mamma gjorde... med kärlek! Finns också: Casoncelli med svamp 250g Casoncelli med kött 250g Ravioli med ost 250g Tortelloni med ricotta och spenat 250g Raviolini med rå skinka 250g...
Portfölj (10)
Italien, Fisciano
...Vår färska fyllda pasta innehåller kött, lufttorkad skinka, ricotta och spenat, porcini-svampar, allt inlindat i ett tunt och lätt ark gjort av mjöl och ägg från frigående höns.
Portfölj (3)
Italien, Reggio Emilia
Spagni & Spagni erbjuder Food Gift som ett marknadsföringsverktyg för att stödja affärsutveckling och nätverksstrategier för att nå företagens mål. Vi tar hand om allt, från urvalet av de bästa italienska råvarorna, hantverksmässigt och handgjort, till att utveckla ett skräddarsytt erbjudande för varje behov, och leverera våra presentlådor på ett hållbart sätt. Ett företag med 360 graders perspek...
Portfölj (10)
...Italiensk pasta DOP-produktion Gragnano...
Portfölj (3)
Italien, Acicastello
...Vi har möjlighet att leverera stora kvantiteter även till utländska länder, italiensk durumvete-pasta med 11,5% protein, både lång och kort pasta, till ett mycket konkurrenskraftigt pris på marknaden, ett viktigt varumärke från en betydande italiensk pastafabrik. Pris per kg 0,85 FOB lager pastafabriken. Minimiorder 500 kg.
Portfölj (10)
Italien, Alberobello
...Maskinen är designad för produktion av strimlor av filéad pasta som används för att komponera stracciatella, fyllning av burrate. Maskinen är helt tillverkad i ROSTFRITT STÅL AISI 304 med vissa delar i speciella POLYMERER som är lämpliga för kontakt med livsmedel. Maskinen är PATENTERAD och skiljer sig från andra liknande produkter på marknaden genom: - grov strimla med hög vidhäftning av...
Portfölj (3)
...Italiensk industri från 1962, verksam i Aversano-regionen, nu i tredje generationen, första företaget att tillverka mejerianläggningar för bearbetning av buffelmjölk, nu verksam i Kampanien och även utanför de nationella gränserna. Vi tillverkar maskiner för pasta filata-ostar - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, yoghurt etc. Dessutom genomför vi skräddarsydda projekt på begäran, stödda...
Portfölj (1)
Italien, Rome
... förbereda traditionella italienska rätter, hemlagad pasta eller pizza, med hjälp av vår kock. Du kommer att njuta av att blanda ingredienser och smaker för att skapa din favoritpizza eller pasta, prova olika recept och lära dig "hemligheter" från det italienska köket. När allt är klart kommer du äntligen att få smaka på det du har tillagat för att upptäcka dina färdigheter som italiensk "pizza"- eller "pasta"-makare. Allt ackompanjerat av ett urval av de bästa vinerna från Lazio-regionen. En verkligen unik upplevelse med passion för det italienska köket.
Italien, Bassano Del Grappa
Italiensk livsmedelsföretag som är ledande inom produktion och distribution av äggpasta (lasagne, cannelloni och tagliatelle) samt andra specialformat. Grundat 1960 har Pastificio vuxit genom åren och blivit en viktig referenspunkt för den italienska och internationella marknaden. Noggrant urval av leverantörer och råvaror, process- och produktkontroller samt moderna anläggningar med toppmoderna produktionsanläggningar gör det möjligt att erbjuda sina kunder premiumprodukter av högsta kvalitet.
Italien, Palermo
... via banköverföring eller alternativt med en metod som kunden väljer, både italiensk och europeisk. För mer information eller förfrågningar om offert: info@italicum.it - Skype-namn: italicum.it - Fax: +39.091.532458...
Italien, Foligno
...innan den grillas i ugnen, bearbetas och kontrolleras för hand, en och en. Varje dag. Varje kund kan anpassa vår pizzabotten och toppa den efter eget tycke, sätta den i ugnen i några minuter och njuta av den äkta smaken, godheten och äktheten av italiensk pizza. Allt detta är möjligt eftersom vi inte använder konserveringsmedel, färgämnen eller tillsatser, utan endast två råvaror: mjöl och vatten.
Italien, Roma
...kryddor, salt, såser, snacks, extra jungfruolja, pasta, med och utan tryffel. Vi erbjuder tre linjer av italiensk excellens, den första dedikerad till tryffelälskare "LINEA TRUFFLEAT", den andra till kaviarälskare "LINEA CAVIAREAT" och den tredje för entusiaster av italiensk matlagning av högsta kvalitet "LINEA UGOLINI". Linje TRUFFLEAT – Mötet för tryffelälskare: exklusiva produkter baserade på...
Portfölj (9)
Italien, Badia Calavena (verona)
... region på den italienska halvön, även ekologiska, för varje prisklass, urval av lång och kort pasta, tomatsås, krossade tomater, även ekologiska, baljväxter, färsk tryffel eller såser, choklad och relaterade produkter, julkorgar med typiska produkter från den italienska gastronomin. Vi distribuerar även högkvalitativ cannabisolja med endast CBD enligt italiensk och europeisk lagstiftning i...
Italien, Cesenatico
Terre di Romagna Rika på Traditioner, Passioner och Smaker föddes Pastificio La Fenice, där användningen av råvaror för produktion är av grundläggande betydelse för att upprätthålla hög kvalitet. Bland de viktigaste och mest använda råvarorna finns Certifierad Romagnolmjöl och Semola från Altamura, Parmigiano Reggiano och Grana Padano, båda DOP, samt ägg uteslutande från italiensk produktion. Vi har möjlighet att producera både färskpasta i ATM och IQF fryst pasta. Italiensk smak, passion för kvalitet och det bästa på bordet. Det är vad Pastificio LA FENICE står för.
Italien, Agropoli
... kvaliteten på ostar och mozzarella, och utesluter all möjlig kontaminering av odlingen av grönsaker, vete för pasta och andra sålda produkter. Efter produktionsfasen följer företaget även fraktfasen, ända till kundens destination, och säkerställer att kylkedjan respekteras. Inte för inte är mottot för 100% Italia "från jord till bord".
...amatriciana, tryffel...) - Mozzarella - Etc Ett brett utbud av äkta italienska produkter, utvalda och erkända av professionella kockar för detaljhandel, storskalig distribution och Ho.Re.Ca-kanaler. Säg NEJ till falsk italiensk mat! Välj en certifierad produkt!
Italien, Castellammare Del Golfo
Vår pastafabrik grundades 2018 med en tydlig traditionell inriktning, med syftet att producera pasta av högsta kvalitet. Genom hantverksmetoder tillverkas både klassiska och regionala torra pastasorter, med respekt för miljön och människors hälsa. Allt börjar med en noggrann urval av siciliansk och italiensk semolina samt andra råvaror som sammanställs med samma tekniker som förr, vilket innebär...
Italien, Altamura
Bäste Herr, Vi är en gammal traditionell italiensk producent av lokal mat. Vårt företag är specialiserat på produktion och distribution av bakverk såsom söta eller salta taralli, frize, krutonger, kex och bakverk samt hemlagad eller extruderad genom brons torr pasta. Vi har också påbörjat produktionen av ekologiska kex gjorda med speciellt mjöl som kamut, ris, soba, spelt och majs samt förpackning och distribution av torra internationella och italienska baljväxter.
Italien, Scafati
... råvaror och garanterade bearbetningsmetoder. Följande produktutbud, tillgängligt både för HoReCa och Delikatessen-operatörer, kommer kontinuerligt att uppdateras med tillägg av nya specialartiklar, för att erbjuda våra kunder ett omfattande val för att möta deras specifika marknadskrav: - Hantverksbaserad Torkad Pasta - Grillade och Inlagda Grönsaker (även från ekologiskt jordbruk) - Rödvin från...
... Italiensk hasselnöt Hasselnöt Valnöt från Etna Valnöt Sicilianska pinjenötter Pinjenötter Finger Lime (caviarcitron) Extra jungfruolja Torkad frukt i skal, skalad, blötlagd, i granulat, i mjöl, ren pasta och halvfabrikat för glass och bageri, samt kräm och pesto av torkad frukt.
Populära länder för denna sökterm