Italien, Misano Adriatico
...Den röda ölen CHIMAY är en fin belgisk dryck, producerad enligt gamla monastiska tekniker och en lång historia av jäsning och lagring på flaska. Med sin rika blandning av malt och humle erbjuder denna röda öl med en alkoholhalt på 12% en unik och komplex smak som tillfredsställer även de mest kräsna smaklökarna. Njut av den i en 33 cl flaska för en autentisk upplevelse av hög kvalitet.
Portfölj (200)
Italien, Marmirolo
...W: 340 ÷ 360. Mjölet från lågraffinerad vetekvalitet, med vetekli, erbjuder en perfekt koncentration av näringsämnen för en marknad som blir alltmer medveten om livsmedels hälsosamma egenskaper. Det anpassar sig till olika typer av tillverkning och är idealiskt för en lätt och porös produkt. Anniversario, som föddes ett år efter firandet av 90-årsjubileet, tolkar minnet, historien och konkurrensen från vår kvarn genom sitt forskningscentrum. Anniversario PIETRO är idealiskt för degar med lång jäsning. 25KG...
Portfölj (56)
Italien, MILANO
... gyllene skorpa. Traditionellt serveras den med ett pudrat lager av florsocker, vilket påminner om snö och gör den till en symbol för julhelgen. Dess beredning kräver en lång jäsning, vilket bidrar till dess mjuka textur och distinkta smak. förpackningar med 9x2 bitar, 1 pall = 10 förpackningar, utgångsdatum 30/04/25 Minimiorder: 30 pallar...
Portfölj (191)
...Druva: 100% Nebbiolo. Vinifiering: traditionell jäsning med maceration i cirka 18 dagar. Lagring: 18 månader i stora ekfat från Slavonien. Färg: djupröd med dragning mot granat. Doft: elegant och delikat, med inslag av hallon och violer på en bakgrund av söta kryddor. Smak: torr och fyllig, med en lång och ihållande eftersmak. Alkoholhalt: ±14% Gastronomisk kombination: ett raffinerat vin som...
Portfölj (10)
Italien, Brescia
...Krispiga bröd med olivolja, beredda med en nypa socker som ger en mild och lätt söt smak. Hög digestibilitet tack vare lång jäsning och långsam rostning. Perfekta att njuta av till frukost och som mellanmål.
Portfölj (10)
Italien, Ponte Galeria
...Tillverkad i Japan med traditionell metod för naturlig fermentering, så skiljer sig Koikuchi-sojasåsen från de sojasåser som finns på marknaden, eftersom den inte produceras industriellt utan med den gamla ursprungliga metoden som innebär en lång fermentering, gjord med naturliga ingredienser: soja, vete, salt, rent källvatten och koji. Koikuchi Nipponia-sojasåsen har en balanserad umamismak, med...
Portfölj (8)
Italien, senigallia
Portfölj (1)
Italien, Venezia
... kvalitetsprodukt, som erhålls genom den traditionella metoden och en lång process av jäsning och mognad. Våra öler produceras med endast de finaste råvarorna, noggrant utvalda humlesorter, två-radig vårkorn och det renaste Dolomitiska källvattnet. Våra Öler: BIRRA VENEZIA BIONDA är en ofiltrerad Helles, uppfriskande och lättdrucken, med doftande maltsötma och en behaglig humleeftersmak. BIRRA VENEZIA ROSSA...
Portfölj (4)
...särskilt fin bouquet med inslag av körsbär och bär, och smaken är fyllig, torr, frisk och lång. - Lakana, som fått sitt namn från området där vinrankorna växer, skiljer sig från Mamuthone genom sin bearbetning. Efter den första jäsningen i ståltankar följer en andra jäsning i ekfat. - Ilisi är ett fatlagrat vin, som har mognat i ekfat i 12 månader.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play