Italien, Milano
...Producerad i juli, är det en honung med stark personlighet som tenderar att kristallisera. I flytande form har den en bärnsten och ljus hasselnötsfärg, och när den kristalliserar får den en doft av torkade svampar, lakrits, nästan rökig. Aromat är mycket intensiv, bestående, och påminner om karamell och smak av mjuk kola, vilket är mycket uppskattat av barn. KOMBINATIONER Aromatisk sötning för drycker; berikar vinägretten för att smaksätta blandade sallader, passar bra med grönsaksgratänger och rätter med örter eller medicinalväxter, att prova för att krämig göra risotto.
Portfölj (116)
Italien, Imperia
... med skivor av hembakat bröd eller på bruschetta, men de kan också användas för att smaksätta en första rätt, till exempel en god risotto. De är läckra i grönsaks-, ris- eller pastasallader. Till exempel, för att ge en speciell touch till en Caprese-sallad, kan du lägga till torkade tomater och kapris. Förvaringsmetod Förvara på en torr och sval plats, borta från värmekällor. När den har öppnats, förvara i kylskåp (+4°C), håll produkten täckt i olja och konsumera inom 5 dagar. Kod:POMOL 180...
Portfölj (44)
Italien, Capo D'orlando
... och mineraler. Det är faktiskt rikt på vitamin C, vitamin K och vitamin B6, samt har en hög koncentration av polyfenoler, växtföreningar med kraftfulla antioxidativa egenskaper. I KÖKET Granatäpplet används ofta i matlagning för att förbereda juicer, marmelader, såser och för dekoration av rätter. Dessutom kan dess små apelsiner användas för att lägga till en touch av färg och smak till olika recept, som sallader, risotto, kött och desserter.
Portfölj (27)
Italien, Castellazzo Bormida (al)
... Tillämpningar av Svarta Truffeln Uncinato Svarta Truffeln Uncinato är extremt mångsidig och passar för många kulinariska tillämpningar: - Första Rätter: Idealisk för att berika pasta, risotto och gnocchi. - Kött och Fisk: Perfekt för att framhäva smaken av grillat kött, stekar och fiskrätter. - Kryddor: Utmärkt för produktion av oljor, smör och truffelsåser. - Förrätter och Ostar: Passar utmärkt till...
Portfölj (34)
Italien, Mortara
...Vid avslutad tillagning och bort från värmen, rör ner Risotto med Porcini med klarat smör, några flingor Castelmagno och färsk hackad persilja. Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), grönsaksbuljong i granulat (salt, stärkelse och maltodextriner från potatis, torkade grönsaker (morot, selleri, persilja), solrosolja, naturliga aromer, kryddor), rismjöl, porcini svamp* (Boletus Edulis och...
Portfölj (3)
Italien, Dorgali
... proteinkoncentration. Vår Ricotta Sarda är utsökt att njuta av ensam, i skivor, eller som ett utmärkt komplement till färska grönsaker, som riven över tomat. Perfekt för att berika fräscha sallader, pasta, risotto, ugnsbakade lasagner eller som en stjärningrediens i salta pajer, vår Ricotta Sarda är en verklig kulinarisk skatt som inbjuder till upptäckten av autentiska och genuina smaker.
Portfölj (10)
Italien, Forlì
... quinoa är rik på näringsämnen: fibrer, vitamin C och E, mineraler som magnesium, kalium och järn samt omega 3- och 6-fettsyror. Vit quinoa har en mer neutral smak jämfört med röd eller svart quinoa, vilket gör den anpassningsbar till olika tillagningsmetoder. Innan du använder ekologisk quinoa rekommenderas det att skölja kornen under vatten och sedan koka dem i cirka 10-12 minuter. För att göra quinoan smakrik är det viktigt att rosta kornen innan du tillsätter kokvätskan. Ekologisk quinoa är utmärkt som ett alternativ till risotto eller kan bli den huvudsakliga ingrediensen i dina sallader.
Portfölj (50)
Italien, Asigliano Vercellese
Vårt företag grundades i Asigliano Vercellese år 1911; det grundades av cav. Mario Maratelli. Under företagets tidiga år, exakt 1914, upptäckte och valde cav. Maratelli ut riset som idag bär hans namn, en av de äldsta sorterna i Italien. Maratelli är en sort som har gjort historia inom italiensk risodling och är en av de äldsta sorterna i Italien. Den föddes genom naturlig hybridisering, är inhe...
Portfölj (2)
Som en regeringsorganisation representerar ITPC Milano det indonesiska handelsministeriet och verkar direkt under den nationella exportutvecklingsdirektionen. Den kommersiella och ekonomiska relationen mellan den indonesiska och italienska regeringen etablerades den 17 januari 1973. ITPC Milano grundades den 10 mars 2008 enligt det samförståndsavtal som undertecknades av representanter för den ind...
Portfölj (10)
Italien, Nave
...Föreslagna kombinationer Aperitifer, smörgåsar, antipasti, fisk soppor, fisk med stark smak, kokta grönsaker, kryddad pasta, risotto. Noter Innehåller sulfiter. Kapacitet: 1,5 ltl Kod: 08295 Kategori: Mousserande Alkoholhalt: 11% Land: Italien Region: Piemonte Druvor: Blandning av druvor från vita druvsorter, i balans. Färg: Ljust halmgul. Doft: Delikat av vildblommor, karaktäristisk. Smak: Torr, smakrik, frisk och harmonisk,...
Portfölj (46)
Italien, Acquaviva Picena
erfarenhet på över 20 år inom sektorn för halvfabrikat, aromer och livsmedelsingredienser. Företaget GOODAS har under mer än 20 år en gedigen erfarenhet inom sektorn för halvfabrikat, naturliga aromer och "clean label" livsmedelsingredienser. De många certifieringar som erhållits visar på en allt högre uppmärksamhet samt ett behov av att svara på de allt mer pressande kraven från samhället när det...
Portfölj (3)
...Ingredienser: sommar svart tryffel (tuber aestivum Vitt.) 70%, olivolja, salt, arom. Förslag: Ideal för hors d'oeuvres, omeletter, antipasti, pastarätter, risotto, vitt kött och sallader. Finns också i 500 g format.
Portfölj (10)
Italien, Gussago
...Greco di Tufo Denominazione di origine controllata e garantita Zona di produzione: Campania Vitigno: Greco Gradazione Alcolica: 13% vol. Colore gul halm Profumo god, intensiv, fin, karaktäristisk Sapore torr, harmonisk Abbinamenti gastronomici risotto, rätter med fisk, ostar Temperatura di servizio 8°- 10° C.
Portfölj (4)
...Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Torkad Svamp Porcini Sicilien Förpackning - Funghi Porcini Secchi i förpackningar om 50 100 250 500 g, utmärkta för risotto och andra rätter. Torkad Porcini-svamp 50 100 250 500 g förpackning, bästa produkt för risotto och allmänna blandade maträtter.
Portfölj (1)
Italien, Trento
... 500 ml vatten och koka i ett par minuter. Tärningen kan dessutom tillsättas till maten under tillagningen och i önskad mängd, för att berika och framhäva smaken av soppor, grönsakssoppor, kokta grönsaker, såser, grytor, kött, risotto, ägg, osv.
Portfölj (9)
Italien, Maruggio
... Extravergine från Olive Armonico till måttligt smakrika rätter. Idealisk för användning på matbordet för att berika delikata rätter som Bresaola och färska sallader, är den också utmärkt i köket för att krydda fisk, risotto, pasta och stekar. Den rekommenderas för alla rätter där oljan har till uppgift att förbättra essensen utan att dölja smakerna.
Portfölj (8)
Italien, Sassello
...Vår tryffelsvampkräm är en unik produkt. Perfekt att bre på canapéer eller krutonger som aperitif, som krydda till pasta, risotto, kokt/rostad supatate, på kött eller i många andra recept. Förvara på en sval plats borta från direkt ljus. När den har öppnats, förvara i kylskåp täckt med olja och använd inom några dagar. INGREDIENSER: Svamp, Tryffel, extra jungfruolja, salt, naturliga smaker Hållbarhet: 30 månader, olika format tillgängliga...
Portfölj (9)
Italien, Città Di Castello
...Salsa med sommartryffel och svamp. Utan konserveringsmedel och glutenfri. Perfekt för pasta, risotto, ägg, smörgåsar, förrätter. Innehåller inga svarta oliver för en äkta tryffelsmak! Sås med svarta tryfflar och svamp. Idealisk för att berika olika rätter som förrätter, toast, huvudrätter, såser, kött, gratänger och omeletter.
Portfölj (2)
Italien, Castel D'ario
...Riso Nuvola föddes ur en idé i Castel D'Ario (MN), en stad känd för "Risotto alla Pilota", för att sprida kännedom om kulturen i de lokala områdena. En stadsris som odlas, produceras och bearbetas på samma sätt som förr av de mantovanska bönderna, för att sedan packas och distribueras på marknaden av det lokala risföretaget: Riso Nuvola snc.
Italien, Asigliano Vercellese
Vårt jordbruk har producerat ris sedan början av 1900-talet i Vercellese, ett område som alltid har varit känt för odlingen av de bästa italienska riserna. Under de senaste 10 åren har vi specialiserat oss på recept för risotto, soppor och funktionella beredningar, och blivit det mest ansedda företaget inom kvalitetsberedningar. Vi har ett varumärke för den nationella marknaden och ett varumärke...
Italien, Chioggia
Vi importerar och exporterar fryst fisk och tillverkar professionella kvalitetsprodukter för restaurangbranschen. Vi söker nya seriösa partners för att expandera våra produkter utomlands, såsom skaldjursallad, olika friterade fiskrätter, samt förberedelser för risotto och skaldjur med beprövade recept som är anpassade för restaurangverksamhet, med fokus på att minska tillagningstiden och lagerkostnaderna. Kvalitet, bekvämlighet och praktisk användning i ett.
Lokalen, som har drivits av familjen Zambon i fyrtio år, har 50 platser i tre rum, plus ytterligare hundra i den stora trädgården i Campo Santo Stefano. Kökets erbjudande från kocken är den typiska traditionella venetianska maten. En titt på menyn: blandade fiskförrätter och italienska rätter, olika risotto, linguine med skaldjur, grillad fisk; dessert i skål och hembakade pajer. Typiska rätter inkluderar gnocchetti alla Santo Stefano och ugnsbakad havsabborre. Ett stort utbud av pizzor kompletterar en redan mycket inbjudande meny.
... risbearbetning följer traditionen: riset bearbetas steg för steg med stenspolning, stenslipning och efterbehandling i rumstemperatur för att bevara de organoleptiska egenskaperna hos vårt högkvalitativa och gastronomiskt stiliga ris. Produkterna från Crespiriso: Carnaroli-ris, Vialone nano-ris, Baldo-ris, Arborio-ris, Roma-ris, Aromatiskt ris, svart Venere-ris, röd Ermes-ris, majsmjöl, rismjöl, riskakor, färdiga risotto med Carnaroli och svart tryffel, svamp, rispasta.
... maten har lagt grunden för menyn på vår restaurang. Utmärkt mat. Vänlig service. En stor familj Brescianostil vår meny är inriktad på typiska rätter från den brescianiska traditionen. Således utmärkta risotto, casoncelli och brescian spiedo, men för fiskälskare finns det också en utmärkt skaldjurskatalan. Ni kommer att bli välkomna och omhändertagna av den professionella servitörspersonalen som...
Italien, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. är specialiserat på produktion, torkning och bearbetning av grönsaker, örter, kryddor, frukt och ingredienser för livsmedelsföretag. Dessutom är vi producenter av pastasåser (boscaiola, puttanesca, spaghettata), färdiga risotto, samt konserverad paprika och chili som är idealisk för kött.
Italien, Polinago
Försäljning av naturliga och hälsosamma livsmedel online som ris, gourmetrisotto, pasta, sylt, honung, konserver, kryddor och ätbara blommor, italienska viner och spritdrycker. Allt i tecknet av italienska excellens. Första rätter av färdiga risotto och mycket mer. Besök www.wildkitchen.it...
Italien, Isola Della Scala
Risotto och typiska specialiteter...
Vi är ett ungt hantverkslaboratorium som producerar, förpackar och säljer italienska typiska produkter i grossistled. Vi erbjuder många produkter: aromatiska örter och medicinalväxter, kryddor, kryddblandningar, örtsalt, Himalayasalt och specialsalter, te, örtteer, fruktteer och drycker, dehydratiserade såser, risotto, produkter baserade på honung smaksatt med eteriska oljor, drycker, socker för...
Italien, Vietri Sul Mare
...som klokt blandar den typiska doften av havets produkter med kryddor och den oförglömliga doften av citronerna från Amalfikusten och Sorrento. Restaurangen ger kunden möjlighet att njuta av typiska rätter från vietrese traditionen och Amalfikusten som, tack vare kvaliteten på de genuina produkterna och kockens skicklighet, blir speciella: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med skaldjur, paccheri eller risotto med fisk eller kantareller, spaghetti med vongole, fisk.
Italien, Fondi
...SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idea Skapa "klara att använda" såser för att på några ögonblick laga de mest populära rätterna från de medelhavskustnära områdena som: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Soppor, Vellutate och Polenta. La Tradizione Använd endast de äldsta råvarorna från det medelhavska köket som: Fångst från Medelhavet FAO 37, Olivolja från Itri (lt), Datterino...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play