Italien, Vomano (TE)
...vilket gör intaget mer njutbart. Dessa kosttillskott är utformade för dem som vill förbättra sin hälsa på ett enkelt och bekvämt sätt, utan att kompromissa med kvaliteten. Genom att välja pektin-gummier väljer man en innovativ och pålitlig produkt som kan tillfredsställa de mest varierande näringsbehov.
Portfölj (55)
Frankrike, Bernin
...AGAR BIO är ett utmärkt växtbaserat geleringsmedel (alg) som kan användas ensamt och i låga doser för att ersätta gelatin eller pektin i dina förberedelser. Det är idealiskt för att förbereda geler eller mousser som är stabila mot värme, syra och enzymer från exotiska frukter (ananas, papaya, kiwi…). Det kan också användas för att texturera produkter (hackade, aspik, terriner, flan, såser...
Portfölj (8)
... förtjockningsmedel: - Guarkärnmjöl (E412); - Karragenaner (E407); - Konjacgummi (E425); - Xantangummi (E415); - Natriumalginater (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pektin (E440). Förtjockningsmedel kontrollerar fukt och ger struktur, flöde, stabilitet och smakegenskaper till livsmedelsprodukter.
Portfölj (5)
Tyskland, Hamburg
... starkare än majsstärkelse. Idrottare och styrketränare använder johannesbrödskärnmjöl som bakningshjälpmedel, eftersom det är mycket kalorifattigt och dessutom innehåller fem procent protein. Andra fantastiska ingredienser från baljväxten är pektin, B-vitaminer, sekundära växtämnen och mineraler. Vårt johannesbrödskärnmjöl är godkänt för ekologiska produkter. Produktegenskaper: Glutenfritt, Laktosfritt, Veganskt Livsmedelsmärkning: E 410...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play