Martinique, Saint Joseph
...DENEL har vunnit flera medaljer, första priser och andra utmärkelser för kvaliteten och originaliteten av sina produkter samt för sitt teams kunnande. Kvaliteten och kunnandet hos DENEL har officiellt erkänts och belönats i flera år. Det mest kända evenemanget är Concours Général Agricole som hålls under den internationella jordbruksmässan som äger rum varje år. De senaste utmärkelserna som...
ufs.country_names.RU, Penza
...Termokokaren är avsedd för att göra sirap, marmelad, marshmallows och chokladglasyr. Den är designad för beredning och uppvärmning av olika konfektyrmassor: - chokladglasyr; - sirap; - fyllningar, sylt; - marshmallow, marmelad; - kokt deg; - soppor, etc. Vi producerar kokare med en volym på upp till 2000 liter. Rammixern med skrapor, DN40 avloppsventil, temperatursensorer för produkt och...
Portfölj (12)
Serbien, Krusevac
...Vår plommonmarmelad tillverkas på traditionellt sätt genom att mala plommon med bitar av skal i marmeladen. Sammanställningen av plommonmarmeladen består av 80-85% av plommonfrukten och de andra 15-20% av marmeladen är sötad med fruktos. Inga konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen eller andra ingredienser har tillsatts till SCHMEKERS konfektyr. Produkten skyddas endast av pastöriseringsprocessen. Denna marmelad är en dietprodukt och är låg i kalorier.
Portfölj (4)
Tyskland, Garstedt
... tillstånd. Agar-Agar-pulver är vitt till gulaktigt vitt eller ljusgult. Gelens styrka kan standardiseras genom tillsats av dextros och maltodextriner eller sackaros. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - värmestabil upp till 90 °C - geléar efter nedkylning - vegetarisk - lämplig för en vegansk kost - lämplig för en laktovegetabilisk kost - glutenfri - laktosfri - kosher, HALAL Tillämpningar: - Glass - Fyllningar av desserter - Sylt - Geléer - Marmelad - Fruktcocktails - Tårtglasyr - Fyllningar för bakverk och bröd - Fruktkok...
Portfölj (45)
Frankrike, Soreze
... induktion. Denna gryta är varken förtinad eller lackerad, garanterad utan ytbehandling. Tillverkad i Frankrike. Den utåtbuktande formen på grytan förbättrar avdunstningen för att koncentrera smakerna i dina syltar och påskynda tillverkningen av sylt. Koppar, som är en utmärkt värmeledare, säkerställer en jämn och snabb uppvärmning över hela ytan, inklusive kanten på din gryta. Detta resulterar i...
Portfölj (195)
Tyskland, Hamburg
... livsmedelsindustrin för konserver, bakblandningar, bröd, charkprodukter, frukt- och grönsaksconser, fruktjuicer och -nektar, sylt och marmelad samt i öl och vin. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosfri, Vegansk Livsmedelsmärkning: E 301 Tillverkning: Natriumaskorbat tillverkas syntetiskt från askorbinsyra.
...Växtdelar: Frukter Odlingstyp: Vild insamling\Odlad Vid tillverkning: Läkemedel, Kosmetik, Saft, Melass, Etanol, Flytande socker, Deg, Kompott, Choklad, Industriell alkohol, Marmelad, Pulver, Inlagda grönsaker, Colas, Mejeriprodukter, Ättiksyra, Citronsyra, Aceton, Butanol, Glukonsyra, Konfektyr, Vinäger, Chips, Sylt, Fjäderfä- och djurfoder, Olja, Extrakt. I mat: Äts tillsammans med te, Kakor.
Portfölj (10)
Tyskland, Düsseldorf
...Dessa inkluderar desserter, glass, milkshakes, gelé, sylt, marmelad, sura grönsaker, soppor, såser, ketchup, majonnäs, konserverad fisk, konserverat kött, bakverk, konserverad frukt och konserverade grönsaker.
Portfölj (3)
Frankrike, Coufouleux
...Fasettsburkar eller, mer allmänt, syltburkar representerar ett brett utbud av produkter i olika storlekar såsom 44, 200, 324 och 385 ml. Oavsett om det handlar om jordgubb, aprikos, björnbär eller kvitten, är dessa behållare perfekt för förpackning av sylt, marmelad, geléer osv. De kan också användas som behållare för honung, godis eller olika föremål (gåvor). Dessa burkar finns tillgängliga...
Portfölj (199)
Nederländerna, Boxtel
...Lätt geléaktig glasyr som kommer i neutral/transparent, med glittrande färger i flera nyanser och med smak av kakao. Glasyren används för att ge glans och glittrande effekt på (rull)fondant, bavarois, tårtor, donuts och mer, samt för att skydda lager av frukt. Glasyren kan också användas som fyllning för att ersätta sylt/marmelad. PH-värdet är lågt vilket ger glasyren en söt, lätt syrlig smak...
Portfölj (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Rotfrukten upptäcktes av inkaindianerna. På grund av sin likhet har den länge kallats peruanska morötter. I Europa var den länge en mat för de fattiga. Men dess smak och näringsvärde har idag gjort den till en favorit inom haute cuisine. Torkad palsternacka används som en komponent för sylt och marmelad, samt stekt med lök för soppor, och som infusion för beredning av drycker. Användning för...
Portfölj (178)
Ukraina, Kyiv
... främsta energikällorna för människokroppen. Socker produceras huvudsakligen från sockerbetor eller sockerrör. Socker är huvudingrediensen för att förbereda söta rätter och drycker. Det tillsätts i te, kaffe och kakao för att ge dem en söt smak som minskar den vanliga bitterheten. Socker fungerar som ett bra konserveringsmedel för beredning av olika produkter från frukter och bär – sylt, marmelad, gelé. Det näringsmässiga värdet av 100 g produkter är 1666,4 kJ eller 398 kcal (kolhydratinnehåll) – 99,8 g. För mer information, vänligen kontakta oss.
Portfölj (27)
Italien, Bistagno
Ett sekel av innovation. Produktion och försäljning av produkter, ingredienser, halvfabrikat och livsmedel för glass, konditori och bageri: italiensk glass, grädde, kandad frukt, konfektyr, marmelad, sylt, amarena. Missionen: Att producera sammansatta ingredienser och halvfabrikat för hantverkare och små industrier, genom ständig forskning efter innovativa lösningar och med målet att helt tillfredsställa slutkunden.
...pastöriserad dryckesmjölk, mjölkledningar; yoghurt-, ayran- och kefirledningar; produktionslinjer för många ostsorter såsom vit ost, kvarg, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, färskost; fruktjuice-, sylt-, marmelad- och melassproduktionslinjer samt linjer för produktion av glass och mjölksötsaker; läskedrycker, coladrycker, choklad, margarin, tomatpuré, etc. etablering av specialutrustning för produktionsanläggningar och tillhandahållande av riktad leverans till livsmedelsindustrin.
Portfölj (6)
Storbritannien, Birmingham
...mjölkproduktionslinjer; yoghurt-, ayran- och kefirlinjer; produktionslinjer för många ostvarianter såsom vit ost, kvarg, kashar, Gouda, mozzarella, cheddar, helloumi, färskost; fruktjuice-, sylt-, marmelad- och melassproduktionslinjer samt linjer för produktion av glass och mjölksötsaker; läskedrycker, coladrycker, choklad, margarin, tomatpuré, etc. etablering av specialutrustning för produktionsanläggningar och tillhandahållande av riktad leverans till livsmedelsindustrin.
Portfölj (9)
Tyskland, Bensheim
1974 började seniorchefen Eberhard Ortlieb med tillverkning av sylt, marmelad och desserter. Han lärde sig hantverket av sin far, som på den tiden tillverkade torkade grönsaker, konserver och läckra marmelader. Senare ersattes de söta synderna av produktionen av djupfrysta frukter och grönsaker, som under lång tid producerades för kunder inom den europeiska livsmedelsindustrin. 1988 började...
Ungern, Domaszék
... hjälp av din åsikt. Vi erbjuder ett stort utbud av frukt tvättmaskiner, shredders, container tippare, frukt sylt/marmelad kokare, packpressar, allt på ett ställe. Vi säkerställer hög kvalitet och överkomliga priser samtidigt. Våra produkter är tillverkade av de finaste materialen (rostfritt stål 1.4301) och uppfyller olika säkerhetskrav och standarder. Det är viktigt för oss att rättfärdiga...
Portfölj (5)
Italien, Orsogna
... gastronomiprodukter • Vita såser • Vita såser med tryffel • Såser och tomatsåser • Aromatiserade oljor och smör • Konserverad tryffel i skivor och mald • Steriliserad tryffel för charkuteri- och ostproducenter • Sylt och marmelad • Present-/julförpackningar. NYTT: Aromatiserat Spray Salt -70% Natrium. NYTT: Tryffelpärlor (kaviar) Vi väljer noggrant våra råvaror, i respekt för den italienska kulinariska...
Portfölj (9)
... Rosa, försäljningsansvarig för det familjeägda företaget Agripantel, för FreshPlaza. Sedan 1994 har Agripantel producerat cirka 200 gastronomiska specialiteter som inspireras av den äkta sicilianska traditionen, särskilt från området Trapani. Den ständiga sökandet efter ingredienser och noggrant utvalda gastronomiska kombinationer från den folkliga traditionen är grunden för att kvalificera hela produktionen. Katalogen kompletteras med såser och dressingar, patéer och kryddor, sylt och marmelad, samt intensivt smakande och oemotståndligt doftande torkad frukt.
Portfölj (7)
... solstolar och parasoller. Barservice endast på sommaren vid poolen. Kyrka. Vi producerar extra jungfruolivolja och ekologiska grönsaker. Vi odlar sällsynta växter. Den medelhavsinspirerade maten syftar till att återupptäckta gamla smaker med råvaror av högsta kvalitet. Vi producerar konserver, sylt, marmelad, kakor, tomatsås och allt vi kan förvandla med traditionella metoder.
Bulgarien, Lovech
... exporterar huvudsakligen sina produkter till EU-länder. Företaget utvecklar och tillskriver sin framgång till innovativ ledning, god marknadsföringspolicy, högkvalitativa produkter och kontroll av alla produktionssteg samt användning av modern teknik. Företagets huvudkunder är tillverkare av sylt och marmelad, fruktmjölk, glass, cateringföretag, konditorier, stormarknader och andra.
Turkiet, Ankara
...sylt, honung, marmelad, icke-livsmedel (pastor, geler, grädde)... etc. Våra maskiners ROTARY TYPES täcker ett banområde mellan 1 – 5 banor i standard; Våra maskiners LINEAR TYPES täcker ett banområde mellan 2 – 10 banor i standard. Enligt kundens krav kan vi skräddarsy specifikationerna för maskinerna. Du kan se några av våra maskiner på www.apmmuhendislik.com.tr. Om du behöver maskiner för att fylla dessa typer av eller liknande produkter; kommer vi att vara mycket glada att ge en offert.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
Turkiet, Bursa
SANCAK ETİKET AŞ. fortsätter att vara din lösningspartner genom att erbjuda högkvalitativa svar på dina behov av självhäftande rulletiketter, både tryckta och otryckta, genom att inkludera moderna anläggningar med rulloffset, flexo, serigrafi och digitala trycksystem. Självhäftande rulletiketter, livsmedelsprodukter etiketter, kött- och mejeriprodukter etiketter, sylt och marmelad etiketter...
Frukt- och grönsaksbearbetningen i Radzice Duże grundades i december 1962. Sedan starten har anläggningen specialiserat sig på frukt- och grönsaksbearbetning. Radzice-fabriken producerar bland annat sylt och marmelad med ett brett utbud av smaker (körsbär, jordgubbe, blåbär, aprikos, ros osv.) samt stekta äpplen och plommonmarmelad. Dessutom erbjuder vi olika typer av grönsaksprodukter och...
Turkiet, Malatya
Vårt företag grundades 2002 i Malatya och producerar aprikoser och torkad frukt. Vår fabrik, som ligger i Malatya Yeşilyurt-området, har en yta på 20 000 m² utomhus och 5 650 m² inomhus, där vi utför kvalitets- och hygienisk produktion. Som ett bevis på vår kvalitet erbjuder vi lokala och nationella butikskedjor aprikoser, fikon, plommon och druvor m.m. som vi förbereder i vår fabrik för att presentera för våra kunder. Förutom grossist- och detaljhandel tillhandahåller vi även produkter till företag som producerar fruktjuice, marmelad och sylt.
Namli Plastic tillverkar plastprodukter som används som livsmedelsförpackningar för yoghurt, ost, glass, halva, chokladkräm, margarin, smör, kött och skaldjur, konfektyr, sylt och marmelad, kosmetika, gel, tvättmedel och färgindustrin. Namli Plastic är ett av de ledande företagen i Turkiet och producerar högteknologiska injektionsformade plastförpackningar med sitt professionella och expertteam...
Italien, Gravina Di Catania
Produktion och distribution av högkvalitativa typiska sicilianska produkter: du kan hitta arancini, cannoli, ostar, mjöl och pasta av gamla sädesslag, konserver, oliver och extra jungfruolja, sylt och marmelad, honung, mandlar, pistagenötter, choklad från Modica, viner, amaro, likörer och många andra specialiteter.
...detaljerad forskning och utveckling samt ingenjörsarbete, och genomför anläggningsuppbyggnad och utvecklingsaktiviteter. Vi tillhandahåller maskiner och anläggningar för följande slutprodukter: • Fruktjuice och koncentrat • Färsk och fryst fruktjuice som inte är gjord av koncentrat • Fruktpuré och koncentrat • Nektar och drycker • Sylt och marmelad • Tomater (tomatpuré, såser, ketchup) • Barnmat • Fruktiga yoghurtbaser • Fruktgodis • Hackad frukt och grönsaker...
Serbien, Zemun/belgrade
... Det frysta svarta vinbäret är det hälsosammaste av alla vinbär. Denna lågt kaloriinnehållande frukt, som också är mycket läcker, med en distinkt färg, är rik på vitaminer, mineraler, fiber, kolhydrater, proteiner, pektin, tanniner, bioflavonoider, citronsyra och äppelsyra. Nova Sava Serbien har i sitt erbjudande svarta vinbär som är djupfrysta vid cirka -35°C, av extraordinär kvalitet och alltid redo för användning för näring eller inom industrin. Vårt frysta svarta vinbär är en idealisk bas i produktionen av juicer, sylt, marmelad.
Populära länder för denna sökterm