Vitryssland, Novaya Gozha
Italien, Belpasso
... att möjliggöra lång hållbarhet utan tillsats av kemiska komponenter. Varje konsument kommer att hitta allt som behövs för att göra den typiska sicilianska cannolin själv i förpackningen. På vår portal www.mrfoodsicily.it och på vår YouTube-kanal via denna länk, kommer det att vara möjligt att se en videotutorial som visar hur man gör produkten med hjälp av det aktuella kitet. Detta kommer att göra det enkelt att använda för alla, oavsett bakgrund i bakning.
Portfölj (1)
Italien, Mason Vicentino
...Den roterande rackugnen är en konvektionsugn med tvångsventilation. Rotor är en bakugn som är placerad baktill för att minska de totala dimensionerna, brännaren och värmeväxlaren är placerade på baksidan. Dess mångsidiga natur gör den lämplig för produktion av flera typer av bröd och bakverk, både små och medelstora. Den balanserade tillförseln av varm luft, i kombination med rackets rotation och...
Portfölj (10)
Ukraina, Bila Tserkva, Kiev Region
...MONOLITH-serien är serien av gjutjärnsgrytor för universellt bruk. Den är idealisk för stekning, matlagning över öppen eld och till och med bakning av bakverk. SKU:M3680U-1 Diameter, mm:300 Vikt, kg:2,9 Volym, l:3.75 Botten tjocklek, mm:4.4 Material:Gjutjärn Form:Rund Lock:Ät Höjd, mm:72...
Portfölj (200)
Belgien, Seneffe
...Vår Pastryfill är en produkt som effektivt kombinerar egenskaperna hos en kall glasyr och en fruktfyllning. Produkt baserad på fruktpuré, vilket gör att den kan användas som fyllning. Den kan också användas som en färdig kall glasyr (utbredd på bakverk med platt yta) för att skapa en glänsande effekt med naturlig färg och smak av färska frukter. - Används som fyllning (t.ex. sylt) eller som...
Portfölj (9)
Tyskland, Garstedt
... tillstånd. Agar-Agar-pulver är vitt till gulaktigt vitt eller ljusgult. Gelens styrka kan standardiseras genom tillsats av dextros och maltodextriner eller sackaros. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - värmestabil upp till 90 °C - geléar efter nedkylning - vegetarisk - lämplig för en vegansk kost - lämplig för en laktovegetabilisk kost - glutenfri - laktosfri - kosher, HALAL Tillämpningar: - Glass - Fyllningar av desserter - Sylt - Geléer - Marmelad - Fruktcocktails - Tårtglasyr - Fyllningar för bakverk och bröd - Fruktkok...
Portfölj (45)
Italien, Lauro
... förberedelsen av läckra recept och i salta rätter. Du kan använda dem i sallader, i yoghurt, samt i bakning av både söta och salta produkter. De är utmärkta till frukost, till exempel tillsatta i yoghurten, men också njutna ensamma som snacks. Slutligen används de i stor utsträckning inom konditorivärlden: valet av desserter som kan göras med mandlar är verkligen stort, eftersom de är en av de centrala ingredienserna för att förbereda kakor, bakverk och tårtor.
Portfölj (10)
...Dessa ugnar är idealiska för små bagerier, men kan också fungera mycket bra i större bagerier som en andra ugn för bakning av mindre produkter som baklava, pizza, paj, bakverk, tårta, svamp och alla andra jästbaserade degtyper. Kontrollpanelen finns som pekskärm eller manuell typ. Upp till 5 däck kan användas på varje och det finns utrustning som tillhandahåller en fuktig miljö för jästa...
Portfölj (9)
Portugal, Bragança
...Utseende och Textur Vit/beige färg med olika tillgängliga tjocklekar; Slät textur. Användning Ideal för bakning, mandelmjölk, smoothies, bakverk, mandelsmör.
Portfölj (5)
Frankrike, Champier
... har en naturlig sötma och består till 100% av ekologiska dadlar. Ett utmärkt alternativ för att ersätta raffinerat socker och tillföra nya smaker i dina förberedelser, samtidigt som du drar nytta av vitaminer och mineraler från dadlar. Användning Den används främst för att förbereda bakverk, müslis, energibars eller vid bakning av kakor.
Portfölj (13)
Tyskland, Wörrstadt
...De bakstabila chokladknapparna är utmärkta för att vikas in i och bakas med degar. De smälter inte vid bakning och ger varje bakverk en läcker, chokladig smak. Chokladknapparna är mångsidiga och kan användas till exempel för dekoration, garnering av müsli och desserter eller helt enkelt för att snaska på. Ingredienser: Kakaomassa*, Rörsocker*, Emulgator SOJALECITHIN* *=från kontrollerad ekologisk produktion Allergener: Soja Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portfölj (41)
ufs.country_names.RU, Moscow
... citrus. Smaken och aromen av stjärnanis kommer verkligen fram när den värms. Detta gör kryddan till ett oumbärligt tillskott i bakning av bakverk och sylt. Tjock stjärnanis framhäver perfekt smaken av lamm och fläsk, och kompletterar harmoniskt smaken av lök och vitlök. Den används som råmaterial för såser och marinader. Fans av stjärnanis tillsätter den i kaffe. Användning för För kött, fisk och skaldjur, för bakning, desserter och varma drycker. Smak Bitter-söt, utan socker, med en ö-liknande ton och anis smak. Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 18 Fetter (g / 100g)…...
Portfölj (178)
... subtila söta smaken av dessa tärnade aprikoser är underbar ovanpå havregryn och flingor, eller blandade i sallader. Prova dem i trail mixes eller bakverk. Våra tärnade aprikoser ger en fantastisk textur och smak till kakor, scones, bars och muffins. Blanda dem i kakor för en fruktig godbit. Deras sötma kompletterar också salta rätter väl. Känn dig fri att experimentera med tärnade aprikoser i dina recept!
Portfölj (8)
...Emaljerad rörkakeform är idealisk för att göra de fluffigaste kakorna. Du kan enkelt ta ut kakan efter 10 minuters bakning. Den innehåller inga cancerframkallande ämnen. Den är antibakteriell.
Portfölj (10)
Frankrike, Nanterre Cedex
...För industriell bakning och konditori för degdelare och bröd Tack vare sin utmärkta motståndskraft mot oxidation kan FINATUROL D förhindra bildandet av lack och avlagringar. Frekvensen för rengöring minskas därmed. FINATUROL D har utmärkta spridnings- och täckningsegenskaper som underlättar smörjning och minskar oljeanvändningen. FINATUROL D möjliggör en utmärkt precision på vikten av degrullar, även vid hög hastighet. Tack vare sin specifika formel förändrar FINATUROL D varken smaken eller lukten av den färdiga produkten.
Portfölj (474)
Estland, Kaunas
.../ Villkor för värphöns: - Ekologiska hönsägg - Frigående hönsägg - Hönsägg från höns som hålls på strö - Hönsägg från burhöns Förpackningsalternativ: - 25 kg Förvaringsvillkor: - Hållbarhet – 40 månader. - Ursprungsland: Litauen Användning: Baserat på en hög och säker hygienstandard för produkten, bibehålls ett brett spektrum av användning för äggpulver under tillverkningen. Lämplig för att förbereda alla rätter som använder hönsägg: bakverk, bakning, matlagning, såser, pastaproduktion och mer.
Portfölj (3)
... gelbildning och sedimentering vid rumstemperatur. Tillämpningen är möjlig både före och efter bakning. GlazeMaker 25 är också lämplig för bakverk som fryses efter applicering. Glasyrtorkningen sker snabbt och slutprodukterna har en icke-klibbig yta vars tilltalande glans bibehålls i månader. Om en extra bruning av bakverket önskas rekommenderar vi att tillsätta skummjölkpulver eller dextros till GlazeMaker-lösningen.
Portfölj (9)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...Denna blandugn med 4 nivåer producerar ånga genom vatteninjektion. Inuti och utanpå är den helt i rostfritt stål. Denna blandugn med 4 nivåer är designad för bakning av bröd, bakverk eller andra gastronomiska produkter. Du kan även använda den för färska eller frysta produkter. För en bättre användning rekommenderar vi att du installerar ett avkalkningsfilter vid vattenförsörjningens ingång...
Portfölj (188)
Tyskland, Lüneburg
...Ideal som topping eller fyllning för glass, yoghurt, bakverk, choklad och många andra läckra produkter. Den speciella smakupplevelsen från knapriga våfflor med söt eller kryddig aromatisering samt med läcker chokladöverdrag i olika kornstorlekar. Leveransenheter: 1 – 2 mm (Förpackning 12,00 kg kartong) 2 – 4 mm (Förpackning 12,00 kg kartong) 4 – 6 mm (Förpackning 10,00 kg kartong) 8 – 12 mm (Förpackning 10,00 kg kartong)...
Portfölj (8)
Frankrike, Paris
... för unika dekorationer, inklusive dina mönster, logotyper eller former. Våra skräddarsydda utstickare gör det möjligt att skära ut precisa och varierade former, idealiska för bakning och kreativ matlagning. De kompletterar perfekt användningen av dina silikonformar för att återfå formen.
Portfölj (10)
Italien, Villafranca Di Verona
La Tubini Forni, grundat 1970 av Tubini Remo, ligger i Villafranca di Verona och började som ett familjeföretag som ägnar sig åt bearbetning av livsmedelsugnar för bakning av bakverk, bröd, grissini och i allmänhet för alla typer av bakverk. Under åren har företaget designat och tillverkat en egen produkt som gör det till ett av de mest erkända företagen inom branschen: det handlar om en tunnelugn som utmärker sig för sin mycket höga kvalitet och pålitlighet.
Frankrike, Fondettes
... unika idé att kombinera både livsmedelsdekorationer och redskap för bakning. Således, sedan april 2024, har vi blivit den första tillverkaren av sockerpasta i Frankrike. Hela produktionen sker helt i våra lokaler i Fondettes, från blandning, till tillverkning av bröd till förpackning och etikettering. Vår kvalitetsprocess är nära kopplad till vår vilja att producera så nära oss som möjligt och...
Portfölj (16)
...tillverkar framgångsrikt sina egna bakugnar och maskiner med egen design. Största delen av produktionen är inriktad på tillverkning av bakugnar, golv och vagnar, och från 6 till 50 m2 bakyta för bakning av alla typer av bröd och bakverk. Ugnarna som tillverkas av fi. AXA sro arbetar på en långvarigt beprövad värmestrålningsprincip, som kännetecknas av låga energikostnader, låg torkning och...
Italien, Sant'arcangelo Trimonte
... från den strikta napolitanska traditionen inom bakning, och stödjer dem med den modernaste produktionstekniken och hygienstandarder. Stolta över våra ursprung, strävar vi efter det ädla målet att föra det bästa av det napolitanska köket till era bord. Våra frysta och förkokta bakverk. De frysta bakverken för stor och liten distribution från Tradition Napoletana skapas endast av genuina ingredienser...
Danmark, Kastrup
... oss får du alltså mer än bara gott bakverk när du kliver in genom dörren till vårt bageri i Kastrup. Här får du stor know-how och rätt kunskap för experimentering och vidareutveckling av våra produkter. Så oavsett om du vill beställa tårta eller om du vill titta förbi, är du alltid välkommen hos John's Kagehus!
Spanien, La Mata. Toledo
... "Candeal" (optimalt för hårdare men lätthanterliga degar, Candeal-bröd, churros och friterade degar); mjöl "Media Fuerza" (för degar som kräver bra konsistens och gasretention, idealiskt för baguetter i mekaniserade processer); mjöl "Especial" (mycket bra för kontrollerad jäsning, hantverksmässiga baguetter, smördeg och rustikt bröd); mjöl "Gran Fuerza" (idealisk för formbröd, roscón de reyes, ensaimadas och bakverk av högsta kvalitet). Vi producerar också fullkornsmjöl av vete och rågmjöl.
Tyskland, Vaterstetten
...-standarderna är strängare än EU:s ekologiska förordning. Grimminger uppfyller år efter år de högsta kvalitetskraven för att behålla de internationella certifieringarna. Detta är en grundläggande förutsättning för att kunna distribuera våra bakverk internationellt. Certifikat IFS / Certificate IFS Certifikat Naturland Certifikat ISO 50001:2011 Energiemanagement Koshercertifikat Certifikat Halal...
Spanien, La Vall D'uixó
...kakor, ...- Försäljning av traditionellt bröd, bakat dagligen av Migapan, bagare med lång erfarenhet i området.- Tillverkning av beställningar för firanden.- Under namnet Craft&Chic, eventinredning med uppsättning av söta bord och alla typer av tillbehör för olika firanden, såsom dop, kommunioner, bröllop, födelsedagar, ... samt personligt anpassade hantverksprodukter.- Gratis wifi för kunder.- Daglig press. Kaffé, brödförsäljning, traditionell och kreativ bakning. Frukostar, luncher och fikastunder.
Nederländerna, Nijmegen
...En upplevelse när du smakar, en fröjd för ögat och en bra känsla efteråt. Det är för mig tårta, bakverk och mat. Cheffi's Pastries & Parties är lika unikt som varje ingrediens som går in i mina bakverk. Jag erbjuder allt jag gör skräddarsytt. Speciellt designat för er, bakar jag de godaste och mest speciella bakverken från Nijmegen för er. Jag gillar att utmanas med olika uppdrag. Oavsett om det är...
Spanien, Yeles(toledo)
Tillverkning av alla typer av brickor och formar för industriell bakning, både skräddarsydda och standard i alla former, croissanter, donuts, mjölkbröd, palmer, valencianska bakverk, marquesas, runda muffins, fyrkantiga, vilken form som helst. Vi är beredda att tillverka både stora serier och mindre beställningar, vi har de nödvändiga tekniska och personella resurserna samt i alla typer av material, både i polerat stålplåt, rostfritt stål och i olika legeringar för bageribrickor.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play