Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Italien, Orbassano
...Våra tortelloni, stora ravioli i form av tortellini, fyllda med prosciutto crudo och ost, erbjuder en komplex och harmonisk smakupplevelse. Varje tugga är en explosion av välbalanserade smaker: sältan från prosciutto crudo, krämigheten och komplexiteten hos osten, kan glädja och tillfredsställa även de mest kräsna gommar.
Portfölj (63)
Italien, Treviso
...Halal prosciutto crudo av får. VIKT: 1,5 till 3 kg INGREDIENSER: Halal italiensk fårskinka med ben, salt, kryddor, E252, E250. EGENSKAPER: fri från laktos och andra mejeriprodukter, glutenfri och icke-GMO. FÖRPACKNING: vakuumförpackad, i livsmedelsplast.
Portfölj (5)
Cipressi i Chianti grundades i Radda in Chianti, en medeltida by känd för produktionen av Chianti Classico-vin, i provinsen Siena, där dess etiska och professionella grund vilar på respekten för traditionen av toskanska hantverksprodukter. Verksamheten startade i en liten lokal intill de gamla medeltida murarna i Radda på Viale Venti Settembre, här sker bearbetningen av köttet från de utomhusuppfö...
Portfölj (2)
Produktionen av prosciutto och culatello "Rosa dell'Angelo" är speciell redan från början. Köttet har olika kvaliteter, på grund av den utomhusuppfödning och den gamla hantverksmetoden som helt görs för hand, med endast salt och lång mognad. Våra svarta grisar av gamla raser som nästan helt har försvunnit är fria att beta i skogarna. Fria under sol, vind och regn. Fria att uttrycka sin instinkt. F...
Portfölj (10)
Italien, Mesoraca
...Prosciutto crudo är en typisk italiensk charkprodukt som framställs genom torrsalting av grisens baklår, särskilt från djur som har nått en vikt på omkring 130 kg. Köttet masseras noggrant för hand, trimmas för att ge önskad form och kryddas enligt vårt gamla recept. Torkningsperioden för prosciutton överstiger 180 dagar, och det är den mest känsliga fasen som avgör produktens kvalitet. Kategori: Kalabriska charkprodukter VIKT: 500/550g Vikt: 0.550 kg INGREDIENSER: Fläskkött, Salt, Naturliga aromer och kryddor Socker: Dextros och sackaros Antioxidanter: E301 Konserveringsmedel: E250-E252...
Portfölj (19)
Italien, Brusaporto
Hantverksmässigt pastaföretag sedan 1970. Pastificio Davena producerar färsk fylld pasta med förstklassiga färska ingredienser, respekt för traditionen och moderna produktionsprocesser. Pastificio Davena är valet för den som vill ha en pålitlig partner, en leverantör som kan säkerställa en noggrann service och svara på olika och komplexa behov. Pastificio Davena är den föredragna partnern för de...
Portfölj (10)
Italien, Bagnolo San Vito
...PROSCIUTTO CRUDO MEC 1° VAL PRODUKT VIKT PRIS Prosciutto crudo mecda 4,40 Kg till 5,00 Kg € 4,10 per Kg Prosciutto crudo mecda 5,00 Kg till 5,50 Kg € 4,40 per Kg Prosciutto crudo mecda 5,50 Kg till 6,00 Kg € 4,70 per Kg Prosciutto crudo mecda 6,00 Kg till 6,50 Kg € 5,40 per Kg Prosciutto crudo mecda 6,50 Kg och mer € 5,70 per Kg FÖRSÄLJNINGSVILLKOR Förpackningar: kartonger med 4 stycken upp till 200 prosciutter, utöver kartonglåda Varor klara: 4/5 arbetsdagar från mottagandet av betalningen Betalningar: förskottsbetalning (innan beställningens avresa)...
Portfölj (2)
Tyskland, Waltenhofen
... detta tillsatsmedel är idealiska för extrema termoformningsapplikationer och erbjuder pålitligt produkt skydd. De används främst för förpackning av rökta eller lufttorkade skinkor som Black Forest-skinka, Prosciutto Crudo, Parma-skinka, Jamon Iberico eller Serrano-skinka, men också för klassiska applikationer som förpackning av revben eller ben. Även produkter som är djupfrysta behåller sitt...
Portfölj (20)
Italien, Reggio Emilia (re)
...Vi är ett företag som verkar inom produktion och försäljning av livsmedelsprodukter både i Italien och i de främsta europeiska länderna, med ett specifikt fokus på Prosciutto Crudo. Tack vare erfarenheten hos våra chefer har företaget utvecklat en flexibel och kompetent organisation som endast väljer de bästa råvarorna för produktionen. PROSCUITTO STAGOI NATIONELLT & NATIONELLT...
Italien, Langhirano
...I över 40 år har Monica & Grossi producerat prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo och prosciutti cotti.\nDessutom säljer de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta och culatello con cotenna.\nDe väljer ut nationellt kött av högsta kvalitet, som bearbetas med stor erfarenhet av mästerprosciuttai och lagras i de luftiga miljöerna med det idealiska klimatet i...
Portfölj (3)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play