Italien, Radicofani
Produktion av Cacio di Pienza är en tradition med mycket gamla rötter som har överförts från generation till generation fram till idag. Mjölkproducenterna har samlats i Cooperativa di Cotignano, där de använder och bevarar de typiska metoderna för bearbetning: anskaffning av mjölk med speciella aromer från örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstekniker och, fram...
Portfölj (48)
Italien, Giuliano
...Farina "00", vatten, Lievito Madre (naturlig jäst av vetemjöl typ 0 i pulverform, jäst, maltade spannmål), salt, solrosolja, olivolja, tomat, mozzarella, ricotta, Tropea-lök, röda paprikor, aubergine, pecorino romano, extra virgin olivolja.
Portfölj (129)
...Urval av charkuterier och ostar från den italienska traditionen. Prosciutto crudo 30 månader, ländfilet, salami med röd vitlök och pecorino med svart tryffel, oliver, chili och komjölksost. Klara att avnjutas som snacks eller till aperitifen med vänner.
Portfölj (10)
Italien, Schio
...Ciliegiolo... en annorlunda dryck från Toscana. Visuellt intensivt röd, nästan ogenomtränglig, fruktig, med behagliga noter av körsbärssylt, mogen björnbär, lätt kryddig, vit tobak, svartpeppar i första hand. I munnen, omslutande, balanserad, harmonisk, elegant och fin, berömvärd den silkeslena tanninen. En riktigt fin dryck, den kan kombineras med pälsvilt, en lyxig vildsvin i salmi med polenta och lagrade ostar, en lagrad toskansk pecorino.
Portfölj (3)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play