Spanien, Majadahonda-Madrid
Aceites Heraldo är ett familjeföretag beläget i Jaén, den ledande regionen för olivoljeproduktion, med över 15 års erfarenhet. Vi tillverkar ekologisk och gourmet extra jungfruolja (AOVE), och håller liv i olivodlingstraditionen samt vårt åtagande för hållbarhet. Vi odlar våra egna hundraåriga olivträd, vilket garanterar en 100% naturlig och hälsosam produkt. Vår olja utvinns genom en noggrann kal...
Portfölj (14)
...Princeps är en tidig skörd, robust, intensiv, ofiltrerad, hög Bioaktiv Biophenol EVOO med en stark, frisk smak av vilda örter och en ljusgrön färg som påminner oss om den rika lokala biodiversiteten. Den kommer från vilda olivträd som ympades med Amfissis-olivsorten runt år 1700 och har under århundradena utvecklats till den lokala Pteleos Olea. Naturvänliga odlingsmetoder, det lokala mikroklimatet i ett halvbergigt kustland, den höga biodiversiteten i området och vetenskapliga tillämpningar utgör grunden för denna högkvalitativa EVOO med globalt unika egenskaper.
Portfölj (2)
Med mer än 60 års familjepassion och expertis är Artem Oliva dedikerat till att vara en pålitlig leverantör, tillverkare och exportör av världsberömda extra jungfruoljor och bordoliver som produceras i hjärtat av Egeiska havet, Turkiet, olivernas hemland. Perfektionen i Artem Olivas verksamhet för att leverera "Pure Mediterranean" olivoljor och bordoliver kommer från det spektakulära värdekedjeha...
Portfölj (10)
Vår historia började 2016 i Ayvalık med en olivlund, efter många år inom informationssystemsektorn, i vår strävan att vara nära naturen och leva hälsosamt. Som Nova Vera strävar vi efter att särskilja oss genom att tillämpa rena, hållbara och naturvänliga metoder som sätter hälsan i första hand, både inom olivodling och olivoljeproduktion. Sedan vi köpte våra gårdar har vi skött dem enligt princip...
Portfölj (6)
Frankrike, Calvi
...Druva: Vermentinu 20 år 25 hl/hec 6 500 flaskor. Skörd: tidig och manuell Vinifiering: Direktpressning utan svavel / Kall avskiljning 48h00 / Jäsning och fermentering 14-15°C Lagring på fina jästfällningar 6 månader vid naturliga temperaturer. Filtrering, lätt svavling och buteljering. Buteljering på våren. Provning: - Klargul färg; - Intensiv aromatisk karaktär kännetecknad av frukter med vit kött och gula blommor från maquis; - Frisk, rund och spänd smak. Retronasal upplevelse i harmoni med näsan.
Portfölj (5)
Frankrike, Bordeaux
... vinodlingen från vårfrosten och främjar en tidig mognad av druvorna. Druvor: 37% Cabernet Franc 34% Cabernet Sauvignon 29% Merlot Vinifiering: Partiell skörd, temperaturreglerade rostfria ståltankar, betong och trä Lagring: 18 till 24 månader i ekfat (75% nya fat, 16% i stora fat, 9% i terrakottakrukor) Provsmakning: Klarröd färg. En doft av små röda bär och kryddor. I munnen är vinet runt och fruktigt med en vacker finess och elegans.
Portfölj (43)
Tyskland, Bad Bentheim
... antioxidanter. Det görs av de omogna bladen från den vanliga kornstjälken, vars korn används i spannmålsprodukter. När växten efter en tidig skörd förbereder sig för reproduktionsfasen, samlas alla näringsämnen i skotten. Dessa näringsrika skott bearbetar vi till vårt korngräspulver. Versionen från Nya Zeeland är känd för att ha högre kvalitet än korngräs från andra delar av världen. För mer information om denna produkt hänvisar vi gärna till följande sida: …...
Portfölj (549)
Spanien, Muro De Alcoy
Jungfruolja med ursprungsbeteckning. Vår olja är tillverkad i hjärtat av naturparken Sierra de Mariola i Alicante. Vår olivpress har den senaste teknologin för att producera en högkvalitativ jungfruolja. Vi producerar en AOVE med stor uttryckskraft. Många priser bekräftar kvaliteten på vår olja. Bästa oljan i Valencia-regionen 2018, TOP 10 mest hälsosamma AOVE i världen 2018/19… Vi erbjuder 4 högk...
Portfölj (8)
Frankrike, Gometz La Ville
Företaget APIHAPPY erbjuder bisvärmar, drottningar, kungliga celler, honung, utrustning och utbildningar inom biodling söder om Paris. Det är ett företag som föddes ur Julien Perrins passion för insekter. Denna passion har gjort det möjligt för honom att utveckla en teknisk och människonära biodling i södra Île-de-France-regionen, i Essonne och Yvelines. För att möta utmaningarna kring bevarandet ...
Portfölj (51)
Spanien, Madrid
... Syra:<0,12º Denna olja är ett resultat av skörden under de första dagarna av kampanjen i hjärtat av naturparken Sierra de Cazorla, Segura och Las Villas. PROTOKOLL FÖR TIDIG OLJA Tidig skörd kommer från oliver av sorten Picual med ett mognadsindex enligt FN som är mindre än två. Det handlar om frukter som är friska, fria från angrepp av flugor eller andra patogena agens i korrekt hydreringstillstånd. ORGANOLÉPTISK BEDÖMNING Medel fruktighet > 4 Medel Defekt = 0 Sensorisk klassificering: EXTRA JUNGFRU...
Portfölj (7)
...Vårt företag skördar noggrant oliver från vår egen gård för att producera tidig skörd kallpressad naturlig extra jungfruolja. Beläget i Trilye stad i Bursa, Turkiet, odlar våra olivlundar Trilye-Gemlik-typen av oliver. Denna sort kännetecknas av sin tunna kärna och köttiga frukt, vilket gör den till en speciell typ av oliv som konsumeras som bordsoliver i vårt land. Den höga oljehalten och de...
Matchande produkter
TRIAKA EXTRA VIRGIN OLJA
extra virgin olivolja
Portfölj (1)
Spanien, Córdoba
Turkiet, Adana
Vi är DY LTD, ett turkiskt företag som exporterar alla typer av ekologiska, gourmet- och naturliga livsmedel. Sedan 1999 har vårt företag gjort sig ett namn inom gourmetmat och förpackningssektorerna. Det beror på den kvalitet av service och förståelse vi erbjuder de företag vi samarbetar med, oavsett deras storlek. Vi är stolta över vårt team, vår kunskap om den globala marknaden och vårt engagem...
Portfölj (10)
Grekland, Monemvasia
Vi är ett litet exklusivt familjeföretag beläget i de bördiga markerna i Monemvasia Lakonia i den sydöstra delen av Grekland. Vi producerar enbart en distinkt klass av Premium Kvalitet Extra Jungfruolivolja. Kvaliteten på vår produktion kontrolleras från odling till utvinning. Genom att äga våra egna certifierade olivlundar, använda de bästa italienska TEM-maskinerna samt en buteljeringsenhet inom...
Portfölj (3)
I Ağacık producerar vi olivolja, oliver och tvål i Burhaniye-regionen; vi är en boutiqueproducent.
Portfölj (1)
Turkiet, Canakkale
Berättelsen om Dardanos började med två syskon som drömde under skuggan av olivträd i Ayvalik, hjärtat av olivolja sedan urminnes tider. Efter så många år berättar de sina historier med dessa ord: "Vi visste aldrig att vi en dag skulle föra den magnifika olivoljan från dessa oliver till de skandinaviska länderna. Vi växte upp och idag för vi denna hälsokälla tillsammans med människorna där. Vi for...
Portfölj (5)
Serbien, Subotica
... täcker 50% till 70% av ytan. Köttet är gul-orange, röd runt kärnan, fast och saftigt. Lätt aromatisk och god smak. FRUKTSTORLEK: Medium till stor. SKÖRD: Sent mittsäsong, mitten av augusti. Fantasia kan skördas i två steg beroende på de önskade egenskaperna hos frukten, angående fasthet och smak.
Portfölj (50)
Spanien, Aigüeta (cabanes)-Girona
...Halv-tidig variation, oljesyra. Motståndskraft mot mjöldagg: 8. (Värden: 1-3: Känslig / 4-6: Medel – Bra / 7-9: Tolerant – Utmärkt). Snabb torkning vid skörd. Extraordinär produktionspotential för olja med hög oljesyrainnehåll. Bra anpassning till alla områden och växtförhållanden, tack vare sin hälsoprofil.
Portfölj (182)
Turkiet, Nigde
...Ursprung: Det är en mutation av Red King Delicious som erhölls i Amerika. Träd: Standardtyp och stark, mycket produktiv och tidigt fruktbärande. Frukt: Homogen, mörkröd i färgen och kan bli mycket mörk och matt i vissa miljöer. Pollinatörer: Golden Delicious, Granny Smith, Fuji Skörd: 3-4:e veckan i september.
Portfölj (9)
Turkiet, Bursa
... huminsyra - fulvinsyra, möjliggör den en enkel passage av mikroelement i jorden till växten, samt reglering av jordstrukturen och pH. Ökar rotutvecklingen och blomningen. Den ger snabb näring och tidig skörd tack vare enzymerna i sin struktur.
Portfölj (8)
Spanien, Cadrete-Zaragoza
... producerar denna sort är det äldsta i Spanien och det är till det jag är skyldig mitt namn. Jag blev belönad med guldmedalj i tävlingen Terraolivo (Israel). JAG KOMMER ATT GILLA DIG FÖR ATT Min skörd är tidig (första veckan i november). Jag lockar till mig älskare av traditionell matlagning. Luktsinnet är starkt kopplat till minnet och jag vill hjälpa dig att återuppleva stunder från din barndom, känslan av att äta frukost hemma medan ljuset sipprar in genom gardinerna, doften av nybryggt kaffe, min mjuka och fruktiga smak som glider mellan skivorna av nyrostat bröd.
Portfölj (10)
...Oliven skördas från den södra delen av Marmara-regionen i Turkiet under perioden när mängden polyfenoler är som högst och de erbjuds till försäljning som ofiltrerade med hjälp av kallpressningsmetoden. Tidig skörd av naturlig extra jungfruolivolja har en rik smak och en frisk doft av frukt, omogna mandlar och gröna äpplen. När du provar Nil Queen Olive Oil kommer du att känna doften av jord och natur.
Portfölj (2)
Grekland, Naousa
...Tidig enhetlig färgning över hela trädet, cirka 2-3 veckor tidigare än andra kloner. Frukt Medium till stor fruktsstorlek Dominant färg är mörkröd Täckfärg procent: 100 Rödblommig, lätt randig täckfärg Platt konisk form, typisk för Red Delicious Blir inte lätt skadad Träd Måttlig tillväxt Blommar några dagar före Golden Delicious Avkastning: hög och enhetlig Inte känslig för avkastningsfluktuationer Skörd Mitten av september, 1 vecka före Red Delicious Standard ART: ÄPPLE Lagring: upp till 8 månader i CA-lagring...
Portfölj (90)
Grekland, Athens
...Ekologisk olivolja med höga polyfenoler i lyxig förpackning - Ekologisk olivolja med höga polyfenoler i lyxig förpackning. Kallpressad tidig skörd.
Portfölj (2)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play