Logo
Pålitlig respons
Verifierat

MOLINO MAGRI SPA

Strada Mantova 13, Marmirolo 46045
Italien
Leverans
Leverans: Hela världen
Grundat
Grundat: 1929
Anställda
Anställda: 20-49
Leverantörstyp
Info
Produktion
Om oss

56 Produkter och tjänster

Search
Next
MJÖL-CROISSANT
W: 320 - 330. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska korn, optimerat för att underlätta laminering av degar. I...
Next
DOPPIAESSE MJÖL - Pizzamjöl
W: 290 ÷ 310. Professionell blandning av mjuka vetemjöl, idealisk för pizza med mycket hög och luftig kant. DOPPIAESSE erhålls genom malning av delvi...
Next
Filo-deg
W: 250 - 260. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska och europeiska korn, med plastiskitet och styrka, för direkt deg med medelhög jäsning. Id...
PIZZA MJÖL ROUTE36 - Mjöl
W: 270 ÷ 290. Vetemjöl av Typ '0'. ROUTE36 är det idealiska mjölet för Pizza a Ruota di Carro och alla bearbetningar som kräver mycket utsträckbara de...
PIZZA MJÖL PLUS S
W: 270 ÷ 290. Typ '0' mjöl (även tillgängligt '00' med en minimiorder på 1 pall) erhållet från utvalda europeiska spannmål, kännetecknat av plastiskhe...
Halvfärdig Fullkorns Pizzadeg
Hela vetemjölsblandning med grodd och vetebitar, dehydratiserad surdeg. Det är idealiskt för att producera helkorns romersk pizza, luftig och krispig,...
MJÖL FÄRSK PASTA
Ett mjöl gjort av italienska spannmål, kännetecknat av stor plastisitet och proteininnehåll, idealiskt för färsk pasta. Finns i förpackningar om 10 x ...
Next
Halvfärdig Pizzadeg Risocrockizza
Blandning av vetemjöl typ '1' med låg raffinering, rismjöl, rostat sojamjöl med hög absorptionsförmåga (blandningen absorberar över 80% vatten). Natur...
Next
JÄSTMJÖL
W: 380 - 400. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska korn, för degar med lång jäsning. Idealisk för att uppnå ...
PIZZAMJÖL UNO 320
W: 310 ÷ 330. Typ '1' mjöl med låg raffinering, rikt på fibrer och mineraler. Det är idealiskt för medellånga/långa jäsningsdegar och kan förvaras i k...
Next
Sponge Cake Mjöl
W: 200 - 220. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska och europeiska korn, med god plastiskitet, för direkt deg med kort jäsning. Idealisk för ...
PROFESSIONELL MJÖL
W: 400 ÷ 420. Mjöl av typ 55, framställt av de bästa nordamerikanska vetesorterna, för mer krävande pizzaiolos. Det är idealiskt för knådning med en t...
MJÖL FÖR FÄRSK PASTA
PASTAPIU är vetemjöl av typ '00' som är utvecklat för produktion av färsk pasta. Med stor plastisk och elastisk förmåga tack vare det goda proteininne...
Next
Smuldeg
W: 120 - 130. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska och europeiska korn. Idealisk för snabba degar. Möjliggör en smulig och smakrik deg. Reko...
JUBILEUM HJÄRTA PIZZA MJÖL
W: 280 ÷ 300. Mjöl av låg raffineringsgrad från vetekorn, med Mantograno vetekli (100% vitalt, 100% italiensk kedja), erbjuder ett koncentrat av närin...

Företagsbilder

Plats och kontakt

MOLINO MAGRI SPA
AddressStrada Mantova 13, IT-46045 Marmirolo
Företagsledare
Försäljningschef:
N/A
Försäljningschef:
N/A

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play