Turkiet, Izmir
...Våra OliveOilsLand®-märkta olivoljor, som produceras med kallpressningsteknik i vår anläggning där livsmedelssäkerhetsstandarder skyddas på högsta nivå och i rostfria tankar med kontakt med luft, känns behagliga på gommen med sin unika smak. Den kallas också för Egeiska olivoljans smak bland folket. En naturlig extra jungfruolivolja med högt innehåll av vitaminer, aromer, polyfenoler och...
Frankrike, Calvi
... blå nyanser påminner om rosenblad. Aromerna är förvånansvärt intensiva med tanke på färgens lätthet. De framkallar små röda bär och nyklippt hö. Munnen är rund och uppfriskande. Rosé Fraticello är ett törstsläckande vin, perfekt som aperitif som passar till tapas, sallader och charkuterier. Tveka inte att kombinera med en filé mignon med salvia, en kalvstek med oliver, grillade lammkotletter eller en ugnsstekt kyckling.
Portfölj (5)
Turkiet, Canakkale
... utan värmebehandling. Alla faser av våra Dardanos Fine Food Extra Virgin Olivolja-märkta produkter, från trädgårdsarbete till konsumentanvändning, är dokumenterade och spårbara. Surhetsvärde: max. 0,6% Tätningprocessen sker vid högst 77 °F. (25 °C) Förberedda produkter lagras vid högst 64,4 °F - 68 °F i särskilt luftkonditionerade lager. (18 °C - 20 °C) Skördade oliver pressas inom högst 8 timmar. Inga färgämnen, tillsatser eller sötningsmedel ingår.
Portfölj (5)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play