Tyskland, Schoenebeck
... panering. Använd vårt linfrömejl i ekologisk kvalitet för dina produkter inom livsmedelsindustrin och imponera med högkvalitativa ingredienser som det höga proteininnehållet, många kostfiber eller de essentiella fettsyrorna, som alla är glutenfria och passar in i en vegansk och lågkolhydratproduktlinje. Vårt ekologiska linfrömejl (även kallat ekologiskt linfröfrömjöl) har en beige-brun färg och en sötaktig jordig smak. För att kunna erbjuda dig det ekologiska linfrömejlet använder vi en skonsam kallpressning av de ekologiska linfröna.
Portfölj (143)
Tyskland, Oyten
...Aromatiskt ekologiskt kikärtsmjöl gjort av orostade kikärtor. Vid matlagning och bakning berikar ekologiskt kikärtsmjöl olika rätter på ett läckert sätt. Det har en fast plats i den orientaliska maten och binder även soppor eller såser på ett utmärkt sätt. För att förbereda pannkakor, pizzadeg, biffar och som tillsats i bröd- och kakdegar är kikärtsmjöl en värdefull ingrediens. Vid bakning kan...
Portfölj (42)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Det mest populära användningsområdet för rågmjöl är att göra bröd av det. Det används också ofta för att göra pajer, pannkakor, muffins, kakor och andra bakverk. Rågmjöl kännetecknas av sin unika arom och färre kalorier, vilket är anledningen till att det har blivit populärt bland personer som följer en viktminskningsdiet. Rågmjöl innehåller vitaminerna B, PP och vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör att de flesta vitaminer och mineraler bevaras. Vikt: 500 g...
Portfölj (116)
Frankrike, Ostwald
... mjöler, i dina bröd/kakdeg, i dina söta och salta rätter, för att tjockna dina såser, i en smoothie eller en proteinshake. Förvaring: i en sluten behållare, torrt, skyddat från ljus och värme. För att bevara smaken, konsumera inom tre månader efter öppning eller förvara kallt. *Allergener: kan innehålla spår av gluten. Yuka-betyg: 100/100 Innehåll 250g till 25kg Förpackning i 10 Energi: 308 kcal...
Portfölj (12)
Frankrike, Saint-Etienne
...Hamburgerbröd 1650 anpassat för biffar 80GR/100GR. Fryst produkt, ta ut den 1 timme före användning för att låta den tina.
Portfölj (187)
Frankrike, Saint Mard De Réno
...Vårt mjöl innehåller hela kornet. Det är rikt på proteiner, fibrer, mineraler och vitaminer. Fördelaktigt för hälsan. Kornet, grodden och skalet ger ett bättre näringsvärde. Kornstorleken på vårt mjöl gör det lätt att använda i vardagen. Njut av alla fördelar med fröet samtidigt som du behåller dina matlagningsvanor. Användning: ensamt eller i blandning för alla dina salta eller söta rätter: kakor, quicher, pannkakor, såser, krämer, bröd…...
Portfölj (15)
...Designad för att producera höghydratiserat bröd (70-90% vatten). På grund av sin speciella process: hårt mjöl, viktig vila, mindre skador vid skärning, etc., möjliggör produktion av högkvalitativt bröd i flera former. TXA-MAN-ROLL har en "multirulle" för att laminera och sprida degbiten, vilket ger degen en extra styrka på 40-50%. Insamlingen av den redan skurna formen är manuell. Typer av bröd: den klassiska "ciabatta" i alla sina former: baston, baguette, rustik med spetsiga ändar, minis, etc.
Portfölj (10)
Frankrike, Bordeaux
...Vår söta livsmedelsbutik erbjuder ett utsökt urval av produkter för att tillfredsställa de mest krävande smaklökarna. Hos JEM EXPORT erbjuder vi kaffe, choklad, godis, socker, mjöl, kakor, tårtor, bröd och spannmål. Varje produkt är vald för sin överlägsna kvalitet och sin läckra smak, vilket garanterar en oförglömlig smakupplevelse. Våra söta produkter är perfekta för stormarknader och...
Portfölj (6)
Frankrike, Faverolles-Sur-Cher
...per 100 g produkt Energi 1277 KJ / 305 Kcal fett 2.6 g därav mättade fettsyror 1.4 g Kolhydrater 64.1 g därav socker 39.6 g Proteiner 4.6 g Salt 0.2 g Hantverksmässig ingefärskaka utan skivor för att bevara sin mjukhet Ljuvlig smak av kastanjhonung, bovete och blommor från regionen Centre Ingredienser (honung, mjöl, ägg och smör) insamlade i LoiretCher. Källa till fiber, låg fetthalt. Även formen är tillverkad i vår avdelning.
Portfölj (28)
Storbritannien, Armagh
...Genom att använda brittiskt odlad VETE gror vi noggrant kornet i x antal timmar i stora kar. Det grodda kornet genomgår sedan en snabb värmebehandlingsprocess innan det passerar genom vår storskaliga tork för att sänka fuktinnehållet till en stabil nivå på 12%. Den färdiga produkten kan antingen packas i påsar eller skickas till stenmöllan för att göras till fullkornsmjöl.
Portfölj (10)
Nederländerna, Mijdrecht
... mjöl och 13 kilogram bröddeg. Lyckligtvis är denna spiralblandare utrustad med en säkerhetsbrytare som hjälper dig vid användningen av denna köksapparat. Hastigheter spiral: 110 & 240 RPM Hastigheter skål: 10 & 20 RPM Max. mängd mjöl: 8 kg Max. mängd deg: 13 kg (bröddeg) Min. mängd deg: 6 kg...
Portfölj (10)
Tyskland, Badenweiler
...Rismjölsblandning för jästdegar som bröd, bullar och pizzadeg...
Portfölj (3)
Ukraina, KIEV
...Future Sun Corporation, med över 12 års framgångsrik erfarenhet inom den agrara leveranssektorn, specialiserar sig på bulkfrakt av vete av premiumkvalitet. Vi erbjuder ett utbud av alternativ för proteinhalt för att möta olika marknadskrav, inklusive vete med 10,5 %, 11,5 % och 12,5 % proteinnivåer. Vår etablerade expertis säkerställer pålitlig service och produkter av högsta kvalitet för kunder världen över.
Matchande produkter
CIS vetekorn
Vete
Andra produkter
Majsutfodring
Majsutfodring
Portfölj (3)
Storbritannien, Brighton
...Hampmjöl erhålls under processen för malning av hampakaka. Huvudköparna av hampmjöl i grossistled är företag inom livsmedelsindustrin - bröd, pasta, snacks och andra produkter där vanligt mjöl delvis kan ersättas med ett hälsosammare alternativ. Hampmjöl i bulk säljs i 20 kg säckar eller stora säckar. Vänligen kontakta trevor@nutraingredients.co.uk för mer information.
Portfölj (17)
...Maltsflingor är lämpliga som topping för bakverk. Till skillnad från mjöl påverkar flingorna strukturen och degutbytet av bröd och bakverk utöver smaken.
Portfölj (27)
Frankrike, Essey-Les-Nancy
...Pepparkaka med en mjuk konsistens och intensiv smak av pepparkakskryddor. Ingredienser: VETE mjöl*, HONUNG, hela ÄGG (frilandsägg), smör, rörsocker*, MJÖLK*, pepparkakskryddor (kanel, anis, ingefära, kardemumma, koriander, nejlika, stjärnanis). * Ingredienser från ekologiskt jordbruk Portion 140 g ungefär. Förvaras torrt, skyddat från värme och ljus. Genomsnittligt näringsinnehåll per 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, fett: 25,4 g, varav mättat fett: 15,7 g, kolhydrater: 52,6 g, varav socker: 27,4 g, protein: 5,6 g, salt: 0,7 g 150 g...
Portfölj (3)
Storbritannien, Widdington
...Att få lufttorkat köttpulver kräver en komplex process. Genom torkning förlorar köttet inte sina egenskaper, därför måste köttet torkas vid höga temperaturer för att kunna döda bakterierna. För att kunna nå en proteinhalt på över 80% är det nödvändigt att köttet skärs mycket tunt. Inkorporering av ett högt proteinintag genom att konsumera bakade bullar, muffins, bröd, högproteinsmoothies, etc...
Portfölj (6)
Nederländerna, Venlo
...Durumvete är en sort av vårvete som vanligtvis mals till semolina och används för att göra pasta. Det kan också malas till ett finare mjöl och användas för att göra bröd eller pizzadeg.
Portfölj (51)
...Vetemjöl är en livsmedelsprodukt som framställs genom att mala vetekorn. Det har behagliga smakegenskaper och hög näringsvärde. En av de viktigaste egenskaperna hos mjöl är gluten; ju mer gluten det finns i mjölet, desto bättre är dess bakningsegenskaper. Degen med sådant mjöl är mer elastisk, lättare att knåda och har porositet, vilket är mycket uppskattat vid produktion av bröd och...
Portfölj (24)
Ukraina, Kyiv
...Produkten är redo för export och uppfyller alla tekniska krav, vilket bekräftas av kvalitets- och överensstämmelsecertifikat. Förpackning: 1 kg Tillverkningsland: Ukraina Märkning: från tillverkaren eller privat etikett Rågskalet mjöl ökar motståndskraften mot infektionssjukdomar, stimulerar produktionen av hormoner och antikroppar. Krossat rågmjöl används i produktionen av surdeg för öl och...
Portfölj (27)
Frankrike, Le Plessis Trevise
...Denna blandare är en mångsidig apparat som kommer att hjälpa dig i dina förberedelser med mjöl, sås, kött... Den är perfekt anpassad för användning inom Bageri, Konditori, Charkuteri, Pizzeria, Catering, Restaurang eftersom den kan knåda både mjuka degar och hårda degblandningar som pizza och bröd. Fördelarna med denna produkt: - Lätt att rengöra - Helt i rostfritt stål - Anpassad för professionellt bruk...
Portfölj (66)
Frankrike, Saint-Denis
...Tillverkad av ett franskt traditionellt mjöl, erbjuder denna serie produkter av högsta kvalitet med bättre hållbarhet. En långsam jäsning vid låg temperatur ger all den tid som behövs för att utveckla aromerna och skapar en fet och porös inkråm som omges av en tunn och krispig skorpa som man får genom att baka på sten.
Tyskland, Hamburg
... bevaras i din mat. Eftersom vårt guarkärnmjöl består av nästan 80 procent kostfiber har det en stark svällande effekt – detta är inte bara fantastiskt för dina hembakade bröd, som blir härligt fluffiga, utan också bra för din figur, eftersom rätter med guarkärnmjöl gör att du känner dig mätt snabbare och längre. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosfri, Vegansk Livsmedelsmärkning: E412 Tillverkning: Mjölet kommer från guarväxten. Växtens frukter bearbetas till mjöl.
...mjöl och extrakt rika på flavonoider med fokus på livsmedel och näring. Vi arbetar också med andra frukter med stenfrön och medicinska aromatiska växter. Druvkärnolja och mjöl har funnit användning som tillsats i livsmedel, kosmetika och djurfoder, samt som hår- och kroppsolja, massageolja (särskilt på vinoterapi spa-anläggningar). Idag säljs druvkärnorna även i pulverform och används i tillverkningen av bröd, kakor m.m. På grund av sitt innehåll förlänger det livsmedlets hållbarhet och fördröjer att det blir gammalt.
Matchande produkter
Druvkärnolja - Kallpressad
Druvkärnolja - Kallpressad
Portfölj (1)
Bulgarien, Plovdiv
... - Bleknar. Minskar klibbigheten hos degen. Förbättrar färgen på skorpan. Stärker gluten och förbättrar de fysiska egenskaperna hos degen. Främjar produktionen av färdiga produkter med större volym, oavsett mjölkvalitet. Få produkter av standardkvalitet från mjöl med reducerade bakningsegenskaper. Brödet vaknar med vit smula och rödaktig skorpa. Ökar avkastningen av färdiga produkter genom att öka mjölens vattenabsorberande kapacitet. MAX-WAY används för att optimera degbearbetningen.
Österrike, Atzenbrugg
...Vårt fullkornsmjöl - rikt på fiber, mineraler och vitaminer. Råg är det föredragna mjölet för mörkt bröd. Redan Hildegard av Bingen beskrev fördelarna med råg: "Det stärker kroppen och hjälper vid viktnedgång." Dessutom innehåller råg många B-vitaminer och värdefulla mineraler.
Portfölj (3)
Tyskland, Niederkrüchten
...utan även dess rika presskaka är utmärkt för bakning av kakor och bröd. I kombination med några frukter kan du förfina din müsli med en sked hasselnötsmjöl och få en näringsrik, fullvärdig frukost. Typiskt näringsinnehåll g / 100 g: Energivärde 400 Protein: 41,57 Kolhydrater: 11,9 varav socker 8,3 Fett: 17 varav mättade fettsyror: 9,6 Kostfiber: Natrium 0.00017...
Portfölj (93)
Frankrike, La Fouillade
Ledande i Frankrike, Le Moulin du Pivert är tillverkare av 100% ekologiska kex. Beläget i sydvästra Frankrike, är vårt familjeföretag med 50 anställda alltid ekologiskt. Vår mjöl kommer från 50 km bort från vår verkstad och vi prioriterar alltid korta distributionskedjor för våra ingredienser. Vår hantverksskicklighet omfattar 60 läckra recept och de enklaste möjliga: cookies, frukostkex med...
Portfölj (8)
Bröd är en källa till viktiga näringsämnen som direkt påverkar människors hälsa, och kvaliteten på brödet bestäms av kvaliteten på mjölet. Innan produktionen av vetemjöl är det viktigt att noggrant göra rätt urval, kvalitetsanalyser och bestämma de ideala blandningsförhållandena för vete i ett FoU-laboratorium. Från inköpet av vetet till produktionen av mjöl är det avgörande att övervaka varje...
Frankrike, Lomme
... den produkt du önskar. Oavsett om det handlar om bröd, en snacksprodukt eller pizzadeg, har vi ett brett utbud av koncept som du sedan kan anpassa. • MJÖL: Välj ett vetemjöl för en lätt smak, eller ett mjöl av originella spannmål för mer karaktär. Välj den typ av mjöl som passar bäst för din produkt. • DEGTYP: För snacks, välj din deg! Till exempel, välj en smördeg för ett krispigt snack, eller...
Portfölj (9)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play