Spanien, Canet De Mar
...Zinca Fudre är tillverkad av ett urval druvor från torra vingårdar i Montesa (Huesca) med avkastningar på mindre än 2 500 kg/ha. Den jäser i en fransk ekfoudre med konisk form vid en kontrollerad temperatur. Därefter vilar den i samma foudre i minst 12 månader. Åldrad i ekfat. Hållbart odlad 1 800 kg/ha. Skördad för hand. Oklarnad och ofiltrerad.
Portfölj (9)
Frankrike, Saint-Vérand
... helt södervänd. Alla arbeten i vingården utförs helt för hand och på ryggen. Planteringstäthet: 8 500 plantor/hektar. Beskärning: Guyot. Ålder: 45 år. Skörd: Manuell. Avkastning: Mellan 40 och 45 hektoliter per hektar beroende på år. Druvorna övermognar avsiktligt. Vinifiering: Mycket lång vinifiering, kall på fina jästfällningar. (mellan 15 °C och 20 °C) Lagring: 100 % lagring på ekfat från 1 till 3 vin. Lagringen på fat varar i 9 till 12 månader.
Portfölj (18)
Frankrike, St Pierre D'oléron
...Kognac är DNA:t i vinodlingen på Oléron. Från generation till generation har vårt hantverk anpassats till vår terroir för att producera kognaker med blommiga och jodiga toner, i linje med vår marina miljö. Vår lagringskällare vid kanalen som förbinder havet påverkas av de maritima influenserna över tid. Lagringen sker i franska ekfat på 400 liter i minst 10 år för en XO, 6 år för en VSOP och 2 år...
Portfölj (4)
Frankrike, Tourves
...Vår cuvée Noémie är summan av vår passion och vårt arbete. Val av lågavkastande parceller, vinifiering i ekfat för vitt vin, lagring i ekfat för rödvin. Cuvée med hög uttrycksnivå och en rik och bestående karaktär som kommer att hitta sin plats på ett gastronomiskt bord.
Portfölj (11)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinet: Riserva Ducale Oro representerar en referenspunkt för hela Chianti. Skapat 1947 för att hedra hertigen av Aosta, har denna läckra cuvée, som huvudsakligen består av druvan Sangiovese, lagrats i 36 månader (varav en del i ekfat och stora fat) och produceras endast under de bästa årgångarna. Denna flaska avslöjar sin finess genom eleganta noter av körsbär, plommon, läder och kryddor (peppar...
Portfölj (321)
Frankrike, Paris
...Tack vare sin långsamma fermentering i 3 veckor i ekfat och sin lagring i ett år erbjuder den denna unika smak, ett arv av århundradens hantverk.
Portfölj (4)
Frankrike, Poitiers
...Unicum är en bitter likör som skapades 1790 av doktor Zwack. Idag är det fortfarande familjen Zwack som tillverkar Unicum utifrån det ursprungliga receptet som hålls som en familjehemlighet. Vi vet dock att mer än 40 ingredienser (örter och kryddor) ingår i Zwack Unicum och att denna likör lagras på ekfat.
Portfölj (195)
Frankrike, Caudry
...Specifika vinproduktionsprodukter, som är komplementära eller alternativa till ekfat, har dykt upp under de senaste åren. Kvaliteten på våra produkter och ett nära samarbete med de olika nyckelaktörerna på denna marknad har gjort det möjligt för oss att utveckla kvalitativa och neutrala produkter.
Portfölj (17)
Frankrike, Pantin
...Informations Genre : Neutres Stort vin från Bordeaux. - Cuvée Prestige 2011 Röd 75 cl. En mycket vacker prestation från ett klassiskt årgång från Bordeaux. Denna årgång 2011, uppvuxen i nya ekfat, visar sig vara njutbar efter en halvtimmes luftning. Delikat och mycket uttrycksfull doft. Den silkeslena och runda texturen uttrycker komplexa och tilltalande aromer i munnen, understrukna av en lätt...
Portfölj (102)
Spanien, Cuarte De Huerva
...Druvsort: Cabernet Sauvignon och Merlot Vid första anblick: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot kombinerar en intensiv röd färg med violetta reflexer som är typiska för dess unga karaktär. Vid doft: doften är komplex och balanserad, med tydliga aromer av röda frukter, jordgubbe, hallon och blåbär. Den kännetecknas också av vaniljtoner som påminner om lagringen på fat. Vid smak: i munnen är den söt, välstrukturerad, sammetslen och mycket smakrik. Lagring: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot får lagras i 4 månader i amerikanska och franska ekfat.
Portfölj (10)
Spanien, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FICHA TÉCNICA: Ursprungsbeteckning: DOP Jerez-Xérès-Sherry Sammansättning: 100% Palomino Vinifikation: Vin gjort av palomino-druvor, erhållet genom det traditionella systemet med längd och criaderas. Åldras i amerikanska ekfat. Den oxidativa lagringen sker mycket långsamt tack vare temperaturen och fuktigheten i källaren. Alkoholhalt: 18,5o Volym: 50cl NOTER OM SMAK: Utseende: bärnstensfärg Doft: Intensiv arom av nötter. Smak: Bestående och fyllig smak.
Portfölj (9)
Frankrike, Fraisse Des Corbieres
... Cardona framställer sitt Morèéum från ett urval av röda viner från Terroir des Corbières, som lagras på ekfat i en naturlig grotta. Den kraftfulla aromen av långlagrat vin mjukas upp av garriguehonung, och reduktionen av vildbjörnbärsjuice påminner om illusioner av promenader i en skog full av magi och mysterier.
Portfölj (10)
Italien, Barletta
... i ståltankar med användning av utvalda jäststammar i cirka 10 dagar vid 24-26°C och maceration på skalen. Därefter följer den slutliga avpressningen med mjuka pressar och malolaktisk jäsning i stål. Vinet lagras i franska och amerikanska ekfat i 18 månader.
Frankrike, Lys Haut Layon
...AOP Saumur blanc cuvée le moulin des roches fûts de chênes domaine des Galmoises ​Färg: vit Druva: 100% Chenin Lagring: ekfat. Buteljering: På gården. Volym: 75 cl Lagring: 3 till 12 år. ​Färg: vit Druva: 100% Chenin Volym: 75 CL...
Portfölj (43)
Nederländerna, Arnhem
... Det är den bäst säljande amerikanska whiskyn i världen Med kolvedes mjukad av 10 fot sockerlönn, lagrad i handgjorda rostade och kolade nya amerikanska ekfat 80% majs 8% råg 12% malt Ytterligare förpackningsinformation Fyllig och kryddig; mjuk, fyllig whisky med smaker av apelsin, brunt socker och kryddor Under sin 150-åriga historia har Jack Daniel's vunnit otaliga guldmedaljer över hela världen. Dess framgång kan tillskrivas det unika sättet som det berömda märket 'Old No.
Portfölj (10)
Storbritannien, Oakham
...Chivas Regal 12 Year Old, Chivas Regal 18 Year Old, Chivas Regal 25 Year Old och The Chivas Brothers' Blend har alla sin egen unika formel och urval av många lagrade whiskys, vilket ger dem sin egen distinkta karaktär, smak och smakupplevelse. För att whisky lagligt ska bli skotsk måste den nya spriten lagras i minst tre år i ekfat. För Chivas Regal har alla utvalda fat av whisky noggrant...
Portfölj (10)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Detta vin, som har lagrats i ett år på fransk ekfat, framstår som ett mjukt och silkeslent vin som erbjuder en idealisk balans mellan finess och komplexitet. En klassiker. Domaine: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: BLAYE CÔTES DE BORDEAUX Region: BORDEAUX Färg: Röd Druvor: 10% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc, 75% Merlot Odling: Ekologisk Karaktär: kraftfull Volym: 75 cl Årgång: 2017 Vikt: 1 kg...
Portfölj (100)
Spanien, Barcelona
...Namn: Tequila Arraigo Silver 1000ml / 700 ml Kategori: Tequila Ursprung: Mexiko Alkoholhalt: 35% Presentation: 700 ml Smaknoter: Det är en tequila med stor karaktär och en lätt fruktig ton. Observationer: Den är tillverkad av 100% blå agave. Innehåller inga artificiella sockerarter och erhålls efter en noggrann destillationsprocess. Den lagras i ekfat, vilket ger den sin gyllene färg och utsökta smak.
Portfölj (8)
Frankrike, Chateau-Landon
... uppnås. Därefter lagras de gröna kaffebönorna i upp till 3 månader i ekfat som har innehållit whisky i minst 8 år. Kvalitetskontroller utförs var 30:e dag, ett prov tas från varje fat, analyseras och förbereds för profilering och bedöms av experter. Säljs exklusivt som bönor, för att du ska kunna njuta av blandningen av kaffearomer.
Portfölj (7)
Frankrike, Roubia
...En omställning till ekologiskt jordbruk. Manuell och mekanisk skörd. Total avstjälkning, jäsning i temperaturreglerade ståltankar, frekvent pigeage, regelbundet bâtonnage. Lagring i ekfat av vin, lagring i ståltank, blandning, traditionell kork av kork, regelbundet bâtonnage. Leriga kalkjordar. Öga Purpurfärg, strålande, granatröda reflexer. Näsan Träig, elegant, fruktig. Mun Harmonisk...
Portfölj (28)
Frankrike, Cologne
...Piment d’Espelette, en symbol för baskisk gastronomi, frigör genom kunglig plommon all sin aromatiska delikatess och karaktär. Zure osagarriari! De Franska Arrangeurs tillverkar 100 % ekologiska spritdrycker i hjärtat av Gers. Vår Armagnac, rund och generös, lagras på ekfat från Gascogne. Överdriven alkoholkonsumtion är farlig för hälsan. Njut med måtta. Vikt: 1,5 kg Dimensioner: 10 × 10 × 30 cm Alkoholhalt: 32% Volym: 70 cl...
Portfölj (23)
Spanien, Murcia
...{"Ageing":"12 månader i amerikanska ekfat.","First vintage":"1994","Wine type":"Röd. Crianza","Fermentation":"I rostfria ståltankar","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Handplockad. Oktober 2015","Colour":"Djup röd färg med ljusa russettoner.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75 cl och 1.5 Lt","Soil":"Kalkhaltiga marl","Nº of bottles produced":"50.000...
Portfölj (178)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Denna krydda med medelstark hetta är grunden för den nationella mexikanska Tabasco-såsen. För att mjuka upp den brännande karaktären av blandningen av heta paprikor, lagras såsen i flera år i ekfat, likt vintagevin. Riktig tabasco med bra lagring får sin inneboende kryddighet och en speciell syrlig-kryddig smak. Användning för Soppor, såser, marinader, kötträtter, fågel och fisk, sidorätter. Smak Skarp Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 12 Fetter (g / 100g)… 17 Kolhydrater (g / 100g)… 33 Energivärde (kcal / 100g)… 330...
Portfölj (178)
Frankrike, Caudiès De Fenouillèdes
... timmar, sätts musten direkt i franska ekfat (25% nya) där den genomgår hela sin alkoholjäsning. Den malolaktiska jäsningen eftersträvas medvetet inte för att bevara friskheten. Under lagringen på hela jästfällningen i 10 månader, rörs vinet regelbundet om för att ge mer kropp. Detta arbete "à la Bourguignonne" gör denna cuvée till ett lagringsvin. Provning: Vacker syrlig doft med rostade smöriga och nötiga toner, generös och komplex smak som passar alla önskemål.
Portfölj (9)
Frankrike, Pont D Ain
...Initialt lagrad i bourbonfat i 7 år, The Bothy är sedan förädlad i små amerikanska ekfat på 125 liter i ytterligare 2 år för en ännu mer intensiv interaktion med träet. Buteljerad som cask strength på 56,20%, erbjuder The Bothy rundhet och mjukhet, men också aromatisk kraft. Tillstånd:Nytt produkt Land:Skottland Produktionregion:Highlands | Isle of Arran Beteckning:Whisky Årgång:2021 Alkohol:56,2° Volym:70cl...
Portfölj (95)
Frankrike, Saint Cannat
... blandas efter 6 månader. Lagringen sker, en del i ekfat för att förfina tanninerna och tillföra komplexitet, den andra delen i betongtankar för att bevara fruktens fräschör.\n\nDÉGUSTATION\nKraftig och komplex doft, som förenar aromer av mycket mogna röda frukter, inslag av lakrits och en touch av rostning. Smaken är koncentrerad i munnen och sedan fyllig med en dominans av mycket mogna frukter. Mourvèdre tillför en karaktäristisk struktur med närvarande och sammetslena tanniner. Eftersmaken är lång, präglad av dofter av garrigue."}...
Portfölj (46)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Presentlåda bestående av en gåvo-korg, en flaska Mille et unes pierres röd lagrad på ekfat, en receptbok från Corrèze som alltid är olika, en lila senap och en burk med torkade kantareller av första klass. För att skapa en äkta smakupplevelse från Corrèze!
Portfölj (71)
Frankrike, Saint-Loubes
...Ett elegant och kraftfullt rödvin. Bestående av en blandning med dominans av Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc och Petit Verdot, är cuvée "Tradition" prestige cuvée från slottet. Efter en klassisk bordeauxvinifiering med lång maceration, lagras vinerna helt i nya ekfat under 12 till 18 månader. Detta ger vinet vaniljiga, rostade och kryddiga toner och ger det en betydande lagringspotential. Färg: Röd AOC: Bordeaux Supérieur Vinstockar: Lerig-lermark Vinifieringar: Fullständig lagring i nya ekfat under 12 till 18 månader Utmärkelser och medaljer: Silver i Los Angeles...
Portfölj (21)
Frankrike, Courbevoie
...Château Saint Jacques Calon 2013 Aoc Montagne Saint Emilion lagrad på ekfat CRD producent MDC Oberoende vinmakare 900 flaskor om 75cl tillgängliga...
Portfölj (103)
Frankrike, Paris
...Denna fatlagrade rom produceras av färskpressad sockerrörsjuice som sedan fermenteras, destilleras och lagras i enlighet med den kontrollerade ursprungsbeteckningen. URSPRUNG AOC-rom från Martinique PRODUKTION Denna fatlagrade eller bärnstensfärgade rom lagras i ekfat under en period av 12 till 18 månader. Man finner aromer av färsk sockerrör tillsammans med en subtil ekton i smaken.
Portfölj (26)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play