Italien, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MJÖL, SEMI-FINERADE PRODUKTER OCH FÖRBÄTTRARE FÖR EN MARKNAD I KONTINUERLIG UTVECKLING Molino Magri, grundat 1929 och beläget i Marmirolo, Mantova, har i fem generationer fört vidare passionen för konsten att mala från far till son. Molino Magri är ett kvarnföretag som, genom bearbetning av utvalt vetemjöl, producerar ett brett utbud av professionella mjölsorter för brödbak, pizzer...
Portfölj (56)
Italien, Bergamo
Bello Fresco föddes ur passionen för den napolitanska matkulturen och kvaliteten på våra färska produkter är hjärtat i vårt företag. Vi startade vår verksamhet på 90-talet genom att föra traditionella mejeriprodukter från söder till norr i Italien och utvidgade ständigt vår kundbas. Till mejeriprodukterna, som fortfarande idag är vår styrka, har vi med tiden lagt till jordbruksprodukter (frukt och...
Portfölj (56)
Frankrike, Gonesse
Mil Brick erbjuder ett autentiskt recept som har överförts från far till son i mer än 20 år. Engagerade för kvalitet är vi noga med att välja 100% franska vete. Mil Bricks är både tunna, hållbara och krispiga. En expertis av högsta klass för att säkerställa framgången för alla dina recept! Ett säljteam som lyssnar på dig för att tillsammans utveckla framgångsrika projekt! Upptäck autenticiteten ...
Portfölj (33)
Italien, Guardiagrele
Grundat 2011 i Abruzzo, Italien, är Promix Srl en referenspunkt inom sektorn för halvfabrikat för brödbakning, konditori och pizzerior, som kombinerar hantverkstradition och teknologisk innovation för att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Våra halvfabrikat utvecklas med en etisk ansats, där naturliga och hållbara ingredienser används, vilket garanterar en ren etikett som svarar mot de växande ...
Portfölj (91)
Belgien, Anderlecht
... säkerhet och hygien. Några praktiska tips: * Förberedelse av smördeg för ravioli: 70% typ 00 mjöl, 30% durumsemolina, 5 ägg per kg + vatten knåda i cirka 10 minuter, degen bör ha en fuktighetsprocent mellan ägg och vatten på cirka 32%. * Förberedelse av deg för tagliatelle: 50% typ 00 mjöl, 50% durumsemolina, 7/10 ägg per kg eller 100% durumsemolina, Referens: LP17M-230/1 Märke: Diamant Europe Nettovikt (kg): 62 Dimensioner i mm (LxBxH): 400x520xh630 Volym (m³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strömförsörjning (Volt): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Portfölj (189)
Belgien, Awirs-Flemalle
...Margarinerna för smördeg eller croissant Gourmandine är främst avsedda för yrkesverksamma som vill tillverka produkter av utmärkt kvalitet. De kommer att förvandla alla dina bakverk, smördeg, croissanter och andra förberedelser till verkliga källor av njutning.
Tyskland, Buxtehude
...Sojalecitin är sedan länge känt för att öka den mentala och fysiska vitaliteten och betraktas därför som "näring för nerverna". Lecitin fungerar som emulgeringsmedel, vilket gör att fett och vatten i en livsmedelsprodukt inte separeras. Lecitin tillverkas nästan uteslutande av soja-, solros- eller rapsolja och är allmänt godkänt för livsmedel. Lecitin återfinns särskilt ofta i margarin, majonnäs, kakor, kex, smördeg, instantpulver för mjölk- och kakao-drycker, chokladprodukter och modersmjölksersättning.
Portfölj (85)
Frankrike, Malataverne
...Smördeg med Emmentalost och en deg med vitlök och persilja för att förstärka smaken. Ännu bättre om de värms lätt i ugnen i formen.
Portfölj (188)
Frankrike, Ploërmel Cedex
...Bruna alla dina bakverk jämnt, utan att något går till spillo. Ekonomisk Ingen svinn (snabb, precis applicering) Spara tid (1 burk = 300 bakverk) Bekväm Brunningen är jämn + smördeg och kakor garanteras att resa sig Livsmedelssäkerhet Produkten skyddas mot bakteriell kontaminering Produktens egenskaper bevaras Aerosol 300g...
Portfölj (52)
Frankrike, Vaulx-En-Velin
...Det traditionella receptet för grön tapenade är en oumbärlig produkt för dina aperitif-toast eller i matlagning, i smördeg, vilt och omeletter. Olika produktstorlekar: 125g Ursprungsland: Algeriet...
Portfölj (61)
Belgien, Fernelmont
...Små köttbitar i smördeg...
Portfölj (37)
BRETTÉCNICA är ett nationellt företag som föddes ur viljan att hjälpa små och medelstora producenter att industrialisera sina verksamheter genom teknisk rådgivning och leverans av utrustning för livsmedelsindustrin. BRETTÉCNICA ägnar sig åt tillverkning, import, export, försäljning och teknisk support av utrustning inom livsmedelsindustrin, särskilt inom sektorerna BAGERI, KONDITORI, CONFISERIE, S...
Portfölj (3)
Turkiet, Istanbul
...bagels, croissanter, bullar, brödpinnar, alla typer av bröd och andra bageriprodukter, halva (från 80 g till 1 kg), smördeg, frysta livsmedelsprodukter (fisk, pizza, etc.) inom livsmedelsindustrin Tvål, rengöringsdukar och svampar inom städsektorn Möbeldelar inom möbelindustrin Bilaccessoarer eller reservdelar inom bilindustrin Rullbandage och andra liknande förnödenheter inom medicinsk industri Frukt och grönsaker placerade på en tallrik Te-set paket (inklusive sked, tepåse och socker) eller andra liknande setpaket (salt, peppar, servetter, tandpetare, etc.)...
Portfölj (4)
... stapelvara i punjabi-köket och mycket populära i det norra indiska köket. I Punjab är det vanligt att fylla plattbrödet med flera grönsaker eller kött. En paratha är vanligtvis mycket tjockare än roti. Detta beror på att lagertekniken gör brödet mycket tjockare. Lagerprocessen liknar tillverkningen av en croissant eller smördeg. Varje lager täcks med ett lager av smör för att uppnå det önskade flakiga resultatet. Parathas är extremt välsmakande och näringsrika. Det är rikt på fiber och innehåller andra mineraler och vitaminer som järn, koppar och mangan.
Portfölj (50)
Belgien, Nivelles
...ChèvrArdennes finns i flera anmärkningsvärda smakvarianter: i blommig skorpa, i färsk örtstam, med honung, med russin, med lök, bruschetta, med citron, och inlindad i bacon. Men också som askpavé, i smördeg med getost och honung, med parmesan Parmigiano Reggiano, Dansk Blå, och många fler. De getostar som är skapade med vår kvalitetsmedvetenhet kan bara stärka ditt rykte som en krävande distributör i valet av färska och exklusiva ostar för sina kunder.
Italien, S. Giovanni La Punta
...VI ÄR PRODUCENTER AV: SICILIANSKA CANNOLI-SKAL, KARNEVALSKAKOR, TRADITIONELLA SICILIANSKA KAKOR, MARTORANA FRUKT - VI ÄR ÅTERFÖRSÄLJARE AV CAVALLARO RICOTTA (fryst sötad ricotta 100% får) - DISTRIBUTÖRER AV HALVFABRIKAT FÖR BAGERI (småkakor och pajskal av mördeg, cannoli med smördeg, osv.) - VI LEVERERAR ÖVER HELA ITALIEN OCH UTOMLANDS - TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ ERBJUDANDEN PÅ VÅRA PRODUKTER.
Portfölj (1)
Frankrike, Sanilhac
...Ardéchoise Caillette i hemlagad smördeg Hemlagad kycklinglevermousse med kastanj Cevennes-sallad Melon med Ardèche-skörd och sin hemlagade sorbet...
Frankrike, Talant
...Denna 43 cm långa bokrulle med en diameter på 5 cm är idealisk för att kavla ut alla typer av smördeg, mördeg och smuldeg! Referens: DITNRP43 I lager: 58 produkter Dimensioner: 430 mm - Ø 50 mm...
Portfölj (192)
...Med Florentina är det barnsligt enkelt att göra läckra kakor, müslibarer, danska bakverk, croissanter, smördeg eller toppingar till honung- och mandelkakor – snabbt, enkelt och 100% pålitligt.
Portfölj (10)
Belgien, Moen
...Tårtbotten med mandelmassa, med ett lager av smördeg i botten, ett lager aprikossylt och sedan läcker mandelmassa. Avslutad med ett galler av krispig smördeg. Finns även utan tillsatt socker. Finns även i ekologisk variant.
Portfölj (24)
Frankrike, La Ville Aux Dames
...Bakduk - Non-stick bakmatta. Med silikonbelagd glasfiber. Multifunktionell: avtagbar arbetsyta och bakmatta. Idealisk för alla dina förberedelser (kakor, småkakor, eclairer, profiteroles men också för dina salta rätter, aptitretare, smördeg...) Ekonomisk, denna återanvändbara duk gör att du slipper använda bakpapper! Storlek: 400x600mm...
Portfölj (48)
Tyskland, Badenweiler
...Rismjölsblandning för mördeg och smördeg...
Portfölj (3)
Frankrike, Rouvres Les Vignes
... lätt bärnstensfärg. Dess kraftfulla doft avslöjar aromer av torkad frukt, citrus, inslag av torkad aprikos och kvitten. Champagne Claude PERRARD Brut Tradition är idealisk som aperitif med ostgougères. Den kan även serveras som förrätt med en skinka i smördeg. Den kommer att passa utmärkt till fågel eller en nötköttsfilé i sås.
Portfölj (4)
Frankrike, Saint-Etienne
...Ostar av pressad, icke kokt pasta, gjord av pastöriserad komjölk, lagrad i minst 8 veckor. Den har en slät och homogen pasta med en typisk tvättad skorpa för raclette. Idealisk för racletter, men också för att göra salta pajer, smördeg, pizzor, utan att glömma säsongens sallader och förrätter.
Portfölj (187)
Frankrike, L'union
...Våra ingredienser för catering erbjuder lösningar som hjälper till att hantera och korrigera de huvudsakliga problemen som yrkesverksamma inom branschen stöter på (sammandragning, volym, hållbarhet,…). Vi erbjuder tre sorters ingredienser för denna produktkategori: Förbättringsmedel som, för smördeg eller pizzadeg, kraftigt minskar sammandragningsfenomenet samtidigt som de ökar volymen och...
Portfölj (12)
Frankrike, Carpentras
...Mörk fondantchoklad blandas läckert med dofterna av crêpes dentelles och delikatessen av smördeg. Ge efter för denna nya krispiga delikatess! INGREDIENSER: 0 KAN INNEHÅLLA SPÅR AV NÖTTER, GLUTEN OCH MJÖLK. Förvaras torrt och svalt, mellan 15 och 18°C.
Portfölj (26)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play