... behåller naturligt sin gröna färg och har 24% extra fett, vilket gör att vi kan få en slät, ultra krämig och naturligt grön pistagepasta. Användning: Vår pasta kan användas för att smaksätta glass, tårta, kräm eller vispad grädde, för att fylla eller dekorera en rätt eller frukost. För bästa förvaring, förvara den på en sval och torr plats. Vikt: 215g - 1 Kg - 5 Kg...
Portfölj (45)
Frankrike, Signes
...Kräm som är krämig och lättabsorberande, naturlig till över 99%, certifierad COSMOS ORGANIC, berikad med 15% ekologisk aloe vera och ekologisk kaktusfikonolja. Den skyddar mogna hudtyper, ger tröst åt skadad, torr och irriterad hud på grund av vardagens påfrestningar. Innehåll: 30 ml Referens: TDCREM03ML30...
Portfölj (82)
Frankrike, Fleurac
...Naturlig ayurvedisk kräm "Gourmandise Chocolat" för kroppen. Ultra närande och antioxidativ för alla hudtyper, med kakaosmör, sheasmör, avokado, aloe vera, honung… 99,63 % naturligt ursprung totalt. Certifierad Cosmos Natural. Fördelar: Välkommen chokladälskare! Med kakaosmör och kakaopulver, kryddad med en nypa kaffe och en droppe honung, ger denna kräm en härlig känsla av magnesium och...
Portfölj (117)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...En fuktgivande dagkräm 95% ekologisk för alla hudtyper. En krämig, smältande och rik konsistens som effektivt återfuktar och skämmer bort dig. Den lila moroten är rik på beta-karoten och vitaminerna A, B1, B2, B6, C och K, och den är också en utmärkt naturlig fuktgivare! Ekologisk kräm, certifierad av Natrue, formulerad utan parfym och utan färgämnen.
Portfölj (71)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Upptäck Adriatico Bianco, en läcker mandelmjölkliqueur tillverkad av 100 % naturliga italienska ingredienser! Här plockas mandlarna för hand och kommer direkt från Apulien. Dessutom används varken mjölk eller grädde, och denna lilla delikatess är certifierad vegansk. I munnen avslöjas en silkeslen och krämig konsistens som utvecklas med mjölkiga och vaniljiga toner. Unik och...
Portfölj (321)
Frankrike, Domjean
... motsvarar 18 portioner. Tillämpningar: Fruktbas: 1 kg fruktpuré, 1 kg grädde, 140 g Gelée bavaroise, 260 g vatten. Sprid och lös upp dessertgelén i kallt vatten och värm lösningen till 60-65°C under omrörning. Blanda beredningen med den kalla fruktpurén. Vispa grädden. Vispa inte för hårt, konsistensen ska vara luftig. Den vispade grädden kan ersättas med italiensk maräng. Tillsätt den vispade grädden...
Portfölj (6)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play