Italien, Novoli
... extra jungfruolja; sedan tillsätter man salt, peppar, de väl avrunna sniglarna och några lagerblad. Man lagar på hög värme och när oljan börjar komma upp igen, häller man i ett glas rosévin som får koka bort. Man justerar med salt och serverar varmt. PRODUKTENS EGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 100% naturliga sniglar, redan rengjorda och avspolade, redo att konsumera Försäljningsperiod: tillgängliga året runt Förpackade i kartonger från 1 kg till 5 kg Minimiorder: 500 kg...
Portfölj (71)
...För honom krävs det att man "offrar" den mest värdefulla delen av grisen. Faktum är att Culatello di Zibello DOP, den obestridliga prinsen av alla charkuterier, "görs" av de centrala musklerna i låret. Färskt kött från tunga italienska grisar bearbetas noggrant och formas till den typiska päronformen. Salt och peppar, 15 dagar i ett svalt rum för att vila, därefter handbundet i den naturliga...
Portfölj (10)
Italien, Mesoraca
... form som vi alla känner till. Mognaden sker i miljöer med kontrollerad fuktighet och temperatur i minst 45 dagar. Rekommenderas som förrätt och som ingrediens i huvudrätter (t.ex. ugnspasta). Kategori: Kalabresiska charkuterier VIKT: 300/350 g INGREDIENSER: Fläskkött, Salt, Naturliga aromer och kryddor Socker: Dextros och sackaros Antioxidanter: E301 Konserveringsmedel: E250-E252 Vikt: 0.350 kg...
Portfölj (19)
Italien, Treviso
...Från nötköttets lår utvinns hjärtat av fransyska, en ädel och högkvalitativ styckningsdel. Genom noggrant arbete och en torr och ventilerad mognad får man en mager, mör och utsökt produkt. VIKT: Cirka 1,60 kg INGREDIENSER: Halal italienskt nötkött, salt, kryddor, E252. EGENSKAPER: Laktosfri och utan andra mejeriprodukter, glutenfri och icke-GMO. FÖRPACKNING: Vakuumförpackad, i livsmedelsplast. UTGÅNGSDATUM: 6 månader. FÖRVARING: 0/4°C Genomsnittligt näringsvärde per 100 g: Energi 151 KCal/633 KJ Fetter: 2,6 g varav mättade 0,75 g Kolhydrater 0 g varav sockerarter 0 g Proteiner 32 g Salt 3,9 g...
Portfölj (5)
Italien, Marciano Della Chiana
... dess unika och oförväxliga doft. De gamla ursprungen av denna korv ligger i det toskanska området, där man redan under medeltiden använde vild fänkål för att ersätta peppar, som på den tiden var mycket dyrare och svårare att få tag på. Termen Finocchiona har dessutom funnits i olika italienska ordböcker och encyklopedier sedan 1875. Bland dessa finns även den välkända Treccani, som kopplar den till definitionen av typisk toskansk chark.
Portfölj (10)
Italien, Solferino
Manifattura F.A., som för närvarande är i fjärde generationen, har varit verksam inom textilsektorn sedan 1969. Företaget grundades som en producent och försäljare av garn för kläder och tyger för skor. Redan från starten har man riktat sig mot utländska marknader genom att främja Made in Italy och exportera över 80 % av sina produkter. De uppnådda resultaten har belönats med utmärkelsen...
... av populationen. Företaget säljer färsk eller kallrökt siberisk stör, men framför allt kaviar från siberiska och ryska arter (osetra). Det som gör kaviaren speciell är dess färskhet och avsaknad av konserveringsmedel. Kaviaren bearbetas hantverksmässigt enligt traditionella metoder, där man noggrant väljer ut djuren när kvalitetskarakteristika är perfekta när det gäller smak, äggstorlek och konsistens. För salting används en specifik blandning av salt och inga typer av konserveringsmedel tillsätts. Hållbarheten för kaviaren är 90 dagar om den hålls vid en temperatur på 0-3°C.
Italien, Treviso
...Fram till nyligen var det enklare att bestämma vilket salt man skulle använda i köket, eftersom utbudet var begränsat: man kunde välja mellan havssalt (typiskt för Medelhavsområdet och framställt i saltverk genom avdunstning) och bergsalt (även kallat halit och utvunnet från rester av gamla hav), det första av fuktig typ och det andra torrt. Idag kan vi istället upptäcka en verklig "regnbåge" av...
... "criscito" och salt; tillsammans med handgjord bearbetning följd av en jäsning på minst fyra timmar och bakning i vedeldade ugnar, får man ett unikt och genuint bröd. Vi ägnar all vår energi och uppmärksamhet åt de näringsmässiga behoven för en hälsosam, balanserad och intelligent kost. Våra produkter återupptäckter på ett aptitligt och inbjudande sätt smakerna från förr. Förutom brödet kan ni njuta av Biscottato-bröd, Freselle och Tarallini i olika smaker, inklusive de berömda napolitanska tarallini "Sugna e Pepe" och många andra kvalitetskakor.
... till salt, en verklig referenspunkt för alla vinälskare och mer. Enotecalecantinedeidogi är en vinbutik att prova, för att upptäcka att den verkligen är annorlunda än alla andra. Lokal SÄKER certifierad A.I.C.E.L. Leverans inom 24-48 timmar i Italien, vi levererar över hela världen.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play