Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Embutido som är tillverkat med en blandning av malet kött från iberisk gris, salt, vitlök, oregano och konserveringsmedel (E-252, E-250), vitt vin, inpackat i naturligt tarmhölje. Med en mognad på över 4 månader, med en delikat smak, karakteristisk arom och fin textur. Tillverkningsprocess: Utvald, mald, knådad, inpackad och lagrad. Ingredienser: Magert kött från iberisk gris, salt, vitlök...
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vår benfria ekollonmatade 75% iberiska skinka har en intensiv och ljus färg med en stor närvaro av vita streck. En intensiv och ihållande arom uppskattas på gommen och inslag av nötter och fält upplevs, vilket ger en saftig balans mellan salthalt och noggrant mognad, tillsammans med en lång och behaglig eftersmak som ytterligare fulländar upplevelsen av detta naturens mästerverk. SKU:613002 vikt:4,5 – 5 kg Fraktvikt:6 kg...
Portfölj (55)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Tillämpade behandlingar På Ibéricos Brisa genomgår alla charkuteriprodukter följande behandlingar: malning, tillsats av ingredienser och knådning, kylning, stoppning, torkning och mognad. Fördelarna med charkuterier Charkuterier är rika på magnesium...
Spanien, Martinamor
... sig långt bortom skinka, variationen av charkuterier gör att varje gäst kan hitta en bit som passar deras smak. Från bitar av lomo embuchado, chorizos eller salchichones, till produkter som bevarar historien från hela en region, som morcón eller sobrasada. Omsorgen i uppfödningen av djuren, tillsammans med det noggranna arbetet med urval, hackning och inläggning av köttet, gör skillnaden. Tiden för mognad rundar av en process som ger upphov till gastronomiska juveler som är mycket intressanta näringsmässigt och som inte går obemärkt förbi för smaklökarna.
Spanien, Cumbres Mayores
...-torkhus för mognad av alla sina produkter. Denna "Bodega" möjliggör traditionell torkning av våra charkuterier med vinden från berget intill byn. Tillverkade enligt traditionellt hantverk har produkterna från Balkis Gourmet en unik smak tack vare de traditionella och uråldriga tillverkningsmetoderna. Allt vårt kött kommer från levande djur som har fötts upp med naturlig föda och betat på ängar och i bergen i regionen. Vi skapar alla våra kryddblandningar.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play