Frankrike, Rochonvillers
I tre generationer har BRIER, beläget i Rochonvillers, ägnat sig åt jordbruk och djurhållning med passion. I över 20 år har vi varit stolta över att erbjuda er kött från unga nötkreatur som är känt för sin överlägsna kvalitet, oöverträffad mörhet och exceptionella smak. Som ett familjeföretag är vi engagerade i att erbjuda er kött av hög kvalitet som uteslutande kommer från vår egen uppfödning. V...
Portfölj (15)
Rumänien, Botosani
...Även om det kan verka som vetenskap, handlar det mer om tradition. Mognad är en process som gör nötköttet mört tack vare naturliga processer. Vi förvarar Carpathian Beef-köttet i flera dagar i utrymmen där vi noggrant kontrollerar temperaturen, luftfuktigheten och luftströmmarna. Vi väntar sedan på att köttet ska fullända sin smak och förbättra aromerna. Resultatet är ett mört och saftigt kött. Vi var de första som insåg att detta är viktigt och vi introducerade åldrat nötkött i Rumänien.
Portfölj (23)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vår benfria ekollonmatade 75% iberiska skinka har en intensiv och ljus färg med en stor närvaro av vita streck. En intensiv och ihållande arom uppskattas på gommen och inslag av nötter och fält upplevs, vilket ger en saftig balans mellan salthalt och noggrant mognad, tillsammans med en lång och behaglig eftersmak som ytterligare fulländar upplevelsen av detta naturens mästerverk. SKU:613002 vikt:4,5 – 5 kg Fraktvikt:6 kg...
Portfölj (55)
... temperaturkontrollerade rostfria tankar Lagrad i tankar för att bevara fruktens friskhet DRUVSORTER 53% Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc SMAKNOTER Utsmyckad med en vacker violett dräkt, avslöjar Château Talusson en blommig doft och friska röda fruktnoter. Smaken är mjuk, med öm fruktighet, vilket gör den lättillgänglig direkt. MATKOMBINATIONER Château Talusson passar perfekt med grillat kött, såsiga rätter eller fruktbaserade desserter. Servera mellan 16°C och 18°C (60°F och 64°F).
Portfölj (96)
Tyskland, Heidelberg
...Denna röda peppar från Kampot anses vara en exceptionell peppar och har en intensiv men söt smak, med mycket fräscha noter mot en blommig, fruktig basnot. Dessa utvalda pepparkorn skördas för hand vid optimal mognad. De skållas och torkas sedan omedelbart för att bevara deras vackra karakteristiska röda färg. Denna metod och den mark där den odlas ger denna peppar dess mycket specifika egenskaper...
Portfölj (74)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Embutido som är tillverkat med en blandning av malet kött från iberisk gris, salt, vitlök, oregano och konserveringsmedel (E-252, E-250), vitt vin, inpackat i naturligt tarmhölje. Med en mognad på över 4 månader, med en delikat smak, karakteristisk arom och fin textur. Tillverkningsprocess: Utvald, mald, knådad, inpackad och lagrad. Ingredienser: Magert kött från iberisk gris, salt, vitlök...
Portfölj (43)
Frankrike, Le Plessis Robinson
...Med sina tusentals års erfarenhet inom uppfödning, sina gröna och vidsträckta ängar samt sitt milda och tempererade klimat, har Grand Caractère valt Irland där nivån på mognad av kött är bland de mest sofistikerade. Den aromatiska harmonin av träiga och karamelliserade toner som frigörs från detta exceptionella kött påminner om den söta doften som svävar i köken hos stjärnkockar. Ett elegant kött...
Portfölj (9)
Tyskland, Bonn
...Mango i sommarsallader med avokado och ruccola ger en fräsch ton. - Desserter: I sorbeter, puddingar eller som topping på tårtor. - Såser och chutneys: På grund av sötman och den lätta syran särskilt lämpliga till kött och ost. 8. Handelsvolym i EU EU importerar årligen över 500 000 ton mangos, där Spanien fungerar som en betydande europeisk producent. På grund av närheten är mangos från...
Portfölj (5)
Frankrike, Auxerre
... på mognad. Klarningsprocess och jäsning i fat. Direkt jäsning i fat, lagring av det stora vinet i 18 månader i fat (1/3 nya fat) med bâtonnage av jästfällningen. Ögat: kristallklar, blekgul med gröna reflexer. Vinmakarens råd: servera vid 10-12°C. Alkoholhalt: 13,5%. Lagringstid: 25 år. Förpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl. Domän: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Årgång: 2017. Odling: Hållbar. Märke: Kontrollerad ursprungsbeteckning.
Portfölj (190)
...Holstein-Friesian-rasen av stora mjölkkor som härstammar från norra Holland och Friesland. Dess främsta kännetecken är dess stora storlek och svartvita fläckiga mönster, skarpt definierade snarare än blandade. Biprodukter: Kött från våmmen, Tarmar, Fett, Njure, Lever, Hjärta, Testiklar, Tunga, Avskärningar, Huvudavskärningar. Kännetecken: - Den största rasen bland mjölkkor. - Konsumerar mycket stora mängder grovfoder. - Har en hög procentandel av "magert kött". - Tidig mognad. - Anpassar sig väl till olika klimatförhållanden. Slaktutbyte är 55-60%.
Portfölj (21)
Food Ingredients Technologies syfte är att skapa och tillverka skräddarsydda livsmedelsaromer och smaker för att utveckla och transformera livsmedelsrecept. På Food Ingredients Technologies är mat vår passion, och vi vet att det är det för er också. När man tänker på mat, tänker man på smak. Kärnan i vår verksamhet är harmoniseringen av vår expertis genom att använda funktionella och aromatiska ...
Portfölj (19)
Frankrike, Roubia
... med en aromatisk densitet som bärs av en elegant frukt. Köttet är mjukt. Ett feminint vin från Rhône.\n\nACCORDS METS-VINS\nVinterrätter, marinerat kött, BBQ revben, vilt. Kraftiga krämiga ostar.\nPrestigevin. Bäst att dricka vid 17°C.\n\nInnehåll (L):0,75\nBruttovikt (kg):1,5\nAlkoholhalt (%):14,5"}...
Portfölj (28)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...vars ursprung härstammar från en medelhavssubart av Sus Scrofa Mediterraneus, inhemska i de berömda dehesas i Spanien, främst belägna i Salamanca. Tillämpade behandlingar På Ibéricos Brisa genomgår alla charkuteriprodukter följande behandlingar: malning, tillsats av ingredienser och knådning, kylning, stoppning, torkning och mognad. Fördelarna med charkuterier Charkuterier är rika på magnesium...
...Druva: 100% Arneis. Vinifiering: jäsning i rostfria ståltankar vid en temperatur av 18°C i 3 veckor. Mognad: lagring "sur lies" i rostfria ståltankar i cirka 8 månader. Färg: halmgul med lätt grönaktiga reflexer. Doft: delikat och blommig, rik på fruktiga toner som påminner om äpple och mogen päron. Smak: smakrik och fyllig med en lång eftersmak. Alkoholhalt: ±13,5% Matparning: utmärkt som aperitif; passar bra till förrätter, lätta pastarätter, rätter med fisk och vitt kött. Serveras vid en temperatur av cirka 8°C...
Portfölj (10)
Frankrike, Guérande
...Upptäck den syrliga och kryddiga smaken av Sichuanpeppar och den fina, salta smaken av Fleur de Sel från myrarna. Perfekt för att lyfta fram smaken av vitt kött och chokladdesserter. Sichuanpeppar är den mest kända "falska" pepparn i världen. Den har funnits länge i många kök, särskilt hos stora kockar. Sichuanpeppar finns i två varianter, grön eller röd: grön när den plockas innan mognad, röd...
Portfölj (42)
Frankrike, Paris
...De gröna oliverna av sorten Amfissis (Amfissa) kännetecknas av ett krispigt, saftigt och smakrikt kött. Våra skördar plockas uteslutande för hand och vid mognad, när frukten får sina vackra färgreflexer. De befrias från sin bitterhet genom den grekiska metoden som använder naturligt havssalt istället för kaustisk soda, vilket gör att dess smakliga egenskaper bevaras intakta. Ingredienser: urkärnade gröna Amfissis-oliver* 54 %, vatten, salt *från ekologiskt jordbruk. Kan innehålla spår av olivkärnor. Nettovikt: 8 kg Nettovikt avrunnen: 4,3 kg Minimi hållbarhetsdatum: 24 månader.
Portfölj (21)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... vacker mognad. En medocansk delikatess som kan lagras i källaren i många år och passar utmärkt med röd kött och vilt. Innehåll: 75cl Typ: Rödvin Druvor: 72% Cabernet-sauvignon, 28% Merlot AOC: Pauillac Lagring: Drick nu och kan lagras till 2040 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portfölj (321)
Frankrike, Bezons
... mognad. En mango väger i genomsnitt 400 g, vilket motsvarar 295,60 kcal. Den är mycket rik på vitamin A och vitamin C. Mango avion packas i kartonger om 6 kg av kaliber 8/9/10/12. Mango bateau packas i kartonger om 4 kg av kaliber 6/7/8/9/10/12.
Matchande produkter
Kent Mango - Senegal
Kent Mango - Senegal
Andra produkter
Okra
Okra
Portfölj (3)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...delikata aromer av röda frukter, svartvinbär och krusbär. Trevlig och balanserad struktur. MAT OCH VIN: Charkuterier, röd kött, milda ostar. SERVERINGSTEMPERATUR: Mellan 15 och 17°C. Kartong med 6 flaskor om 75 cl...
Portfölj (12)
Frankrike, Passa
...100% Carignan Denna vin av Carignan kommer från hundraåriga vinrankor, plockade vid optimal mognad, från leriga sandjordar, belägna vid foten av Albères och Canigou-toppen. Doft med peppriga aromer. Lång i munnen, rund och balanserad. Njut av den med varma förrätter, röd kött, grytor och ostbrickor. Certifiering: ekologisk...
Portfölj (14)
Frankrike, Saint Cannat
... kryddorna. Vinerna lagras sedan separat i tankar under flera månader med en subtil ekning som sker innan buteljering.","DÉGUSTATION":"Mörk färg med violetta reflexer. En Cabernet Sauvignon med aromer av mynta, röda frukter, mogen paprika, rökiga och lätt rostade noter. Fyllig, smakrik och välstrukturerad smak med mycket frukt. Detta vin passar utmärkt till röd kött, pizza. Vinet serveras helst mellan 14°C och 16°C."}...
Portfölj (46)
Italien, Langhirano
...Som specialister på stora råskinkor har vi även valt ut det som vi anser vara den bästa Prosciutto di San Daniele. Producerad i ett begränsat område i Friuli, kännetecknas den av sin typiska avlånga form och närvaron av klöven. Tillverkad endast av kött från grisar födda och uppfödda i Italien och havssalt, i en mer generös mängd jämfört med Parma, vilket ger en mer distinkt smak. Mognad: 14/18 månader Genomsnittlig vikt: kg. 9.5/11.5 Bitar per hals: 2...
Portfölj (3)
Frankrike, Paris
...vilket gör den till en perfekt frukt för att avnjutas i färska skivor, i fruktsallader, smoothies eller till och med i exotiska cocktails. Ananasen Pain de Sucre från Benin kommer från ekologiskt jordbruk och skördas vid mognad, vilket garanterar kvalitet och färskhet. Dessutom gör dess etiska och hållbara ursprung den till ett miljövänligt val. Frukterna säljs i lådor med 8 frukter (totalvikt mellan 12-15 kg). Kontakta oss för att beställa eller för alla frågor.
Matchande produkter
Sockerbrödsananas
Sockerbrödsananas
Portfölj (1)
Frankrike, Lyon
...Hel avbenad Bigorre svart gris skinka AOP. En karaktärsfull skinka som kännetecknas av sitt marmorerade kött och sitt exceptionella fett som ges av 24 månaders mognad. Bigorre svart gris, släkting till den iberiska "Pata Negra" och kännetecknad av sin svarta päls, är en exceptionell fransk gris. Den får en hälsosam 100% växtbaserad kost och lever ett fritt liv vid foten av bergen.
Portfölj (40)
Italien, Dorgali
... dofterna av Sardinien, med inslag av medelhavsväxtlighet, myrten och körsbär som integreras med en palett av mineralitet. I munnen framhävs den av god friskhet och en fin och smakrik tannin. Den utmärker sig för sin mångsidighet, och passar bra både till smakrika förrätter och röd kött, kanske berikad med aromerna från medelhavskryddor. Utmärkt även med halvlagrade ostar.
Portfölj (5)
Spanien, Martinamor
... sig långt bortom skinka, variationen av charkuterier gör att varje gäst kan hitta en bit som passar deras smak. Från bitar av lomo embuchado, chorizos eller salchichones, till produkter som bevarar historien från hela en region, som morcón eller sobrasada. Omsorgen i uppfödningen av djuren, tillsammans med det noggranna arbetet med urval, hackning och inläggning av köttet, gör skillnaden. Tiden för mognad rundar av en process som ger upphov till gastronomiska juveler som är mycket intressanta näringsmässigt och som inte går obemärkt förbi för smaklökarna.
... nötkreatursraserna. Vår historia börjar med Peppino Ziveri som 1950 började välja ut kött från små uppfödare i området, som han bearbetade och sålde i sin butik i Parma. Vårt engagemang, idag som då, är att skydda de hantverksmässiga produktionerna och stödja den agrara biodiversiteten.
Portfölj (10)
Spanien, Cumbres Mayores
...-torkhus för mognad av alla sina produkter. Denna "Bodega" möjliggör traditionell torkning av våra charkuterier med vinden från berget intill byn. Tillverkade enligt traditionellt hantverk har produkterna från Balkis Gourmet en unik smak tack vare de traditionella och uråldriga tillverkningsmetoderna. Allt vårt kött kommer från levande djur som har fötts upp med naturlig föda och betat på ängar och i bergen i regionen. Vi skapar alla våra kryddblandningar.
Tyskland, Verden
VETEC ANLAGENBAU är en av de världsledande aktörerna inom marknaden och teknologin för termisk behandling av livsmedel. Vi levererar högkvalitativa och hållbara anläggningar för torkning, rökning, matlagning, kylning, mognad och upptining, särskilt för kött- och charkprodukter, fisk och djurfoder, till krävande industriella kunder. Som ett medelstort, dynamiskt familjeföretag sysselsätter vi cirka 150 medarbetare inom företagsgruppen och säljer våra produkter i över 50 länder med en exportandel på över 90%.
Österrike, Klagenfurt
... driftsstorlekar och kompletta systemlösningar för behoven inom den industriella livsmedelsbearbetningen. Med två generationers erfarenhet av byggande av mognadsanläggningar för råkorv, salami och rått saltat kött: Sorgo-mognadsanläggningar i industriell byggform kännetecknas av förstklassig bearbetning och pålitlighet. Kunder världen över uppskattar den framtidsinriktade teknologin och den praktiska tekniken. Våra högutvecklade anläggningar används för salting, torkning, genombränning, mognad, kallrökning och eftermognad.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play