Polen, Brzozów
... vi använder i vår vardag. Det innehåller en uppsättning makro- och mikroelement. Himalayasalt från Vivio finns i två varianter: fint och granulerat. Fint himalayasalt används oftare än granulerat i köket för att krydda maträtter. Granulerat salt har samma användning, men fungerar också bra i bad. I så fall bör man tillsätta cirka 10 g salt per 1 liter vatten. Efter ett saltbad rekommenderas en halvtimmes vila. Forskning visar att vi konsumerar för mycket salt. Det finns i de flesta produkter som vi använder under dagen: i konserver, charkuterier, korv.
Portfölj (781)
Italien, Novoli
... extra jungfruolja; sedan tillsätter man salt, peppar, de väl avrunna sniglarna och några lagerblad. Man lagar på hög värme och när oljan börjar komma upp igen, häller man i ett glas rosévin som får koka bort. Man justerar med salt och serverar varmt. PRODUKTENS EGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 100% naturliga sniglar, redan rengjorda och avspolade, redo att konsumera Försäljningsperiod: tillgängliga året runt Förpackade i kartonger från 1 kg till 5 kg Minimiorder: 500 kg...
Portfölj (71)
... koncentrerade aromer än andra arter. Användning: Det är möjligt att konsumera våra vilda fikon som de är för ett mellanmål eller att skära dem för att laga mat. De kan också blandas med infusioner, sylt eller till och med kakor. De passar mycket bra med en salt rätt som anka. Du kan också rehydrera dem för att få en mjukare konsistens. Receptidéer: Infusion med fikon och kamomill, ankbröst med fikon, fikon- och hasselnötskaka. KARTONG: 7Kg...
Portfölj (45)
...Streusalz - att köpa tidigt lönar sig. Var kan man köpa streusalz billigt under vintern i regionen Stuttgart när det redan är slutsålt överallt? Salzkontor Schmid kan oftast fortfarande leverera streusalz i sådana situationer, även om streusalz är slutsålt överallt (byggvaruhus, stormarknader, ...). Kommuner och län har en laglig skyldighet att hålla vägarna fria från snö och is för att skydda...
Portfölj (8)
Frankrike, Villeneuve D'ascq
... lätt att skjuta den, även när tråget är fullt. Framsupporten gör det enkelt att tömma tråget genom att luta det framåt. Ett urval av inställningar möjliggör en exakt dosering för en mer ekonomisk spridning. Systemet kan kopplas ur för att flytta maskinen från en plats till en annan utan slöseri. Kapacitet: 52 liter Nyttovikt vid last: 66 kg fuktigt salt (ungefär 2,5 säckar om 25 kg salt) Spridningsyta: 1.375 m² (fuktigt brunt salt) vid 48 g/m²...
Portfölj (122)
...Hur man njuter? Efter att ha tvättat och fuktat dina soltorkade capia-peppar med varmt vatten för att eliminera salt eller SO2. Soltorkade söta capia-peppar erbjuder sötman och smaken av naturen i en dehydratiserad form. De kan tillsättas marinerade med vitlök, vinäger, salt, timjan och olivolja till frukostflingor eller yoghurt för att ge eller förbättra smaken genom att använda dem i...
Portfölj (30)
Frankrike, Avignon
...Den ekologiska röda bönan med det latinska namnet Phaseolus Vulgaris tillhör familjen baljväxter. Efter mottagandet på fabriken rehydrerar man den ekologiska röda bönan, tvättar den, förkokar den och fryser den sedan in med IQF-metoden. Ekologisk röda bönor: 100% Total energi: 138 Kcal 579 kJ Kostfiber: 12 g Proteiner: 11 g Salt: Spår...
Portfölj (105)
Tyskland, Bad Bentheim
... föroreningar. Döda havet kallas dött på grund av sitt höga salthalt, vilket förhindrar att vattenlevande organismer kan leva. Denna höga salthalt gör att bad i Döda havet är en fördelaktig aktivitet för personer med hudproblem. Det salta vattnet har en terapeutisk effekt på huden, håret och naglarna. Döda havet fortsätter att sjunka varje år, det finns mindre och mindre vatten i Döda havet. Stora områden återstår som i stort sett är ingenting annat än salt. Detta salt skärs praktiskt taget ut och handlas sedan som badsalt. Hur får man bordssalt?
Portfölj (549)
Belgien, Wingene
... tillräckligt med BHB kommer resten att explodera till aceton som vi andas ut eller urinerar ut. Rena hasselnötter: Mycket rika på vitamin E Macadamiaolja: Rik på omega 7 (palmitoleinsyra) SKU: 5430002193014 vilken polyol: 11,2 g Energi: 441 Kcal, 1846 kJ Totalt fett: 39,8 g vilket mättat fett: 20,4 g Kolhydrater: 17,4 g vilket socker: 5 g* Protein: 11,9 g Salt: 0,0 g Fiber: 27,9 g Naturlig sötningskombination: Thaumatin, ribos och erytritol...
Portfölj (49)
... aluminiumprocent i materialet. Vi gör detta genom att snabbt kyla slatttårtan och svart slagg. Massa spelar roll när man bearbetar slagg. Det är den mest kostnadseffektiva, pålitliga och underhållsfria metoden för att kyla salt tårta och slagg och bevara metallenheter. Salt tårtor och slaggpannor designades tidigare vanligtvis med en tjocklek på 38 – 40 mm. De höll stora mängder material som skulle ta allt från 18 - 24 timmar att kyla innan de tömdes. Med tiden skulle de deformeras och spricka och behöva periodisk ersättning.
Frankrike, Maubeuge
... kök. Syrisk kummin är en av de mest uppskattade för sin exceptionella smak. Dess friska smak är perfekt med spett, mezzéer, tajiner, couscous eller potatisrätter. I Marocko är rostad malen kummin en standardkrydda på borden och används som salt och peppar. Referens:ART0019...
Portfölj (33)
Bulgarien, Rose Valley, Bulgaria
... lämpliga Lämplig för alla hudtyper, särskilt normal och oljig känslig. Hur man använder Lös upp önskad mängd i lite varmt vatten till en tunn pasta och vänta 1 minut för att partiklarna ska svälla, applicera sedan med mjuka massage rörelser på huden och njut av känslan av Guds skapelse. Vänta 5-10 minuter om du har tid så att alla ingredienser kan tränga in i din hud och verka som en mask. Skölj sedan med varmt vatten. Applicera rosolja otto i rosens vatten och oljelixir för att avsluta skönhetsproceduren. Använd två gånger i veckan!
Portfölj (21)
Turkiet, Istanbul
...4. Rengör regelbundet din produkt för att använda den i hög kvalitet under lång tid. 5. Var försiktig så att du inte rengör produkter med känsliga ytor med ämnen som innehåller aceton, alkohol och salt. 6. Förvara din produkt på ett sätt som inte kommer i kontakt med hårda ytor.
Portfölj (28)
Tyskland, Halle
...fullt av smak och arom. Torkad frukt utan tillsatt socker, naturligt vegansk och osvavlad. Noggrant tillverkat i Tyskland. Ett läckert FRUKT Ananas SNACK för på språng eller perfekt för smoothie, bärjuice, bärte, i müsli och gröt eller fitnessshake! KVALITET som man också kan smaka. Detta premium ananaspulver finns i en återförslutningsbar 100 g ståpåse. Lufttät förvaring för att bevara aromen och smaken av den malda ananasen. Artikelnummer: 100999 Energivärde: 1555 kJ/366 kcal Fett: 1 g därav mättade fettsyror: 0,10 g Kolhydrater: 80 g därav socker: 80 g Kostfiber: 6,4 g Protein: 3 g Salt: 0,03 g...
Portfölj (93)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...En balanserad blandning av fint mald salt och torkat laminariapulver, avsedd för daglig användning istället för traditionellt salt. Den innehåller inga smakförstärkare, kemiska tillsatser eller gluten. Att ersätta traditionellt salt med vårt Havsaltsalternativ kommer att göra smaken av maten ljusare, minska mängden natrium du konsumerar, hjälpa till att återställa kalium-natriumbalansen i kroppen och kompensera för jodbrist. Det är lämpligt att salta maten omedelbart innan du äter den. Detta gör att man bevarar maximalt av mikro- och makroelementen som finns i alger. Vikt: 700 g...
Portfölj (116)
... att utföra denna process tidigt på morgonen kan man förhindra isbildning. Det används för att skydda mot de negativa effekterna av isbildning. Vägsalt ökar väggreppet på däcken. Det erbjuder en säker körupplevelse för förare. Det minimerar olyckor som orsakas av isbildning. Det är av yttersta vikt för att skydda människors hälsa. Det kan spridas på vägarna för att förhindra att snö samlas och fryser. Det är mycket fördelaktigt att använda mot isbildning och under snöiga förhållanden.
Portfölj (4)
Frankrike, Lécousse
... salt på 25 kg per år. Dessa besparingar beror på den höga prestandan hos den kompakta resinbädden. Saltförbrukningen är 40% lägre än för en klassisk vattenavhärdare. Våra resiner är också godkända av folkhälsolaboratorier, vilket gör att man kan konsumera vattnet utan ytterligare utrustning. Resinens prestanda möjliggör också en minskning av klor, bakterier och tungmetaller (koppar, bly, ..). Levereras med ett komplett kit av alla nödvändiga tillbehör för installation och justering av apparaten.
Portfölj (9)
Frankrike, Quincampoix
...“Mezcal” – Vild agave – Espadin – Flaska på 0,7 liter 45% | agave espadin Ursprung: San Luis del Río – Oaxaca – Mexiko Producent: Koch Smaknoter: Näsan: torr och mineralisk, mycket lätt rökig. Anstrykning av citronmandarin. Munnen: mycket mjuk vid smakprovning och med en extremt smidig textur. Man känner av den mineraliska sidan tillsammans med smaker av skogsgolv och gurkvatten. Avslutningen är lätt salt. En mycket lyckad espadin “mezcal” som är karaktäristisk för sin terroir. Mezcal transporterat med segel ombord på Gallant 2023.
Portfölj (18)
Frankrike, Malataverne
... framstå som en riktig kock på endast 16 minuters tillagningstid. Tillagningsprincipen liknar den för pilafris, vilket innebär att man först lätt fräser riset i ett fett (tostatura, rostning) innan man lagar det med vätska (ofta en grönsaks-, svamp-, kött- eller fiskbuljong). Men risotto skiljer sig från pilafris genom att vätskan sedan absorberas i små successiva mängder (ungefär 7 gånger) tills den är helt tillagad.
Portfölj (188)
Bulgarien, Sofia
...Benefici: Curry är namnet på en kryddblandning. Den kombineras oftare med ris, kött och grönsaker. I brittisk matlagning kallas curry för köttfärssås och den mest kända curryrätten är "Kyckling med currysås". I asiatiska länder tror man att blandningen av dessa kryddor minskar risken för demens, levercirros, skyddar mot hjärt-kärlsjukdomar och stärker immunförsvaret. Man anser att curry fungerar...
Portfölj (154)
Frankrike, Auros
...Det är jordsalt (och inte havssalt) Det är saltet som man måste använda för att göra Bayonne-skinka IGP. Det är ett icke-joderat salt med egenskaper som skiljer sig från havssalt. Det har en något annorlunda smak och är 10 gånger saltare. Så, använd mindre. Många gourmetrestauranger använder det för sina smakegenskaper. Köttet blir mycket bättre med detta salt.
Portfölj (31)
Turkiet, Kocaeli-Www.qualityturkey.com
... livsmedelsstandarder. När jodiserat salt används bör man också vara noga med att tillsätta saltet nära tiden för att äta, efter tillagningen. Annars kommer jod att gå förlorat under tillagningen, vilket gör att jodiserat salt inte ger någon nytta. 01 – 02 mm Kod 001 Naturligt Kristallraffinerat Livsmedelssalt salt utan några tillsatser EN ISO 9001 & 2009 - & HACCP Storlek: A- 3 kg plastförpackning (10 x 40 kg per pall 1200 Kg) B- 10 kg laminerad säck (3 x 40 kg per pall 1200 Kg) C- 25 kg laminerad säck (50 x 25 kg per pall) D- 50 kg laminerad säck (25 x 50 kg per pall) E- 1,000 kg Big Bag Euro Pallar...
Frankrike, Guérande
...Madagaskars peppar är en ganska mild peppar när det kommer till hetta. Faktum är att det mer är en känsla av värme än verklig hetta. Den är mindre kraftfull än en klassisk svart peppar. Dess exceptionella karaktär kommer från dess rika och intensiva doft. Redan vid doften kan man urskilja toner av färsk jord, subtilt träig. När den kommer i munnen, börjar en smak av brända färska örter, av...
Portfölj (42)
Frankrike, Bayonne
... mest kraftfulla växtbaserade livsmedlen på planeten. REF:Q205B EAN-13:8436017107517 EAN-14:18436017107514 VIKT FÖRE GRILLNING (G):280 g VIKT EFTER GRILLNING:250 g LÄNGD (CM):46 cm BREDD (CM):6 cm TINA:20 min. | RUMSTEMPERATUR GRILLNING:16 min. | 200ºC DIMENSIONER:503x293x368 ENHETER:30 Enheter/Kartong | 30 Kartong/Pall ENERGIVÄRDE (KCAL/KJ):1256 / 300 PROTEINER (G):9,89 KOLHYDRATER (G):51,82 SÖTNINGAR (G):1,59 FETTER (G):4,43 KOSTFIBER (G):6,70 SALT (G):1,25...
Portfölj (44)
Ukraina, Kyiv Region, Brovary City
...Basis 17 är den snabbaste modellen för att packa bulkprodukter i en "Pillow"-påse. Maskinen har en steg-för-steg princip för sitt arbete och når en hastighet på upp till 120 paket/min. Salt är en oumbärlig livsmedelsprodukt i varje kök, som alltmer packas i en kartonglåda. BASIS LTD:s specialister förstår djupt produktens specifikationer och vet hur man säkerställer: - minimal dammgenerering...
Portfölj (50)
Tyskland, Marl
...Ren nostalgi! De vackra skopor av olivträ i tre olika storlekar är särskilt lämpliga för att dosera innehållet i klassiska förvaringslådor. Vid matlagning och bakning kan man även använda skoporna för att skopa upp salt, socker, russin, örter eller kryddor från andra burkar och behållare. Gläd dina gäster genom att servera fint salt, kryddor eller en fröblandning för salladen i olivträs skålar...
Portfölj (9)
...För honom krävs det att man "offrar" den mest värdefulla delen av grisen. Faktum är att Culatello di Zibello DOP, den obestridliga prinsen av alla charkuterier, "görs" av de centrala musklerna i låret. Färskt kött från tunga italienska grisar bearbetas noggrant och formas till den typiska päronformen. Salt och peppar, 15 dagar i ett svalt rum för att vila, därefter handbundet i den naturliga...
Portfölj (10)
Frankrike, Biguglia
...Mjuk vid beröring, smälter i munnen, aprikoser... hur kan man klara sig utan dem? Utan att glömma pistachernas krispighet... En verklig delikatess! Näringsvärden per 100 g Energi (kcal) = 159 Energi (kJ) = 673 Fett (g) = 0,3 varav mättat fett (g) = 0 Kolhydrater (g) = 51 varav sockerarter (g) = 49 Protein (g) = 0,4 Salt (g) = 0 Tillstånd: Ny INGREDIENSER: Korsikanska aprikoser 57%, socker, vatten, citronsaft, pektin, pistachnötter 0,5% Nettovikt: 220 g Ursprung: Korsika...
Portfölj (68)
Österrike, Graz
...Man gör skillnad mellan kortvarig användning av högdoserade oxidationsmedel och kontinuerlig tillsats av kemiska ämnen. Anolyte är ett flytande desinfektionsmedel som omedelbart på plats framställs genom membran-cell-elektrolys uteslutande av salt, vatten och elektricitet. Det består av över 99% vatten, den innehållna hög-effektiva aktiv substansen är ingen farlig substans och är ofarlig för människor. Tillsammans med vår partner Innowatech optimerar vi kontinuerligt Anolyte-baserade desinfektionsmetoder som desinfekterar och förhindrar nybildning av biofilm.
Portfölj (6)
Bulgarien, Rakovski
...Anka gizzards confit, 0.380kg/Ankbröst, 0.380 kg - Anka gizzards confit, 0.380kg Ingredienser: Ankbröst (51%), ankfett, salt. Förvara på en torr och sval plats. Förvaringstemperatur: 0 ° till 4 ° c. Hur man förbereder: Tillaga tills gyllene i ugnen. Konsumera varm eller kall. Produkt från Bulgarien. Pris: 2.86 € Ankbröst konfit, 0.380 kg Ingredienser: Ankbröst (51%), ankfett, salt...
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play