...Denna anda återfinns idag i detta vin. VINIFIKATION Manuell skörd vid optimal mognad Vinifikation enligt specifika metoder för appellationen: Pressning, första jäsning, moussering och andra jäsning på flaska Lagring på liggare i minst 12 månader DRUVOR Merlot Cabernet Franc SMAKPROV Villa Bordeaux Rosé har en glänsande rosa färg med mjuka, lätt rubinröda reflexer. Nosen erbjuder eleganta noter av svarta vinbär och inlagda frukter.
Portfölj (96)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...Manuell skörd, sorterad tre gånger: vid lastning, vid mottagning och i källaren. Traditionell vinifiering, Beaujolais-maceration i cirka 8 dagar i temperaturreglerade tankar innan pressning. SMAKNOTER Intensiv, glänsande och klar purpurfärg med livliga violetta reflektioner. Doften, mycket öppen och uttrycksfull, avslöjar noter av mörka frukter som björnbär och svarta vinbär, som utvecklas till...
Portfölj (60)
Frankrike, Bordeaux
... grön skörd vid druvklasens stängning beroende på årgång, är hans vinodlingsval. Endast organiska gödningsmedel används. Druvor: Malbec (1/3), Merlot (1/3), Cabernet Sauvignon (1/3) Producent: Familjen Destrade i Bayon-sur-Gironde (33710) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2016...
Portfölj (93)
Frankrike, Avignon
...Den gula ekologiska paprikan är en sötpepparsort med det latinska namnet Capsicum annuum. Paprikan tillhör familjen Solanaceae. FRDP har etablerat jordbruksproduktionskedjor i Spanien i många år. Efter manuell skörd levereras de färska ekologiska paprikorna till fabriken för att rensas, tvättas, skäras, grillas och sedan fryses in med IQF-metoden. Ekologisk gul paprika: 100% Total energi: 49 Kcal 204 kJ Kostfiber: 2,5 g Proteiner: 1,6 g Salt: Spår...
Portfölj (105)
Frankrike, Saint Emilion
...CÉPAGES : 75% Merlot ; 20% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc SITUATION : Sainte Terre CULTURE OCH UPPFOSTRING : Rationell odling, manuell avbladning, grön skörd. Vinifiering i temperaturreglerade rostfria tankar. Lagring på fat. LABEL HVE 3 2016 : Guld CONCOURS DE BRUXELLES 2020 / Guld G&G 2019 : "Djupt granatröd färg med rubinreflexer. Doft som blandar plommon, surkörsbär och en touch av...
Portfölj (34)
Frankrike, Calvi
...Druvor: Sciaccarellu och Niellucciu (40/60) 15 år 25 hl/hec Skörd: manuell (10 000 flaskor) Vinifiering: utan svavel. Delvis avstjälkad skörd, temperaturreglerad rostfri tank. Mackning och jäsning. Fermentering vid 24 till 28°C. Daglig överpumpning och luftning. Maceration i 4 till 5 veckor beroende på druvsorterna för detta årgång. Tömning och pressning. Lagring: 6 månader på fina...
Portfölj (5)
Frankrike, Auxerre
...Munkänsla frukt med fin koncentration och härlig fräschör tack vare sina subtila kryddiga noter Mat- och vinparning: charkuterier, röd kött, vilt, hårdost eller mjukost Vinifiering: Efter manuell skörd placeras vinet i små fat som möjliggör en snabb avsättning av jästfällningen och en mikro-oxygenering. Dessa två aspekter leder till en förfining av tanninerna och erbjuder ett vin typiskt för...
Portfölj (190)
Frankrike, Rueil-Malmaison
...Säkerställer rengöring av granulerade produkter från manuell skörd eller avskalning för låga flödeslinjer. Kapacitet 2t/h till 5t/h beroende på enhetsvikten av de behandlade produkterna och modellen. Maskinen består huvudsakligen av en liten fläkt, men liknande S2x, och en vibrerande enhet vid in- och utgången av fläkten. Den vibrerande mataren vid fläktens ingång säkerställer en jämn och fördelad matning över fläktens bredd samt borttagning av lätta avfall. Den vibrerande mataren vid utgången inkluderar övre galler som är avsedda för borttagning av större avfall än den behandlade produkten.
Portfölj (159)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Orangevin Assemblage : Roussanne Potentiel de garde : Ungefär 5 år Vinifikationer : Denna cuvée är inspirerad av den georgiska traditionen av maceration av vita viner. Manuell skörd, druvorna macererar sedan. Efter avrinning placeras vinet i en lerkruka och lagras i denna behållare i ett år.
Portfölj (53)
Frankrike, La Cadière-D'azur
...Biologisk odling. Manuell skörd i korgar. Total avstjälkning, Fermentering i temperaturreglerade rostfria tankar. Lagring i temperaturreglerade rostfria tankar, Lätt filtrering, Traditionell kork av kork, Lagring på jäst. SMAKPROV ÖGA: Gul färg, intensiv. NÄSA: Aromatisk, livlig, dofter av vita blommor, generösa citrusaromer. MUN: Harmonisk, generös, fet, inslag av vita blommor, bra intensitet, bra längd. Druvor: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Volym: 75 cl...
Portfölj (8)
Frankrike, Bordeaux
... ägaren: grön skörd, respekt för naturen (utan ogräsbekämpning), ansvarsfull odling, manuell skörd, optisk sortering, lagring på fat. Lagring: 10 månader på fat. Provning: Färg med violett glans, djup purpur, av livlig intensitet; Kraftig doft, noter av mogna svarta frukter kombinerat med markerade men kontrollerade träaromer, vilket lovar framtida komplexitet; Fyllig och rik, den avslöjar en mogen och elegant struktur, en tät kropp baserad på fasta och livliga tanniner.
Portfölj (43)
Frankrike, Roche La Moliere
... Komposition : Pinot Noir 100 % Jord : Marnes Argileux calcaire Höjd : 250 - 320 meter Exponering : Syd-Syd-Väst Skörd : Manuell, September Odling : Hållbart vinodling Vinifiering : Blandning av pinot noir i maceration och traditionell...
Matchande produkter
Rosé Brut
Rosé Brut
Andra produkter
Vit Brut
Vit Brut
Portfölj (3)
Frankrike, Saint-Vérand
...vilket möjliggör kontroll av avkastningen. Skörd: manuell. Vinifiering: Traditionell Beaujolais-metod, semi-koldioxid, hela klasar. Med en maceration på i genomsnitt 8 dagar. Lagring i tank under 6 till 8 månader. Provning: Ett vin som inte gör några krusiduller! Nosen präglas av karakteristiska aromer av pion och körsbär. I munnen är det solidt, köttigt. Tanninerna är närvarande utan att vara grova. Rundheten hos druvan visar sig här med en vacker djup.
Portfölj (18)
Frankrike, Villeurbanne
... / GINP / 0720 Kvalitet: 100% ren och naturlig Produktionsdatum: April 2020 Utgångsdatum: April 2022 Bearbetningsmetod: Manuell skörd av moringablad, torkning och malning till pulver Använd del av växten: 100 % blad Kornstorlek: 100 mesh Användning: Livsmedel, kosmetik Ursprungsland: Indien Förvaring: På en väl stängd plats, skyddad från ljus och värme Förpackning: Förpackning i 1 / 5 / 10 eller 25 kg...
Portfölj (39)
Frankrike, Lys Haut Layon
... respekt för mikrobiellt liv. Växtskyddet baseras på noggrann observation av växten och stor reaktivitet. Skörd: Manuell skörd i 20 kg ventilerade korgar. Druvorna sorteras noggrant i vingården, vid gyllene stadiet, och är fria från all mögel. Vinifiering och lagring: Fraktionerad pneumatiskt pressning. Pressresterna sorteras bort. Fermenteringarna: alkoholisk och malolaktisk sker i 228 liters fat. Cépage: 100 % chenin Serveringstemperatur: 8-10 °C...
Portfölj (43)
Frankrike, Roubia
...Biologisk odling. Manuell och mekanisk skörd. Total avstjälkning, Jäsning i temperaturreglerade rostfria tankar, Användning av inhemska jästarter. Lagring i temperaturreglerade rostfria tankar, Teknisk kork i kork. Leriga kalkjordar. Öga Djupt violett, med violetta reflektioner. Näsan Lätta aromer av svarta vinbär, lätta aromer av färska frukter, subtila aromer av hallon. Mat- och vinparningar Grillade röda kött, Grillade vita kött Serveringstemperatur: 16° - 17° Färg: Röd Druvsort: Cinsault, Syrah Alkohol: 12,5% Volym: 75 cl (Flaska)...
Portfölj (28)
Frankrike, Saint Cannat
... produceras på ler-kalksten och årgången 2018 var en tidig skörd, med hög kvalitet tack vare en exceptionell höst som gjorde att vi kunde plocka våra druvor vid optimal mognad. Detta är en av de största årgångarna på de senaste 30 åren. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKATION Hela skörden är manuell och druvorna avstjälkas vid ankomsten till källaren. Varje druvsort vinifieras separat; vinifikationen följer en traditionell metod i rostfria ståltankar.
Portfölj (46)
Frankrike, Chalonnes Sur Loire
... insatser (manuell eller mekanisk skörd) • Inga rörliga mekaniska delar (varken skruvar eller band...) • Ingen krossning av skörden • Säkerhet garanterad och förenklad rengöring • Minskad mekanisk underhåll och service Tekniska specifikationer: Kapacitet på 30hl - 40hl - 50hl - 60hl - 80hl - 100hl - 125hl - 150hl Variabel kapacitet från 2 till 100 t/h beroende på modeller.
Portfölj (33)
Frankrike, Chevilly-Larue
...Korsning av sorterna Icatú och Catuaí, den har en historia av genetiska experiment i Brasilien, utförda av det Brasilianska Kaffeinstitutet. Med en kraftfull frukt med unika egenskaper är det en kort planta som möjliggör enkel hantering vid manuell eller mekaniserad skörd.
Portfölj (6)
Frankrike, Saulchery
... Noir: Mjukhet och fruktighet, som ger rundhet till blandningen. - Pinot Meunier: Aromer av röda frukter och en markerad struktur. Den tillför kroppen och kraften till blandningen. Skörden har varit helt manuell i århundraden för att säkerställa en kvalitets- och hantverksmässig skörd. Överdriven alkoholkonsumtion är farlig för hälsan, alkoholhaltiga drycker bör konsumeras med måtta. Försäljning av alkoholhaltiga drycker till minderåriga under 18 år är förbjuden.
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play