...Manuell betongblandare Sirl 1600 Antal hastigheter: 2 Dimension på gänga: M14 Ergonomisk design med 4 skyddsgummibitar Enkel borttagning av blandaren Effekt: 1600w Hastighet: 0-760 rpm Diameter på blandarstaven: 140mm Längd: 590mm Vikt: 23.5kg Produkttyp: Betongblandare Referens: 297.B.00000.1601...
Portfölj (188)
Frankrike, Bordeaux
... grön skörd vid druvklasens stängning beroende på årgång, är hans vinodlingsval. Endast organiska gödningsmedel används. Druvor: Malbec (1/3), Merlot (1/3), Cabernet Sauvignon (1/3) Producent: Familjen Destrade i Bayon-sur-Gironde (33710) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2016...
Portfölj (93)
Frankrike, Calvi
...Druvor: Sciaccarellu och Niellucciu (40/60) 15 år 25 hl/hec Skörd: manuell (10 000 flaskor) Vinifiering: utan svavel. Delvis avstjälkad skörd, temperaturreglerad rostfri tank. Mackning och jäsning. Fermentering vid 24 till 28°C. Daglig överpumpning och luftning. Maceration i 4 till 5 veckor beroende på druvsorterna för detta årgång. Tömning och pressning. Lagring: 6 månader på fina...
Portfölj (5)
Frankrike, Bordeaux
... ägaren: grön skörd, respekt för naturen (utan ogräsbekämpning), ansvarsfull odling, manuell skörd, optisk sortering, lagring på fat. Lagring: 10 månader på fat. Provning: Färg med violett glans, djup purpur, av livlig intensitet; Kraftig doft, noter av mogna svarta frukter kombinerat med markerade men kontrollerade träaromer, vilket lovar framtida komplexitet; Fyllig och rik, den avslöjar en mogen och elegant struktur, en tät kropp baserad på fasta och livliga tanniner.
Portfölj (43)
Belgien, Wingene
... en inkomst. Venezuela Rio Caribe Superior kommer från Trinitario- och Criollo-varianter. Bönorna har låg syra och har en intensiv och stark chokladig kropp med söta, nötiga och blommiga inslag. Konsekvent tillämpning av protokoll under skörd och efter skörd resulterar i en enastående kvalitet, märkt som 'superior'. Efter manuell plockning tar bönderna de blöta bönorna till en central...
Portfölj (49)
Frankrike, Saint Emilion
...CÉPAGES : 75% Merlot ; 20% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc SITUATION : Sainte Terre CULTURE OCH UPPFOSTRING : Rationell odling, manuell avbladning, grön skörd. Vinifiering i temperaturreglerade rostfria tankar. Lagring på fat. LABEL HVE 3 2016 : Guld CONCOURS DE BRUXELLES 2020 / Guld G&G 2019 : "Djupt granatröd färg med rubinreflexer. Doft som blandar plommon, surkörsbär och en touch av...
Portfölj (34)
Frankrike, Avignon
...Den gula ekologiska paprikan är en sötpepparsort med det latinska namnet Capsicum annuum. Paprikan tillhör familjen Solanaceae. FRDP har etablerat jordbruksproduktionskedjor i Spanien i många år. Efter manuell skörd levereras de färska ekologiska paprikorna till fabriken för att rensas, tvättas, skäras, grillas och sedan fryses in med IQF-metoden. Ekologisk gul paprika: 100% Total energi: 49 Kcal 204 kJ Kostfiber: 2,5 g Proteiner: 1,6 g Salt: Spår...
Portfölj (105)
...Denna anda återfinns idag i detta vin. VINIFIKATION Manuell skörd vid optimal mognad Vinifikation enligt specifika metoder för appellationen: Pressning, första jäsning, moussering och andra jäsning på flaska Lagring på liggare i minst 12 månader DRUVOR Merlot Cabernet Franc SMAKPROV Villa Bordeaux Rosé har en glänsande rosa färg med mjuka, lätt rubinröda reflexer. Nosen erbjuder eleganta noter av svarta vinbär och inlagda frukter.
Portfölj (96)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...Manuell skörd, sorterad tre gånger: vid lastning, vid mottagning och i källaren. Traditionell vinifiering, Beaujolais-maceration i cirka 8 dagar i temperaturreglerade tankar innan pressning. SMAKNOTER Intensiv, glänsande och klar purpurfärg med livliga violetta reflektioner. Doften, mycket öppen och uttrycksfull, avslöjar noter av mörka frukter som björnbär och svarta vinbär, som utvecklas till...
Portfölj (60)
Frankrike, Auxerre
...Munkänsla frukt med fin koncentration och härlig fräschör tack vare sina subtila kryddiga noter Mat- och vinparning: charkuterier, röd kött, vilt, hårdost eller mjukost Vinifiering: Efter manuell skörd placeras vinet i små fat som möjliggör en snabb avsättning av jästfällningen och en mikro-oxygenering. Dessa två aspekter leder till en förfining av tanninerna och erbjuder ett vin typiskt för...
Portfölj (190)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Orangevin Assemblage : Roussanne Potentiel de garde : Ungefär 5 år Vinifikationer : Denna cuvée är inspirerad av den georgiska traditionen av maceration av vita viner. Manuell skörd, druvorna macererar sedan. Efter avrinning placeras vinet i en lerkruka och lagras i denna behållare i ett år.
Portfölj (53)
Frankrike, La Cadière-D'azur
...Biologisk odling. Manuell skörd i korgar. Total avstjälkning, Fermentering i temperaturreglerade rostfria tankar. Lagring i temperaturreglerade rostfria tankar, Lätt filtrering, Traditionell kork av kork, Lagring på jäst. SMAKPROV ÖGA: Gul färg, intensiv. NÄSA: Aromatisk, livlig, dofter av vita blommor, generösa citrusaromer. MUN: Harmonisk, generös, fet, inslag av vita blommor, bra intensitet, bra längd. Druvor: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Volym: 75 cl...
Portfölj (8)
Slovenien, Ljubljana
...Vinodlaren: Kelhar-familjen. Region: Bizeljsko, Nedre Styrien, Slovenien Alk.: 13 % vol. Sötma: Torr. Årgång: 2018. Volym: 750 ml. Druvsort: 100 % Pinot Gris. Jord: Skiffer, lera och sandsten. Skörd: Manuell plockning, slutet av september. Vinifikation: Maceration sker i 4 veckor i kontakt med skalen i en rostfri ståltank. Skonsam pressning med en pneumatiskt press. Mognad i 24 månader i ekfat...
Portfölj (10)
Italien, Biancavilla
...En 5 kg hink med gröna oliver i saltlake, saltade och krossade, ekologiska. Ett erbjudande du inte får missa till ett fantastiskt pris. Med garantin och kvaliteten från Cuscunà-produkterna. Faktum är att vårt företag följer produkten från odling till manuell skörd. De oliver vi producerar är "Nocellara Etnea", en av de bästa kvaliteterna av italienska oliver!
Portfölj (8)
Frankrike, Roche La Moliere
... Komposition : Pinot Noir 100 % Jord : Marnes Argileux calcaire Höjd : 250 - 320 meter Exponering : Syd-Syd-Väst Skörd : Manuell, September Odling : Hållbart vinodling Vinifiering : Blandning av pinot noir i maceration och traditionell...
Matchande produkter
Rosé Brut
Rosé Brut
Andra produkter
Vit Brut
Vit Brut
Portfölj (3)
Frankrike, Saint-Vérand
...vilket möjliggör kontroll av avkastningen. Skörd: manuell. Vinifiering: Traditionell Beaujolais-metod, semi-koldioxid, hela klasar. Med en maceration på i genomsnitt 8 dagar. Lagring i tank under 6 till 8 månader. Provning: Ett vin som inte gör några krusiduller! Nosen präglas av karakteristiska aromer av pion och körsbär. I munnen är det solidt, köttigt. Tanninerna är närvarande utan att vara grova. Rundheten hos druvan visar sig här med en vacker djup.
Portfölj (18)
Frankrike, Villeurbanne
... / GINP / 0720 Kvalitet: 100% ren och naturlig Produktionsdatum: April 2020 Utgångsdatum: April 2022 Bearbetningsmetod: Manuell skörd av moringablad, torkning och malning till pulver Använd del av växten: 100 % blad Kornstorlek: 100 mesh Användning: Livsmedel, kosmetik Ursprungsland: Indien Förvaring: På en väl stängd plats, skyddad från ljus och värme Förpackning: Förpackning i 1 / 5 / 10 eller 25 kg...
Portfölj (39)
Frankrike, Lys Haut Layon
... respekt för mikrobiellt liv. Växtskyddet baseras på noggrann observation av växten och stor reaktivitet. Skörd: Manuell skörd i 20 kg ventilerade korgar. Druvorna sorteras noggrant i vingården, vid gyllene stadiet, och är fria från all mögel. Vinifiering och lagring: Fraktionerad pneumatiskt pressning. Pressresterna sorteras bort. Fermenteringarna: alkoholisk och malolaktisk sker i 228 liters fat. Cépage: 100 % chenin Serveringstemperatur: 8-10 °C...
Portfölj (43)
Frankrike, Roubia
...Biologisk odling. Manuell och mekanisk skörd. Total avstjälkning, Jäsning i temperaturreglerade rostfria tankar, Användning av inhemska jästarter. Lagring i temperaturreglerade rostfria tankar, Teknisk kork i kork. Leriga kalkjordar. Öga Djupt violett, med violetta reflektioner. Näsan Lätta aromer av svarta vinbär, lätta aromer av färska frukter, subtila aromer av hallon. Mat- och vinparningar Grillade röda kött, Grillade vita kött Serveringstemperatur: 16° - 17° Färg: Röd Druvsort: Cinsault, Syrah Alkohol: 12,5% Volym: 75 cl (Flaska)...
Portfölj (28)
Frankrike, Rueil-Malmaison
...Säkerställer rengöring av granulerade produkter från manuell skörd eller avskalning för låga flödeslinjer. Kapacitet 2t/h till 5t/h beroende på enhetsvikten av de behandlade produkterna och modellen. Maskinen består huvudsakligen av en liten fläkt, men liknande S2x, och en vibrerande enhet vid in- och utgången av fläkten. Den vibrerande mataren vid fläktens ingång säkerställer en jämn och fördelad matning över fläktens bredd samt borttagning av lätta avfall. Den vibrerande mataren vid utgången inkluderar övre galler som är avsedda för borttagning av större avfall än den behandlade produkten.
Portfölj (159)
Tyskland, Eresing
...Odlingar finns numera i Sydostasien och Thailand. Frukten är en springfrukt och liknar stjärnanis. I kamrarna av den femuddiga frukten finns en frö. Växten bär sina första frukter efter 9 månader. Dessa torkas i solen efter manuell skörd och kan sedan ätas eller bearbetas till olja genom pressning, rostning eller malning, där ett mjöl som biprodukt uppstår. Sacha-Inchi-oljan har redan av inkaerna ansetts som helig. CAS:68956-68-3 EINECS:273-313-5 Hållbarhet:9 till 18 månader INCI:Plukenetia Volubilis Seed Oil Kvaliteter:kallpressad, ekologisk odling...
Portfölj (96)
Frankrike, Saint Cannat
... produceras på ler-kalksten och årgången 2018 var en tidig skörd, med hög kvalitet tack vare en exceptionell höst som gjorde att vi kunde plocka våra druvor vid optimal mognad. Detta är en av de största årgångarna på de senaste 30 åren. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKATION Hela skörden är manuell och druvorna avstjälkas vid ankomsten till källaren. Varje druvsort vinifieras separat; vinifikationen följer en traditionell metod i rostfria ståltankar.
Portfölj (46)
Frankrike, Chalonnes Sur Loire
... insatser (manuell eller mekanisk skörd) • Inga rörliga mekaniska delar (varken skruvar eller band...) • Ingen krossning av skörden • Säkerhet garanterad och förenklad rengöring • Minskad mekanisk underhåll och service Tekniska specifikationer: Kapacitet på 30hl - 40hl - 50hl - 60hl - 80hl - 100hl - 125hl - 150hl Variabel kapacitet från 2 till 100 t/h beroende på modeller.
Portfölj (33)
Italien, Maruggio
...Druva: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Östra området av Taranto Jordtyp: Röd jord blandad med tuff och/eller kalksten Vinstockstillväxttyp: Stödd alberello Genomsnittlig ålder på vinrankor: 15 år Genomsnittlig produktion / hektar: 90/120 kvintal druvor Skörd: September Druvskördemetod: Manuell Alkohol: 11% -12% vol. Färg: Levande rosé Bouquet: Karakteristisk vinös Smak: Torr, mycket harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Rekommenderas: Aperitif, fisk och italienska förrätter, skaldjur, delikata soppor samt grönsaker, mozzarella och färsk ost.
Portfölj (8)
Frankrike, Chevilly-Larue
...Korsning av sorterna Icatú och Catuaí, den har en historia av genetiska experiment i Brasilien, utförda av det Brasilianska Kaffeinstitutet. Med en kraftfull frukt med unika egenskaper är det en kort planta som möjliggör enkel hantering vid manuell eller mekaniserad skörd.
Portfölj (6)
Portugal, Vilar De Andorinho
...Den Bästa Naturliga Kosmetiken för en Hälsosam, Fuktig och Ung Hud. Super Extra Stor Flaska på 500ml (Halv Liter). 100% Ren Nyponfröolja Från Chile, Förpackad i EU. Extra Jungfrulig + Kallpressad + Manuell Skörd + 100% Naturlig Direkt från Producenten Första Kvalitet exporterad till 45 länder. Flaskan är Behandlad Inuti och Ute för att Säkerställa Kvalitet och Hållbarhet av Oljan, den har en...
Portfölj (4)
Spanien, Portillo-Valladolid
Ajo Blanco Nacional Autóctono. Skörd och direkt försäljning från producenten. Exceptionell kvalitet. AJOS PITIRRI är ett litet familjeföretag som från början satsade på en vitlök (den inhemska vita) som trots att den är på väg att försvinna, eftersom det är en mindre produktiv och mer känslig sort som kräver manuell sådd (mer kostsam), är en sort med egenskaper, smak och hållbarhet som är svåra att nå med andra sorter, dessutom är de mycket uppskattade av konsumenterna.
Frankrike, Saulchery
... Noir: Mjukhet och fruktighet, som ger rundhet till blandningen. - Pinot Meunier: Aromer av röda frukter och en markerad struktur. Den tillför kroppen och kraften till blandningen. Skörden har varit helt manuell i århundraden för att säkerställa en kvalitets- och hantverksmässig skörd. Överdriven alkoholkonsumtion är farlig för hälsan, alkoholhaltiga drycker bör konsumeras med måtta. Försäljning av alkoholhaltiga drycker till minderåriga under 18 år är förbjuden.
Portfölj (10)
Kooperativet ACLI - Racale verkar i nedre Salento och är specialiserat på produktion och försäljning av jordbruksprodukter. Vid vår olivpress utmärker sig den utmärkta kvaliteten på vår extra jungfruolja genom en behaglig doft och en karakteristisk smak, tack vare manuell skörd, noggrann urval av frukterna, metoden för kontinuerlig extraktion och de strikta åtgärder som tillämpas i olivpressen i...
Turkiet, Nev?ehir
Vi är teknik för skörd av pumpafrön. Manuell pumpafröskördare Semi-automatisk pumpafröskördare Fullautomatisk pumpafröskördare Vi kan också designa för gurkfrön, melonfrön, vattenmelonfrön, skalade och oskalade pumpafrön, vindrader, pumpaliners. Vår marknad: USA, Europa, Kanada, afrikanska länder. Om du är intresserad är vi redo för samarbete. Hälsningar...
Populära länder för denna sökterm